Aardse maagden voor jihadstrijders

Tunisian girls return home pregnant after ‘Jihad al-Nikah’ in SyriaJihadstrijders die in Syrië hun versie van de vrijheid komen bewerkstelligen (om moorden nog maar eens van een eufemisme te voorzien) blijken het in hun risicovolle missie niet alleen op de 72 hemelse maagden te hebben voorzien, maar krijgen nu ook aardse maagden voorgeschoteld om aan hun gerief te komen.

Ongeveer zoals het Japanse fascisme en Duitse nationaalsocialisme de eigen strijders in bordelen van onderworpen vrouwenvlees voorzagen om met fysiek gerief de soldaten tot meer moordlust te bevorderen, zo blijken de moordenaars in Syrië nu ook van dit gerief voorzien te worden.

Tunesische meisjes die voor de jihad naar Syrië gelokt werden, blijken niet vol heldendom terug te keren maar zwanger. Met andere woorden, de jihadstrijders zijn niet alleen volleerde schutters met lood, maar weten ook met hun spermatozoïden goed raak te schieten.

One Comment to “Aardse maagden voor jihadstrijders”

  1. Goed geschreven Filantropius. Als vrouw kan ik me niet voorstellen hoe je je kunt laten lokken om mee te doen aan zoiets afschuwelijks. Ik had ook al gezien dat er een vrouw bij de terroristen zat in het shopping centre in Nairobi.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: