Volkert van der Graaf gaat van het herfstzonnetje genieten

pimDries van Agt blij, D66 tevreden, GroenLinks gelukkig, ander links glunderend, want Volkert van der Graaf kan van het herfstzonnetje genieten.

Hoewel het land nog lang niet, en waarschijnlijk nooit, bekomen is van de laffe standrechterlijke executie van Pim Fortuyn, gaat zijn moordenaar, zo het zich nu laat aanzien, lekker van z’n leventje genieten. Na gedane arbeid is het altijd aangenaam verpozen, moeten hij en zijn stille bewonderaars gedacht hebben.

Fortuyn mag dan volledig dood zijn, zijn moordenaar komt er met tweederde van zijn straf vanaf en kan dit jaar nog net van het herfstzonnetje genieten.

Nou, dat weten we dan ook weer.

6 reacties to “Volkert van der Graaf gaat van het herfstzonnetje genieten”

 1. Hoe typerend voor een linkse macht. Zullen zij straks de verantwoording dragen als van der Graaf zijn volgend slachtoffer maakt? Want gegarandeerd zal die er zijn.
  Hebben ze nog niet begrepen dat moordenaars eeuwig uit de roelering genomen moeten worden ter bescherming van de onschuldige burger?

 2. Het voelt niet goed, dit tijdstip van vervroegde vrijlating inplaats van
  voorjaar 2014.

  Tesamen met het demoniseren (Brandpunt) van Geert Wilders
  nog erger dan bij Pim Fortuyn, hoe is het godsmogelijk, lijkt
  het of er een klimaat geschapen wordt voor de derde
  politieke moord.

  De hemel beware ons….

 3. Zo heeft het recht haar beloop:

  De dader heeft zijn straf “uitgezeten” en Geert mocht verder gaan na zijn politieke rechtsgang en de levensschade aan Moskowicz……..

 4. Hans Smolders, die meteen na de laffe daad de moed had de moordenaar achterna te gaan, werd na te zijn voorgedragen voor een lintje, terzijde geschoven. Misschien ook maar gelukkig, want lintjes zijn sedert de veroordeelde pedofiel Edward Brongersma de versierselen van Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw opgespeld kreeg, ethisch zo gedevalueerd , dat je er trots op kunt als je er nooit een gekregen hebt.

 5. Vul op Google Maps voor de aardigheid eens Oranjelaan 29 Harderwijk in en zie waar zijn vriendin en de moeder van zijn kind woont, kennelijk levert zo’n politieke moord nog aardig wat op.
  Er zullen nog wel een fiks aantal jaren overheen gaan voordat bekend wordt of Volkert nou betaald is uit de overheidsbegroting of uit de partijkas van de politieke delinquenten.
  De “eenzame en solitair opererende milieuactivist” had tijdens de moord een dochter van acht maanden, eenzaam is dus afgevallen, solitair opererend zou ook kunnen afvallen als er écht een terdege onderzoek had plaatsgevonden.
  Ondertussen hoop ik dat één van de twintig tot nog toe bekenden die beloofd hebben hem naar een andere wereld te helpen hun woord gestand doen. Eentje is genoeg.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: