Alarm, de klimaatproblematiek slaat weer toe!

KoudEr sluipt geen jaargetijde voorbij of er breekt wel weer een warmterecord waar de bezorgde klimaatalarmist de aandacht van de bange mens mee weet te trekken. Ook vandaag sneuvelde weer zo’n record dat lang in de analen genoteerd zal blijven. Alleen moesten met het record van vandaag de jassen niet uit maar juist aan, want nimmer was het op 11 oktober zo koud als vandaag in de Bilt met maar liefst 8,6 graden.

Het vorige record stond op naam van 11 oktober 1975 met 9,7 graden. De Bokma hoeft vandaag dus niet in de koelkast maar kon gewoon op het balkon of in de tuin op adem komen.

De vraag wat de klimaatalarmisten met deze nieuwe problematiek aanmoeten, zal de komende tijd veel stof tot diep nadenken geven. Er wordt al overwogen C&A en Peek en Cloppenburg te verzoeken warme kleding onder de op warmterecords rekenende burgers te verdelen om zo de eerste nood te lenigen.

Serieuze plannen om in de toekomst 11 oktober te mijden zijn voorlopig in de koelkast gezet maar worden niet uitgesloten.

Advertenties

One Comment to “Alarm, de klimaatproblematiek slaat weer toe!”

  1. Knap dat je van de klimaathisterie nog gezellige leesstof hebt weten te maken.
    Je zou gek staan te kijken, maar gisteren was het hier ook verschrikkelijk koud, 12 graden in de nacht en overdag maar 18 en dat zijn doorgaans onze winter temperaturen. Nu heet het al ruim een maand lente hier, maar ik merk er nog niet veel van. Hubby heeft net een boek over de klimaat hype gekocht. Het is gewoon een money spinner geweest en nog steeds.
    Klimaatalarmisten en diep nadenken, dat gaat toch niet samen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: