Politie: geef u over aan overvallers

Ons politieapparaat is niet in staat het gilde der criminelen te ontwapenen, waar Vadertje Staat de goedwillende burger door een rigide wapenverbod wel weet te ontwapenen. Het geweldsmonopolie berust bij Vadertje Staat, zegt Vadertje Staat dan ook. De politie roept de burger echter nu ook op de honkbalknuppel, de golfstick, de papaplu, Bonzo en zelfs de handen ongebruikt te laten zodra een overvaller het op zijn have en goed gemunt heeft.

De burger moet dus meteen op zijn knieën vallen voor het gilde der criminelen, is het gulden advies. Overvallers maken zich namelijk heel erg boos als de burger ze niet op een kopje thee met gebakje trakteert, maar ze juist te lijf gaat.

De oproep tot capitulatie van politiezijde gaat dan ook vergezeld van statistieken waaruit blijkt dat verzet tot meer slachtoffers leidt.

Of dit advies ook geldt voor verkrachters die het huis binnendringen om moeder of dochter te overrompelen, is niet duidelijk. Maar ook een verkrachter heeft de neiging zich boos te maken als het beoogde slachtoffer hem niet in al zijn wensen tegemoet treedt.

Vroeger had je ook criminelen. Die bezaten tenminste nog het fatsoen je van je have en goed te beroven als je niet thuis was. Was dat wel het geval, dan lichtte de brave crimineel blozend zijn hielen.

We hebben kennelijk nu met een andere categorie crimineel te maken. Een die snel als TNT explodeert als hem ook maar iets in de weg gelegd wordt. Een geestelijk gemankeerde die wellicht uit een geheel andere cultuur afkomstig is. Een cultuur waar een driftige geaardheid tot de couleur locale behoort en die in de koffers meereisde om deze onhebbelijkheid op de goedwillende burger uit te kunnen leven.

Het advies van de politie is niet alleen een machteloze capitulatie, het is ook een onheilspellende boodschap voor de toekomst van Nederland. Namelijk, dat het privébezit, dat toch ook al door Vadertje Staat te overdadig en zo nodig gewapenderhand aan de burger ontstolen wordt, nu ook aan die andere geweldsmonopolie opeisende gilde afgegeven dient te worden. Zeg maar, dubbele belastingheffing.

Dat de crimineel opgetogen is met het advies van de politie laat zich makkelijk raden. Die valt nu ook onder de Arbo-regelgeving die het veilig uitoefenen van het beroep moet garanderen.

2 reacties to “Politie: geef u over aan overvallers”

  1. U bent weer goed op dreef .
    Een vriend van mij was s’nachts op een parking langs de Route du Soleil door nep gendarmes overvallen .Hij kon het nog navertellen , Een geluk bij een ongeluk .

  2. Jean-Claude
    Neppolitie komt in ons land ook steeds vaker voor. Opvallend vaak met een vreemd accent. Maar dat laten we maar aan de Raad van Europa over. Net zoals de bij bosjes geroofde zitmaaiers en andere werktuigen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: