Allochtone meisjes nog steeds voor dwanghuwelijken gedeporteerd

DwanghuwelijkLezers met een goed geheugen herinneren zich de zeer geladen term deportatie nog wel. Graag gebezigd door bezorgde linkse mensen die de massa-immigratie geen duimbreed in de weg willen leggen en daarom ieder bestuurlijk handelen dat daar enigszins remmend op werkt, vergelijken met de deporatie van Joden en zigeuners richting afwerkfabrieken van het Derde Rijk. Niet dat de geweigerde of teruggestuurde beschermelingen van links soortgelijk lot tegemoet kunnen zien.

Naar wat het lot is van de meisjes die voor een dwanghuwelijk met oom, neef, achterneef of onbekend oudje naar Marokko of Turkije gedeporteerd worden, kunnen we slechts raden. Maar het lot dat ze wacht in het land van oorsprong, krijgt van de bezorgde linkse mens heel wat minder aandacht dan de wel heel erg overdadige aandacht die Taïda Pasic, Mauro Manuel en de 26.000 gezichten ten deel viel.

Uit recent onderzoek blijkt dat dit jaar minstens 25 meisjes voor een dwanghuwelijk gedeporteerd werden. En het zijn er waarschijnlijk meer, want hier wordt uiteraard veel aan de waarneming onttrokken.

Waarom ter bescherming van deze jonge meisjes de pleinen niet met boze demonstranten gevuld worden, zou je een van de meest merkwaardige gaten kunnen noemen in het linkse geweten. Je zou daarmee de vraag kunnen beantwoorden of het empatisch vermogen van linkse mensen wel conform hun activisme is, want hier zie je ze doorgaans als de spreekwoordelijke zachte heelmeesters die stinkende wonden maken.

Maar helemaal vreemd is deze selectiviteit in het geweten van de linkse mens niet. Door immigranten bedreven misdaden, werden door de linkse mens altijd graag met de mantel der liefden omgeven.

Zo was het de vooral door links getergde en door moslims bedreigde Ayaan Hirsi Ali, die uiteindelijk de vuile was over eerwraak, dwanghuwelijk en de genitale verminking van meisjes aan de waslijn hing, en daar uiteindelijk het land voor uitgeZembla’d werd.

Een exemplarisch voorbeeld van het wegmasseren van door allochtonen bedreven misdaden waren de in 2001 herhaaldelijk gepleegde groepsverkrachtingen van het 13-jarige zwakbegaafde meisje Tessa, door 8 tot 14 allochtone jongens.

PvdA-er en toenmalig voorzitter van het Amsterdamse stadsdeel Westerpark, Anne Marie Hoogland, spande zich niet in de daders bij de kraag te vatten, maar besloot tot het onder de bestuurspet houden van deze reeks misdaden: Wij hebben deze zaak niet op grote schaal in de openbaarheid gebracht omdat we de Spaarndammerbuurt en de veelal Marokkaanse daders niet wilden stigmatiseren.

Het gevolg was dat het 13-jarige slachtoffertje maandenlang bedreigd en gepest werd door de verkrachters, hulp van politie en hulporganisaties moest ontberen, en vervolgens na haar traumatische ervaringen in suïcidale staat in een gesloten inrichting raakte.

Anne Marie Hoogland werd niet gedesavoueerd maar bleef tot 2006 in functie en zou vervolgens nog pogen voorzitter te worden van de PvdA.

Het benoemen van misdaden door leden van bepaalde migrantengroepen was nadien een tijdje buiten de taboesfeer geplaatst, maar sinds kort is het linkse episcopaat weer volop actief op straffe van racismebeschuldiging de pet er weer over te leggen.

Deze Zwarte Piet gaat dus naar links.

Advertenties

3 reacties to “Allochtone meisjes nog steeds voor dwanghuwelijken gedeporteerd”

 1. Er blijven vele zaken (bewust) onderbelicht.
  Zo is de gemiddelde nederlander er ook nog steeds van overtuigd dat het vooral de jonge jongens zijn die afreizen naar hun vaderzand om daar een bruid te scoren.
  De waarheid is dat ook vele moslimmeiden daarnaartoe afreizen om een bruidegom te scoren.
  De oorzaak is zo wrang dat het bijna komisch is.
  De moslimmeisjes in Nederland worden continu in de gaten gehouden door vader, broertjes en de omgeving, dat maakt dat deze zich op hun studie werpen want verder mogen ze toch niks.
  Het resultaat is dat ze qua opleiding vaak mijlenver boven de prinsjes uitsteken want die mogen en doen alles wat in hun hoofd opkomt.
  En school heeft daarbij geen hoge prioriteit.
  Het laat zich raden dat een jongen die met de hakken over de sloot een VMBO diplomaatje heeft gehaald zich niet helemaal happy voelt bij een meisje dat met vlag en wimpel VWO of Lyceum heeft gehaald.
  De meisjes weten drommels goed dat een huwelijk een leven als broedmachine inhoudt en met een echtgenoot zonder enige relevante opleiding betekent dat dus een leven aan de onderkant van de samenleving veelal op bijstandsniveau.
  Geen aanlokkelijk vooruitzicht, maar ze foppen zichzelf want de in het vaderzand opgehaalde echtgenoot ziet haar uitsluitend als mogelijkheid om naar Europa te verkassen en meestal kort nadat ze hun permanente verblijfsvergunning op zak hebben wordt het huwelijk beëindigd.

 2. Bij toeval komt het een keer langs bij “Wakker worden met van Leeuwen”.
  “Haar man veriet haar nadat hij zijn verblijfsvergunning had en liet haar achter met de vaste lasten en een kind”.

 3. Sorry, moest natuurlijk zijn; verliet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: