Windmolens zijn de architectonische symbolen van een totalitaire ideologie

wind farmMede dankzij de geestelijke terreur van links, een fenomeen dat heel wat minder aandacht krijgt dan het recht op voorbestaan van Zwarte Piet, zal de Nederlandse mens van zowel allochtone als autochtone afkomst een steeds onaangenamer leven te wachten staan. Zo worden huiseigenaren in Houten (Utrecht) opgezadeld met kolossale windmolens, die de bewoners het levensgeluk, dat links de mens toch graag toezegt, ontnomen. De bewoners dienen een schadeclaim in omdat de superwindmolens hun uitzicht ontsieren en voor een laag gebrom zorgen, met uiteindelijk gezondheidsklachten tot gevolg.

Zelfs als de claim toegekend wordt, zal het levensgeluk van de bewoners verstoord blijven door de megalomane symbolen van links, die uiteraard tot in lengten van dagen de mens geestelijk zullen blijven folteren.

Het zal je maar gebeuren dat je ergens een huis koopt of huurt, en een door linkse moraalfilosofen bedacht windmolenpark verschijnt geestelijk killend aan de horizon om het beoogde levensgeluk te smoren.

Wat hierbij nog erger is, is dat er gelogen wordt om dat levensgeluk de burger af te nemen. Het windmolenimperium, waar steeds meer burgers mee geconfronteerd zullen worden, is namelijk op bedrog gebaseerd.

Om precies te zijn, blijken de ons voorgeschotelde kosten voor de hemelse windenergie niet 3,7 maar 19 miljard euro te bedragen. Het rendement van windenergie blijkt ook nog eens 40 procent lager uit te vallen dan ons voorgehouden wordt.

Afgezien van het doembeeld van het zo typisch Nederlandse landschap dat door fallische monumenten, en woongerief dat door een diep gebrom bepaald dreigt te worden, vallen de kosten en het nut van windenergie zeer tegen. Het idee dat duurzame energie goedkoop is, blijkt een farce te zijn die ons om ideologische redenen voorgespiegeld wordt.

Windmolens vormen de linkse variant van de architectonische symbolen die de macht van totalitaire ideologieën en religies dienen te illustreren, en ondermijnen daarmee de geestelijke vrijheid van de mens.

Dus bezint eer ge begint als uw leven u lief is.

Advertenties
Tags:

10 reacties to “Windmolens zijn de architectonische symbolen van een totalitaire ideologie”

 1. goh….ik wist niet dat ENECO links was .

  Maar het is zeker niet leuk voor die mensen natuurlijk ,
  Een typisch NIMBY gevalletje .

 2. Jean-Claude
  De windmolenhysterie is afkomstig van het linkse bisdom. Dat energieleveranciers daar op inspelen is niet zo gek. Uiteindelijk zijn het de landelijke, provinciale en gemeentelijke bestuurders die het hier voor het zeggen hebben.

 3. Jean-Claude
  Zijn zij die ten onrechte een positief beeld van windenergie poneren hier niet de louche partij?

 4. De Overheid bestuurt het land niet zoals architecten gebouwen construeren maar zoals onnozelen domino spelen.

 5. Het gaat over windmolens .
  Vandaag stond onderstaand berichtje in mijn regionale krant:

  Ophef over Waals plan windmolens

  Het Waalse gewest wil vlakbij kasteel Beusdael in Sippenaeken, amper vijftig meter over de grens bij Epen, windmolens bouwen. Gemeenten, natuurorganisaties en VVV protesteren tegen die plannen.

  Epen
  Van onze verslaggever

  Milieufederatie Limburg, Natuurmonumenten en Limburgs Landschap hebben gisteren gezamenlijk een protestbrief gestuurd naar de Waalse regering. Zij zien in de bouw van de windmolens een aantasting van het landschap, dat door de provincie Limburg juist is ontzien bij de bouw van windmolens.

 6. Nou Jean-Claude, nu gaan stante pede SP, PvdA, D66 en GroenLinks alle eisen tot veel meer windenergie inslikken?

  Nou vergeet het maar. Op de PvdA-realo’s Willem Vermeend en Rick van der Ploeg na “Windenergie weggegooid geld” willen de vier partijen juist heel veel meer windenergie.

 7. EH wel Filantropius , U vermoed wellicht dat ik politiek niet op de hoogte ben .
  De situatie is hier in het zuiden ietwat anders .
  Wandelend door mijn geliefd heuvelland zie ik zowel in het oosten (Aken) als naar het westen (Lanaken)aan de horizon mastadonten van windmolens . En “Bij Ons”dus geen andere dan enkele historische overblijfsels .
  De omringende landen zien wind en zonne energie .zitten en investeren gesubsidieerd dat het een lieve lust is .
  In wallonie liggen alle daken op alle kanten vol zonnecellen .
  Dus ook op die zijde waar geen of nauwelijks de zon aan komt .
  Nu U .
  .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: