Sharia voor ambtenaar die de klokken luidde over islamitische wantoestanden

ShariaDe moedige Rotterdamse ambtenaar die zijn nek uitstak na de jarenlang oogluikend toegestane wantoestanden op illegale en onveilige islamitische internaten, kreeg in plaats van een lintje wegens betoonde moed een ontslagbrief wegens “ernstig plichtsverzuim”op zijn deurmat geworpen: De ambtenaar zou onder meer documenten hebben gelekt over een illegaal meisjesinternaat in de Rotterdamse deelgemeente Feijenoord. Het bestuur van Feijenoord wist al sinds de jaren negentig dat dit internaat geen vergunning heeft, maar deed hier niets aan. Bureau Integriteit (BING) deed in juni dit jaar een integriteitsonderzoek en concludeerde dat de deelgemeente zich schuldig heeft gemaakt aan onbehoorlijk bestuur. (Bron NRC)

Het mocht de ambtenaar evenwel niet baten, en dus mag hij nu thuis over zijn zonden nadenken. Ergens anders thuis zitten nu handenwrijvend van genot moslimpotentaten na te genieten van deze Rotterdamse sharia.

Zuivering volgens de statuten van Vadertje Stalin en sharia volgens de profeet, gaan in Rotterdam gezellig hand in hand door een moskeepoort.

Hand in hand voor Feijenoord 1.

 

 

3 reacties to “Sharia voor ambtenaar die de klokken luidde over islamitische wantoestanden”

  1. De Turk Karakus is deze week gekozen tot lijsttrekker van de Rotterdamse PvdA. En hij laat direct zijn invloed gelden.

  2. Turken wonen meestal in Turkije of niet?

  3. Walgelijk dat de reguliere media hierover zwijgen in alle talen, in turkse kringen zal het wel binnenskamers gevierd worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: