Klimt Vadertje Staat nog hoger op de criminele ladder?

Al OpsteltenDe overheid een criminele organisatie? Veel belastingslaven van Vadertje Staat zullen dat ietwat korzelige idee wellicht omarmen. En daar is dan ook veel voor te zeggen. Zo is Vadertje Staat monopolist in het gokwezen, dus medeschuldig aan de gokverslaving. Vadertje Staat geniet ook een monstrueus inkomen aan seks- alcohol- en tabakverslaving. En dat is kennelijk niet genoeg, want thans opereert een paar PvdA-politici als voorpost om ook aan drugs een centje bij te verdienen.

Op een regenachtig avondje heeft een handjevol snuggere lui al zitten becijferen wat dat oplevert. Daaronder ook de Heerlense burgemeester Paul Depla, die men zich nog herinnert van het eerste orale coalitieoverleg met de VVD in het fietsenhok van het stadhuis van Nijmegen.

Bij de ondersteuning van het idee dat Vadertje Staat een criminele organisatie is mag een paar nevenactiviteiten niet onvermeld blijven.

Zo berooft Vadertje Staat de belastingslaaf om het geroofde over te dragen aan corrupte, totalitaire, en aan wapens verslingerde naties en “bevrijdingsbewegingen”.

Vadertje Staat doet heel gewichtig mee aan vredesoperaties waarbij opvallend vaak burgers geslachtofferd worden, maar waar de vrede zelden terugkeert.

Vadertje staat ontwapent de aan criminaliteit volstrekt onschuldige burger, maar weet daarbij zichzelf en de collega-criminelen gewapend te houden.

Naast dat criminelen de burgers regelmatig met wapens de das omdoen, trekken politieagenten opvallend vaak het vuurwapen uit de holster.

Bij brute nietsontziende achtervolgingen van verdachten die nog niet veroordeeld zijn dus slechts verdacht zijn, worden onschuldige burgers zelden ontzien.

Daarbij komt nog dat Vadertje Staat pertinent weigert zich stevig in te zetten de burger tegen criminelen te beschermen, maar zich daarentegen wel glorieus inspant de burger op piepkleine overtredingen geld uit de zak te kloppen.

Zelfverdedigende burgers worden bij de kraag gevat, zodat de crimineel veilig zijn beroep kan uitdienen.

Dat Vadertje Staat ook nog Big Brother speelt om de eigen burger tot op het bot te screenen op zijn hebben en houden, doet hevig vermoeden dat er welgemoed geconcurreerd wordt met maffiose instellingen. Met dat verschil, dat die nog de neiging hebben tegen betaling bescherming aan te bieden, waar Vadertje Staat precies het tegendeel presteert.

Met een misdaadophelderingspercentage van amper 5 procent kan Vadertje Staat zich verheugen op een goede verstandhouding met het leger van criminelen en illegalen. Die danst op tafel omdat de kat altijd van huis is.

Advertenties

One Comment to “Klimt Vadertje Staat nog hoger op de criminele ladder?”

  1. Nederland is een politiestaat sinds 1940.
    Geen recht op eerlijk proces.
    Politie doet niets met aangiftes van burgers, en burgers kunnen nu ook de proces kosten( advocaat/griffie) niet meer betalen.
    Maar als politie iets verdachts ziet mogen ze zonder strafrechtelijk vervolgd te worden onschuldige burgers doodrijden en neerschieten.
    politie/OM/rechters de grootste criminele organisatie van Nederland.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: