Racisme op Duitse kinderdagverblijven?

RacismeIn de kranten van vandaag staat te lezen dat volgens de Amadeu-Antonio Stiftung er van Veel racisme in Duitse kinderdagverblijven sprake zou zijn. Uiteraard zijn de racistische kinderen door hun rechts-extremistische ouders geïnfecteerd en doen ze hun best dit verder door te geven. Sommige van die kinderen proberen hun ideologie te verspreiden onder andere kinderen in de dagverblijven, stelt Heike Radvan van de stichting.

Een heksenjacht op kinderen, lijkt hier in een beginfase te komen, want wanneer is er sprake van “veel racisme”? Hoe enquêteer je kinderen op hun racistische geaardheid? Hoe verspreiden kinderen hun racistische ideologie onder hun medekinderen? Zijn er betrouwbare statistieken over kinderen die hun racistische ideologie onder hun medekinderen verspreiden?

Nou, er zijn wel degelijk statistieken die bij de Amadeu-Antonio Stiftung te vinden zijn, maar die gaan niet over het racisme door kinderen, maar over het extreem toenemende antisemitisme. En blijkbaar waren de Nederlandse kranten te lui, te selectief, of te gefixeerd door het racisme, dat ze daar maar even overheen lazen.

De Amadeu-Antonio Stiftung, die zich niet alleen tegen het racisme inzet maar ook kranig te vinden is in de strijd tegen het antisemitisme, meldt dat het aantal antisemitische misdrijven zowel landelijk als in Berlijn met maar liefst 70 procent toegenomen is. Een schrikbarend feit in een land dat ooit de Holocaust beval, en dat dus breed de Nederlandse kanten zou moeten halen.

Maar niet getreurd, want het antisemitisme is weggerationaliseerd door het Zwarte Piet-debat, dat geen ruimte laat voor het antisemitisme, dat zoals de peilingen glashard aantonen, een opwaartse beweging maakt.

De reden voor het met de mantel der liefde verhullen van dat toenemende antisemitisme is waarschijnlijk te vinden in de verklaring dat de toename mede gepropageerd wordt door vermeende slachtoffers van het racisme.

Wordt in de kranten met vette koppen geschreven over racistische kinderen op kinderdagverblijven, de toch veel oudere Turkse jongeren die doodleuk op de televisie zeggen dat Hitler prima werk verricht heeft met de uitroeiing van Joden, kregen niet als vervolg een zorgvuldig onderzoek naar de algemene staat van het antisemitisme onder moslims.

Misschien dat de om de Holocaust juichende Turkse jongeren net zoals de kinderen op de Duitse kinderdagverblijven ook door hun ouders geïndoctrineerd zijn. Dat weten we niet omdat het doodgewoon niet onderzocht wordt. En het wordt niet onderzocht omdat men het kennelijk niet weten wil, want stel dat de vermeende slachtoffers van het racisme zelf racist zijn.

En als het over het antisemitisme gaat, meteen dan ook de vraag, waarom wordt het gekleurde racisme niet net zo nauwlettend in de gaten gehouden als het blanke racisme. Zoals deze variant van het onverbloemde racisme van een verontruste moslima op Nioweb, dat door de Publieke Omroep gefaciliteerd werd toen het verscheen:

Straattuig is het, straatterroristen die de boel verzieken voor de allochtone inwoners van Nederland. Ze zouden er eigenlijk allemaal uit moeten, Nederlanders.

Elke dag als ik na een lange dag studeren terug fiets naar huis rij ik langs een groepje Nederlanders. De helft zit in een aantal auto’s (die uiteraard een opgevoerde motor hebben), de andere helft hangt er omheen. Of erop.

Zoals je je misschien wel kunt voorstellen vind ik het nogal eng om daar langs te rijden. Niet dat ze me ooit wat hebben aangedaan hoor, ze hebben me zelfs nooit aangesproken. Het gaat meer om het idee, het zijn van die Lonsdale-typetjes. Je hoort zo vaak negatieve verhalen over ze. Ik vind ze gewoon ‘vreemd,’ en dat geeft mij het recht om over ze te spreken.

Ik bedoel, laten we eerlijk wezen. Wat voor toegevoegde waarde hebben Nederlanders nou in Nederland? Ze lopen, met bierbuik en al, maar te profiteren van het belastinggeld. Criminaliteit alom. Witteboordencriminelen, wannabe-Holleeders, pooiers, allemaal verzieken ze het voor de rest. Timmeren maar op elkaar in als iets ze niet zint, mensen die in een woonwagenkamp wonen in plaats van in een normaal huis. De top-10 grootste oplichters van Nederland, zijn ook allemaal Nederlanders.

One Comment to “Racisme op Duitse kinderdagverblijven?”

  1. -Geef ik m’n zoon een broodje salami mee naar school en vraag hoe het hem heeft gesmaakt, begint hij te vertellen dat,, de moslims” in z’n klas een vinger in hun keel steken en kotsgeluiden maken (8 a 9 jarigen)….nou, kinderen leren dit niet van allah, maar gewoon van huis uit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: