“Een Jihadstrijder is ook maar een mens”

SyriaJihadNatuurlijk is een jihadstrijder (deze keer maar djihadstrijder) ook maar een mens. Ooit werden ze geboren, en op een dag blijken ze ook nog eens sterfelijk te zijn. Niets onmenselijks aan. De vermenselijking die Joas Wagemakers, universitair docent Islamstudies aan de Radboud Universiteit Nijmegen in uiteraard het dagblad Trouw jegens jihadstrijders pleegt, geldt helaas nooit voor PVV’ers en andere rechtse rakkers. Ook al beperken de laatste categorieën zich slechts tot het hebben en uitdragen van een overtuiging, en gaan PVV’ers niet uit moorden in andermans land, dan toch blijken zij het moreel te moeten afleggen tegen de jihadstrijders.

Wie de ontmenselijking van rechtse, door links vaak als populisten afgeschilderde politici van de afgelopen decennia nog eens historisch naloopt, ziet ontzettend veel verbaal en fysiek geweld voorbij galopperen. Geen linkse denker die ooit op het lumineuze idee kwam dat zij ook maar mensen zijn en dus beter verdienden dan met onmensen als Hitler, Eichmann, Himmler, of Mengele vergeleken te worden. Of nog erger, met de dood bedreigd, dan wel daadwerkelijk met aanslagen geconfronteerd te worden.

Het bijna vertederende bejegenen van de handlangers aan de massamoord in Syrië op minstens 11.000 kinderen, moet op een nieuwe vorm van geestelijke verrotting bij links gebaseerd zijn.

Een aandoening die er de oorzaak van is dat er in die kringen niet meer in maatverhoudingen gedacht kan worden. Die er de oorzaak van is dat het theoretische racisme van een onnozele zanger veel zwaarder aangerekend wordt, dan het in andermans land killen van christenen, sjiieten en alawieten. Die er de oorzaak van is dat slechts blank racisme afgerekend wordt, maar het andere in een couleur locale mag uitdijen. Die er de oorzaak van is dat de democratie Israël als monsterlijk gedrocht afgeschilderd wordt, maar er met de moordenaars van Teheran en Gaza rustig delibererend aan tafel gezeten kan worden. Die er de oorzaak van is dat een zelfverrijkende VARA-baas een rechtse politicus een minderwaardig mens kan noemen. Die er de oorzaak van is dat de Nederlander gast in eigen land dreigt te worden. Die er de oorzaak van is dat Nederlands cultureel erfgoed ingeruild wordt voor een bloeddorstig offerfeest. Die er de oorzaak van is dat we moeten oppassen bij het kwetsen van minderheden die zelf niet oppassen bij het kwetsen van een meerderheid.

Dat het misschien zo is dat de racist Gordon meer mens is dan de kerels die zich op onmenselijke manier op mensen uitleven, zal links door de geestelijke verminking die het zichzelf toebracht nimmer over de tongriem krijgen.

Te lang in dezelfde richting gedacht. Te lang in een duistere tunnel gekropen. Te lang tegen elkaar in superlatieven van haat opgeboden waardoor de prijs zo hoog werd dat niemand die nog betalen kan.

Nou, ik doe dan maar een voorspelling uit losse pols. Geen geroer in theebladeren of koffiedrab, maar binnen een jaar wordt in sommige linkse kringen de hunkering uitgesproken dat teruggekeerde jihadisten, die ook maar mensen zijn, zich ook maar eens met de onmensen van rechts moeten bezighouden.

Tags: ,

7 reacties to ““Een Jihadstrijder is ook maar een mens””

 1. 86-jarige-door-ziekenhuis-op-straat-gezet
  eunmask.wordpress.com

  Onze oma (86jr) is in verwarde toestand gisteravond op straat gezet door HAGA ziekenhuis Leyenburg op haar sloffen en pyjama.

 2. Ja Filantroop, het is om moedeloos van te worden.
  Dit land wordt bevolkt door zwakzinnigen.
  Elke dag heeft genoeg aan zijn eigen kwaad, dat blijkt maar weer eens.

  Je laatste alinea is huiveringwekkend.

 3. Ach ja, de bleekgezichten zitten zo wie zo al in de beklaagdenbank. Vandaag werd er op klaarlichte dag tegen mijn fietstas getrapt, toen ik een groepje “medelanders” passeerde. Zomaar, zonder reden, of dat er een woord gevallen was. Van verre zag ik al dat het niet pluis was met deze heerschappen, en die impressie was juist. Ik zei nog voor ik verder fietste: “Nou, bedankt hoor!”. Want ja, dat is de VOC -mentaliteit hé. De “Multikul” is tenslotte een zegen. Je moet dankbaar zijn. Het scenario om deze “zwarte pieten” iets aan te doen heb ik niet eens overwogen. Dan krijg je namelijk met onze “hermandad” te maken en dat wil je al helemaal niet meemaken. Tja, hoe diep kunnen we nog zinken?

 4. Op links zijn vele lieden die er slechts op uit zijn zichzelf te bevredigen. Hier is de militaire strategie: “De aanval is de beste verdediging,” geheel van toepassing . Al sedert het ontstaan van “Nieuw Links” ( waardoor Drees sr. zijn lidmaatschap van de extreem linkse PvdA opzegde) is de linkse gemeenschap bezig zich te verdedigen tegen de waarheid. Het boek van Martin Bosma: “de schijnelite van de valsemunters”, geeft het beeld van links goed weer.
  Daarom de voortdurende, onterechte en vol met leugens zijnde aanvallen tegen rechts. Ik ben derhalve sedert 01-12-2013 links ( PvdA,GL,SP) als extreem links gaan benoemen.
  De vijand met zijn eigen wapens bestrijden heet dat in militaire termen.
  Dag

 5. In aansluiting op het voorafgaande nog even onderstaande link. Dit gaat de nieuwe rage worden in de grote steden, dus u bent alvast gewaarschuwd. “Ja, dit wordt echt genieten. Bedankt hoor Job Cohen (e.v.a.) u heeft uw werk gedegen voorbereid”.
  http://www.at5.nl/artikelen/116748/amsterdamse-kroegbaas-slachtoffer-knockout-game

 6. Een reactie op die rage valt ook hier te verwachten gezien de strafmaat als de dader al eens gevat wordt:
  http://www.naturalnews.com/043091_knockout_game_concealed_handgun_teenagers.html#
  Om dat te voorkomen wordt het hoog tijd dat de bezem eens door justitie gaat en daders niet langer tot slachtoffers verklaard worden maar worden leegetrokken om alle door hen veroorzaakte onkosten af te rekenen. Er valt heel wat te hervormen in ons land om iets van leefbaarheid te kunnen bewaren.

  RE-VOL-TE!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: