Nieuwe armoedearmada op komst

ArmadaNu nooit meer beweren we zijn onschuldig aan de massa-immigratie want ons nationale praethuis heeft breed ingestemd met de Bulgaarse en Roemeense armoedearmada. Alleen de PVV, SP en de Partij voor de Dieren bleven aandringen op werkvergunningen voor de nieuwkomers. Achteraf praten is er dus niet meer bij, nu de instemming in het historisch graniet van ons nationale grafzerk gebeiteld staat.

Op naar nog meer werklozen, nog meer kansarme zorgcliënten en door droevige armoede in het criminele circuit verdwijnende nieuwe Nederlanders.

Hoewel de hondstrouwe Maurice de Hond nog onlangs peilde dat zo’n tachtig procent van de bevolking tegen de vrije komst van Roemenen en Bulgaren is, heeft de Kamer opnieuw de volkswil met een brede minachtende grijns op de kaken naast zich neergelegd.

De troost die de Roemeense minister van arbeid Mariana Campeanu, die onder de moordende dictator Nicolae Ceausescu nog een prima carrière wist te maken maar dan toch opeens liberaal werd, ons met de smoes schenkt dat er in haar land slechts enkele duizenden in de startblokken staan om naar hier te verkassen, smeekt om een cynische bulderlach. Nog onlangs noemde ze Nederland een ‘xenofoob land’. Raar dat ondanks dat harde feit Nederland nog steeds de magneet is voor gelukszoekers uit onder meer haar land.

De belofte van de Roemeense troela kunnen we dan ook meteen weg schrobben met de herinnering dat ook op hoog niveau zulk optimisme vanuit Polen ons meegedeeld werd, maar dat de praktijk wel even anders is. Zelfs zo anders, dat wegens het tegenvallende resultaat, in linkse kringen de tranen over de wangen biggelen en het kabinet om harde maatregelen gesmeekt wordt.

Met het slechten van de grenzen voor de Bulgaren en Roemenen lijkt het ideaal van het communisme en het nationaalsocialisme opeens een flinke stap dichterbij te komen. Het Ein Volk, ein Reich, ein Herman Van Rompuy nadert zo’n beetje zijn voltooiing. En deze keer met een stevig bewijs dat het volk er zelf niet om staat te springen. Hetgeen er op neer komt 80 procent de Nederlandse bevolking, die al ongenadig in de regen zit, alweer een bui ziet naderen.

Met de winter nog voor de boeg wordt dat bijten op een houtje.

Advertenties

3 reacties to “Nieuwe armoedearmada op komst”

  1. ALS ER NOG HOUT IS !!

  2. Als bedrijven door net zulke mismanagers geleid werden als ons land door misleide en misleidende politici, dan gingen deze bedrijven met een sneltreinvaart naar de kelder…..! Alle seinen staan op rood, maar voor deze politici bestaat er maar één mantra: lekker laten doordenderen die trein………….

  3. Waar blijft die motie van wantrouwen… lijkt me ondertussen meer dan duidelijk dat de huidige bestuurders geen idee hebben waar ze mee bezig zijn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: