Wilders wilde de Koran roosteren

Gouden Gids voor al uw problemenGefrustreerde ex-PVV’ers hebben aan het gulzige journaille geklikt dat Wilders in 2007  “wel degelijk” de koran in brand wilde steken. Hero Brinkman: In het Kamerdebat over de kwestie hoorde ik Wilders de minister voor leugenaar uitmaken. En ik wist dat het niet de minister was die loog, maar Wilders.

Hoewel Wilders uiteindelijk niet de vlam in de koran gezet heeft, zou hem dus slechts te verwijten zijn dat hij wellicht ooit het plan opgevat had de koran te roosteren, maar het uiteindelijk toch niet gedaan heeft.

Uit de ophef over Wilders’ mogelijke doch niet uitgevoerde plan de koran te roosteren, blijkt nogmaals hoe de onnozele halzen nog steeds de islam op een eiderdonsbed laten rusten, terwijl er op dit moment toch geen genootschap bestaat dat zo grootschalig mensenlevens aan het eigen ideaal offert als juist de lezers van de koran.

De Gouden Gids voor moslims voor al uw problemen staat bol van oplossingen voor als men last heeft van de nabijheid van ongelovigen, Joden en de eigen vrouwen. Je belt met de profeet en het komt in orde.

Nou, in orde? Sedert het eind van de grote slachtpartij die de Tweede Wereldoorlog toch was, zijn de trouwe lezers van de koran erin geslaagd miljoenen slachtoffers te maken onder de trouwe lezers van de koran. Er is geen volk dat zo veel moslims over de kling gejaagd heeft als de moslims.

Een allerminst volledige opsomming van de regio’s waar met veel nullen achter de cijfers gemoord werd om verschil van mening te vereffenen: in het voormalige Oost-Pakistan, Algerije, Iran, Irak, Turkije, Soedan, Afghanistan, Libië en het meest recentelijk Syrië, hebben de trouwe lezers van de koran zich uitgeleefd op de trouwe lezers van de koran.

Hoeveel korans in brand geschoten of gebombardeerd zijn weten we niet, maar grote kans dat een Mikojan-Goerevitsj MiG-29 van de luchtmacht van Soedan bij het bestoken van de negroïde moslims van Durfur korans vernietigd heeft.

Gezien het wederzijds bestoken van elkaars woningen en gebedshuizen in Syrië, moeten er naast de ruim 100.000 menselijke slachtoffers, duizenden korans door brand verwoest zijn.

Gezien de vele conflicten van moslims versus moslims is de koran misschien wel het meest beschadigde boekwerk van gans de wereld.

Over het aantal Bijbels dat moslims in de periode na de Tweede Wereldoorlog wegens christenhaat vernietigd heeft kunnen we slechts raden, maar het moeten er inmiddels ook velen zijn.

Bij al het brandschatten dat het genootschap van de koran in de wereld pleegt, valt Nederland bewusteloos van ontzetting neer over de mogelijk voorgenomen maar niet uitgevoerde  brandstichting van de koran door Wilders. Toch gewoon de Gouden Gids, waar er miljoenen van gedrukt zijn, en er waarschijnlijk nog eens miljoenen van gedrukt zullen worden als het genootschap erin slaagt met terreur nog meer volk tot het lezen van de koran te dwingen.

Typisch een staaltje van een mug een olifant maken en van een olifant een mug.

Pats!

Advertenties

3 reacties to “Wilders wilde de Koran roosteren”

 1. goede analyse.
  Brinkman trouwens is geen mug maar een vlooi.

 2. En dan nieuwsuur, daar werken uitsluitend bloedzuigers.
  Wel grappig, er valt niet zoveel bloed uit een vlooi op te zuigen.
  De verkiezingen komen in galop ons af,dat is mijn conclusie als ik nieuwsuur bekijk.
  Desinformatie vanuit linkse hoek.

 3. Het stukje van Nieuwsuur was ronduit slechte journalistiek (als het die naam überhaupt nog waardig is), hoor en wederhoor kun je niet afdoen door te zeggen dat je Wilders om commentaar hebt gevraagd maar geen antwoord kreeg.Het Simplistisch Verbond verbleekt daarbij
  Maar de propaganda gaat steeds een stapje verder, vandaag melden meerdere “nieuwssite’s” dat in de peiling van de Hond het CDA twee zetels wint, verder wordt er dan nog wat geneuzeld over andere partijen, maar er valt een oorverdovende stilte waar het de PVV aangaat, terwijl die in diezelfde peilingen al sinds eind februari virtueel de grootste partij van Nederland is.
  Het journaille vind dat maar een ongemakkelijke waarheid.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: