Mohamed Rabbae in de spiegel

Kleine HitlerOoit hebben we Mohamed Rabbae tot Nederland toegelaten omdat hij als vluchtende student op de deur van het land stond te bonken. Inmiddels dreigt Marokko, het land dat hij ontvluchtte, met dank aan Mohamed Rabbae, progressiever in de vrijheid van meningsuiting te worden dan Nederland. Mohamed Rabbae houdt namelijk wel van vrijheid, als het maar zijn vrijheid is. Naar de vrijheid van de ander kan die ander fluiten als Mohamed Rabbae het voor het zeggen heeft. En er zijn momenten dat hij het kennelijk voor het zeggen heeft, want na een klacht zijnerzijds over de sticker van Wilders, blijkt Google de oren ernaar te laten hangen.

Ooit gaf Mohamed Rabbae er blijk van geen liefhebber van de rechten van de anders geaarde mens te zijn. Terwijl binnen zijn GroenLinks gestreden werd voor de rechten van homo’s, vaardigde hij zijn eigen fatwa tegen homo’s uit met dat Nederlanders er maar aan moesten wennen dat ‘wij islamieten’ homoseksualiteit nu eenmaal niet accepteren.

Over de vrijheid van drukpers hebben we aan Mohamed Rabbae een echte boekverbrander in ons midden. Terwijl destijds zelfs nog progressief Nederland het waagde islamkritisch te zijn, was het deze vluchteling die begrip kon opbrengen voor de fatwa die Ayatollah Khomeini wegens diens Duivelsverzen over Salman Rushdie uitsprak. Niet Mohamed Rabbae moest jarenlang wegens doodsbedreigingen onderduiken, maar Salman Rushdie.

Dat islamkritiek opeens in de vergaarbak van het racisme terechtkwam, en dus strafrechtelijk vervolgd diende te worden, was ook een vondst van deze vluchteling. Hij bedacht er zelfs de smeuïge term islamracisme voor. En dat ondanks het feit dat het moslimschap geen ras is en imam Abdul-Jabbar van de Ven net zo wit is als de GroenLinksers Bram van Ojik en Volkert van der Graaf.

Dat een democratisch gekozen politicus die nimmer pogingen ondernomen heeft de parlementaire democratie af te schaffen met Hitler vergeleken werd, is ook aan deze Mohamed Rabbae te danken. Hij was het die voor de televisie brabbelde Wielders ies eiglijk kleine Hitler.

Dat je met kleine Hitlers moet afrekenen, zei hij er niet bij, maar hij stond er wel voor in de rij en in de rechtszaal om Wilders veroordeeld te krijgen wegens het zaaien van haat.

Niet dat Mohamed Rabbae de haat zaaiende imams Khalil El Moumni en Sheikh Fawaz Jneid wegens het zaaien van haat aan de oren getrokken heeft.

Mohamed Rabbae zat zich warm te houden in het bestuur van het inmiddels ter ziele Joods-Marokkaans Netwerk Amsterdam, toen de kritische blogger Keesjemaduraatje het waagde kritisch te zijn over deze organisatie. Met als gevolg een dreigende advocatenbrief naar de werkgever van de blogger om hem tot zelfcensuur te chanteren.

Wat Mohamed Rabbae in deze organisatie, die de vreedzame co-existentie tussen moslims en Joden zei te willen bevorderen, te zoeken had is raadselachtig. Mohamed Rabbae is namelijk overal te vinden waar voor de opheffing van het enige door Joden bestierde land gepleit wordt.

Je zou je, gezien het gedrag van Mohamed Rabbae, hypothetisch kunnen afvragen hoe Nederland eruit zou zien als deze vluchteling het werkelijk voor het zeggen zou krijgen.

Ik waag me aan een beeld van een op straat opererende paramilitaire organisatie die de vrijheid van meningsuiting in het land regelt. Politieke stromingen waarmee Mohamed Rabbae niet door een deur kan, worden wegens het zaaien van haat en islamracisme verboden. Een reeks showprocessen tegen andersdenkenden wordt schering en inslag. Boeken, politieke geschriften en stickers gaan op een brandstapel. Homo’s en Joden worden maatschappelijk gederangeerd.

Kortom, het wordt tijd dat Mohamed Rabbae eens in de spiegel kijkt.

Advertenties

13 reacties to “Mohamed Rabbae in de spiegel”

 1. Ik deel dit commentaar op het m.i. fascistische gedrag van moslim Mohammed Rabbae.
  Iets anders ik probeerde net stickers te bestellen bij islamsticker@islamsticker.org en zag tot mijn verbazing dat de mail niet aankwam, vreemd.

 2. Zeer goede Vergelijkenis want Hitler was niet veel beter dan hij!

 3. @Topsporter, uw bevreemding begrijp ik niet na het ingrijpen van Google op verzoek van Rabbae. Overigens complimenten Filantroop, puik artikel.

 4. Het word hoog tijd dat deze halve zool weer op de deur van Marokko gaat kloppen.

 5. Calirie, dit is een andere account dan de gmail bij Google die Wilders eerst had. Die is geblokkeerd. Google kan niet alle email adressen blokkeren, maar wellicht de een of andere hacker wel. Wat een pech nou weer topsporter. Ga eens kijken wat Wilders er van zegt bij zijn Twitter account.

 6. M. R. heeft absoluut geen nood om in de spiegel te kijken zolang hij (door linkse elementen en partijen etc) dik is gesteund!…

 7. Laat ik beginnen te zeggen dat ik de stickeractie vanaf het begin een vreemde actie heb gevonden.
  Dat gezegd hebbende wil ik mij haasten te zeggen dat iedereen, dus ook Wilders, het volste recht heeft zijn vrijheid van spreken te gebruiken.
  En om helemaal eerlijk te zijn had ik verwacht dat er meer commotie over zou komen dan tot op heden het geval is. Kennelijk heeft men het in Arabierië te druk met het vieren van de lente, dat wil zeggen degenen die het tot nu toe hebben overleefd.
  En Mohammed R., ach elk woord dat we daaraan vuilmaken is er één teveel.

 8. Mohamed R. is iemand die echt niet weet wat hij doet het is bekend dat hij een extreem gelovig Islamist is en dat hij nu al nadenkt over een Islamitische staat hier in NL zo zie je maar de sharia wetgeving begint zijn vruchten af te werpen en hij belemmert onze Geert Wilders in zijn privacy door bij Google een klacht in te dienen zie je wel de Neurenbergerwetten die stammen uit 1935 is daar een vergelijkend voorbeeld van ik zeg ja tegen het uitzetten van hem hij mag in Marokko verder dromen over hoe hij Europa deze geloofsovertuiging wilt laten zien!! ik zeg succes!

 9. Mohammed Rabbae is een opportunist pur sang met een eigen agenda. Bij hem is niets wat het lijkt. Spreekt krom als dat medelijden opwekt en hij daardoor fascistische stellingnames kan verbergen. Spreekt helder als hij daardoor GroenLinks mag ondermijnen. Ondersteund door naive gelovigen van vooral vrouwelijke kunne volgt hij zijn subsidie-spoor door Nederland. Een echt onderkruipsel in alle opzichten. Gelukkig heeft de Mossad al een dossier over hem.

 10. Dat hele gedoe met die Marokkanen neem je toch niet serieus….!!!
  Altijd als ze commentaar krijgen zoeken ze de slachtofferrol op.
  Zolang het programma “opsporing verzocht” zijn zendtijd nog geheel kan vullen met Marokkaanse criminaliteit… zou ik als ik hun was maar beschamend stil zijn…..

 11. Wie weet er niet dat er tijdens de 2e WO ruim 50.000 moslim SS op de Balkan zaten? Google de Iskander en Handschar Divisie maar eens, troetelkindjes van Himmler en de groot moefti van jeruzalem, de man waar Arafat ‘oom’ tegen zei………Dat Rabbae Wilders met een klein Hitlertje vergelijkt is dus een miskleun van de eerste orde, vanuit zijn geloof (en de samenwerking) is Rabbae een klein Hitlertje….. Wilders is zover ik weet nog steeds een groot aanhanger van Israel dus bepaald geen H….

 12. Vandaag wil die Rabbae weer van Woerkom aanpakken om geen Nationale Ombudsman te worden.Laat dat smerige ventje eerst maar eens fatsoenlijk Nederlands leren.
  Opruier 1e klas. Pak die niveau 1,2 crimineeltjes van je eigen soort maar eens een keer aan. Maar die ballen heb je niet.. je alleen maar bezig houden met dat oeverloze koffiehuisgezwets.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: