VARA’s Joop herontdekt het antisemitisme

Le Pen en anderenJarenlang blind voor het islamitische antisemitisme deden ze bij de omroep VARA en de agitpropsatelliet van die omroep Joop net alsof het antisemitisme de wereld uit was. Noemden de antisemieten zich antizionist, dan ging de stempel goedgekeurd door de VARA erop. Maar als flinke donderslag bij heldere hemel hebben ze bij VARA’s Joop nu toch het antisemitisme even in de etalage gezet.

Recent nog werd het toenemende antisemitisme met toenemend racisme gecamoufleerd, want Zwarte Piet en de slavernij moesten de Holocaust overschaduwen.

Dat inmiddels onder bepaalde allochtonen een nieuwe Hitlergroet bedacht en uitgevoerd wordt, en die vooral graag in de omgeving van Joodse instellingen en zelfs voor de poorten van Auschwitz gedaan wordt, blijkt bij VARA’s Joop pas ongerustheid te veroorzaken nadat er een foto opdook waarop te zien is dat de Franse antisemiet Jean Marie le Pen deze alternatieve Hitlergroet brengt. Want bij de VARA zijn racisme en antisemitisme alleen verwerpelijk als blanken er schuldig aan zijn.

Dat er op de opgedoken foto ook gekleurde antisemieten afgebeeld staan, wat slechts een herbevestiging is van wat ik al jaren stel, namelijk dat racisme en antisemitisme geen blank monopolie is, laat VARA’s Joop zonder moralistisch commentaar in het niets verdwijnen.

Dat het antisemitisme in Nederland niet door de PVV maar door een deel van de Nederlandse moslims aangewakkerd wordt, heeft bij de VARA de alarmbellen niet doen rinkelen.

Van de VARA mocht het zodanig uit de klauw lopen, dat kritiekloos geaccepteerd wordt dat de islamitische Le Pen, sjeik Haitham al-Haddad, in Almere op uitnodiging van jonge moslims haat mag komen prediken.

Zou de Holocaust is slechts een detail in de geschiedenis Jean Marie le Pen in Nederland komen prediken, dan zouden de VARA, AFA, de Internationale Socialisten en de hele linkse mikmak er schande van spreken. Terecht, want antisemieten moet je niet faciliteren.

Maar de VARA is al een tijdje deels hersendood. Ik voorspel dan ook dat het blanke antisemitisme ruimschoots overruled zal worden de getinte versie ervan. Uiteindelijk waren hun voorzaten in het Midden-Oosten de eerste bedenkers van het antisemitisme en werd daar de Jodenster uitgevonden. Daar ook vonden pogroms plaats voordat ze in Europa ingevoerd werden, en werd een verboden voor Joden voor het eerst gedecreteerd alvorens het Vaticaan en Europa het overnamen.

Het feit dat blanke en getinte antisemieten elkaar onder het bevrijdende alibi anti-Israëlisme gevonden hebben, zal hoogstwaarschijnlijk voor het ergste antisemitisme van na de Tweede Wereldoorlog oorzaak zijn.

Zelfs een bericht over de stormloop op Hitlers Mein Kampf in Amsterdam kan er blijkens de hieronder geciteerde reactie van een reaguurder niet zonder:

Ik ga dit boek ook kopen… JUIST OMDAT DIE JODEN HET WILLEN VERBIEDEN !

Als ik ergens een hekel aan heb is het wel het verbieden van boeken. Ik ben absoluut geen rascist, maar het moet eens ophouden met dat verbieden!

Dit is HISTORIE ! Cultureel ERFGOED ! Hoe ziek veel van de ideeën van de man ook waren… het is geschiedenis !

Wordt eens tijd dat de joden gaan kijken naar hun eigen rol in de onderdrukking van Palestina… een volk dat de klappen van de zweep kent (joden) zou BETER moeten weten dan een ander volk op deze schandalige wijze te onderdrukken.

En nu willen ze natuurlijk ook nog boeken gaan verbieden… BAH !

Geen enkel boek zou verboden moeten worden… en al helemaal niet zon belangrijk boek uit de geschiedenis van de mens !

En:

De bewezen ellende is nog erg discutable… ik ontken geen concetratie kampen. Maar het is wel een feit dat het aantal doden bijv in AUSWICH veelvuldig is overdreven. Ga maar eens op onderzoek, en kijk eens wat er op het bordje bij de ingang staat van dit kamp en in geschiedenis boeken. Cijfers komen totaal NIET overeen.

Verder dan dit zal ik hier niet gaan… maar WOII wat wij denken te weten… veel is onzin ! (ALL WARFARE IS DECEPTION en overwinnaars schrijven de geschiedenis… niet naar waarheid, maar naar welk verhaal hun het beste uit komt).

We beginnen alvast met aftellen.

Advertenties

9 reacties to “VARA’s Joop herontdekt het antisemitisme”

  1. Je wordt letterlijk op je wenken bediend. Het feit dat blanke en getinte antisemieten elkaar onder het bevrijdende alibi anti-Israëlisme gevonden hebben, zal hoogstwaarschijnlijk voor het ergste antisemitisme van na de Tweede Wereldoorlog oorzaak zijn:

    http://www.trouw.nl/tr/nl/4496/Buitenland/article/detail/3573925/2014/01/08/Hoe-Dieudonne-de-Franse-elite-op-de-kast-krijgt.dhtml

  2. Volgens de VARA hebben in Israël vrouwen geen rechten. Rara hoe kan het dan dat Israël een vrouw (Golda Meïr) als premier had, waar die Nederland in nog geen velden of wegen te bekennen is:

    http://www.joop.nl/wereld/detail/artikel/31311/

  3. Rode socialist ziet bruin socialisme bij de islamcritici. Maar wat dan zo raar is, is dat het bruine socialisme een concordaat met de islam sloot om Joden uit te roeien, terwijl de rode socialisten nu juist bezig van Israël een Auschwitz te maken:

    http://www.joop.nl/opinies/detail/artikel/32581_een_advies_aan_alexander_pechtold/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: