Dieudonné en het verbod

De nieuwe HitlergroetJe kunt er Zyklon B op innemen dat het Franse verbod op de grappenparade van de gekleurde antisemiet Dieudonné kerosine in de motor van de antisemieten is. De complotdenkers over de grote Joodse invloed zullen er als te doen gebruikelijk wel weer mee aan de haal gaan. Eerlijk gezegd vind ik een verbod, net als Sylvain Ephimenco, niet de beste manier om het antisemitisme van deze antisemiet te bestrijden: Willekeurig vooraf verbieden zal averechts werken, terwijl achteraf iedere wetsovertreding hard straffen de juiste weg is.

Het wekt namelijk de indruk dat iemand de mond gesnoerd wordt, terwijl het werkelijke delict een goor soort leedvermaak over de grootste genocide ooit, door machteloosheid van het Franse rechtssysteem er niet mee bestreden wordt. Het racisme en antisemitisme houden niet op bij het muilkorven ervan, maar ervaart een overheidsverbod gulzig als brandstof in een lege benzinetank.

Het wekt ook de indruk van machteloosheid over de bestrijding van het onder migranten zeer aanwezige antisemitisme, terwijl het juist die groep is die met steun van het linkse episcopaat, de mond altijd wijd open heeft over het racisme.

De beknotting van het vrije woord zal hier dus ook wel weer over de Joden uitgestort worden. Zoals ook het overheidsembargo van Mein Kampf aan de invloed van de Joden toegeschreven wordt, terwijl het kabinet dat in 1974 de heruitgave van Mein Kampf verbood, slechts door één Joodse deelnemer, de staatssecretaris Wim Polak, bevolkt werd. Een niet gering deel van juist dát kabinet, als het tenminste nog niet tot het hogere geroepen is, vind je overigens tegenwoordig terug bij de meest fanatieke Israël-haters.

Net zoals de hedendaagse christenen, doen Joden niet aan gewelduitbarstingen om beledigingen te sanctioneren. In het ergste geval stappen ze, net zoals destijds Ir. C.N. van Dis inzake de goddelijke ezelmetafoor van Gerard Reve, naar de rechter, maar leggen zich gedwee bij de uitspraak neer.

Dat verbieden van antisemitisch gedrag is dan ook geen domper voor de antisemieten, maar juist ellende voor de Joden. Waar de Quincy Gario’s, desnoods met geweldpredikende aanhangers het Sinterklaasfeest aan banden trachten te leggen, hebben Joden doorgaans genoeg aan het ventileren van een mening of de weg naar de rechter.

Dries van Agt en Gretta Duisenberg kunnen veilig naar de omroepstudio om er hun zegje te komen doen. Ze worden niet door boze Joden belaagd die ze een mes tussen de ribben proberen te drukken. Joden zorgen er ook niet voor dat politici door hulkachtige kleerkasten omringd moeten worden om in leven te blijven.

In Frankrijk zijn de eerste tekenen van geweld bij het verbod op het optreden van Dieudonné al zichtbaar. De eerste golven antisemitisme sloegen er ook al overheen en zouden wel eens tot een tsunami kunnen uitgroeien. Europa is namelijk rijp voor een extase van antisemitisme. Politici, dag- en weekbladen, omroepen en NGO’s hebben de voedingsbodem ervoor geschapen, de massa-immigratie verrichtte slechts de afsluitende werkzaamheden.

In antisemietenland is het lopen op zachtgekookte eieren. Bij het minst geringste knapt een schaal en blijkt het een stinkei te zijn. Daarom zal het verbod op het optreden van Dieudonné voor nog meer stank zorgen dan er nu al is. De stank van Zyklon B, wel te verstaan.

Advertenties

5 reacties to “Dieudonné en het verbod”

 1. Ik bezit geen pen zoals u en kan alleen moedeloos toeschouwen…….

  • Doorat het me naar de keel grijpt vergeet ik het voorgaande te plaatsen:
   “Europa is namelijk rijp voor een extase van antisemitisme. Politici, dag- en weekbladen, omroepen en NGO’s hebben de voedingsbodem ervoor geschapen, de massa-immigratie verrichtte slechts de afsluitende werkzaamheden.”

 2. Sorry Filantroop en Ephimenco ,
  Maar het is helemaal niet willekeurig (vooraf) verbieden .
  Zo zou de politie/ overheid ook al die mensen met die Nieuwe hitlergroet meteen moeten oppakken . Het is immers duidelijk dat de bedoeling is agressie te veroorzaken naar Israël en joodse mensen .

  Die Maneul Valls heeft dit item weliswaar gekozen om zich te profileren als actief bestuurder , maar toch kan ik dat beter lijden als het geval Timmermans die de PGGM niet serieus terechtwijst . Het nare is dat het publiek hier geen invloed op kan uitoefenen en niet mag switchen van pensioenfonds .

 3. Jean-Claude
  Het verbieden van voorstellingen waarvan op grond van eerdere handelingen verwacht wordt dat er antisemitische uitingen geuit zullen worden is vooraf verbieden.

  Verder denk ik dat het verbieden van de voorstellingen en de alternatieve Hitlergroet een nog erger antisemitisme zal aanwakkeren. Een waarschijnlijk onomkeerbaar verschijnsel waarvoor het klimaat rijpgemaakt is door denkers die complotten vermoedden van Joodse lobby’s, een vermeende Joodse wereldheerschappij vrezen, en die de aloude “bloedsprookjes” in een nieuw jasje staken. Vroeger waren dat archaïsch/klerikale stromingen, maar nu zie je dat het herleeft in een links/islamitisch monstrum.

  Misschien was het na de Tweede Wereldoorlog latent smeulend aanwezig, en is het als een “bacteriofaag” actief geworden. Zeg maar, zoals je een soa overbrengt om een Shoah te promoten

  • De overheid kan toch geen opruiing toestaan ? Haatpredikers een podium bieden is onwettig en dus moet een overheid ingrijpen .
   U zegt dat verbieden haat aanwakkert , maar de geviseerden worden dan door de overheid is de steek gelaten.
   Ik zeg dat faciliteren/toestaan/gedogen erger is omdat aanwakkeren /propageren van agressie de civilisatie verder aantast

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: