Politici bozer op de PVV dan over het antisemitisme

Le Pen en anderenRaar dat Lodewijk Asscher de omgekeerde Hitlergroet van Jean Marie le Pen, van wie we weten dat die een zwaar gegratineerde antisemiet is, wel bekritiseert, maar die van zijn gekleurde medemens ongenoemd laat. De quenelle is namelijk een gekleurde uitvinding, en de PvdA en een groot deel van ons parlement maken zich kennelijk liever druk over de bondgenoten van de PVV dan over de getinte uitwaseming van het antisemitisme.

Zo trapte VARA’s Joop in eigen val, door met aplomb Le Pen als enige op een quenelle-foto te noemen, terwijl er toch duidelijk twee gekleurde medemensen precies hetzelfde staan te doen. Dat Jean Marie le Pen een onverbeterlijke antisemiet is wisten we natuurlijk allang.

Dat immigranten het zijn is echter lastig toe te geven als je lonkt naar dat verweesde electoraat. Dat de Kamer dus weer eens flink tekeer ging tegen de PVV over het toenemende antisemitisme, heeft dan ook meer met het te verwachten electorale succes van die partij te maken, dan met de oprechte afkeer voor het toenemende antisemitisme. Het is dan ook geen wonder dat de meest fanatieke PVV-critici ook de meest fanatieke Israël-haters zijn. En Israël-haat is het slimme linkse maniërisme om verdekt antisemiet te kunnen zijn.

Toch is het de vraag of het toenemende antisemitisme onder de massa-immigranten misschien niet ook door links zelf uitgezaaid is. Als je in de beginjaren zeventig al de leugen rondstrooit dat Israël erger is dan het Derde Rijk, er een genocide op de Palestijnen plaatsgrijpt, en bij demonstraties tegen Israël davidssterren demonstratief door hakenkruizen laat flankeren, kun je moeilijk beweren helemaal onschuldig te zijn aan het over straat scanderen van Hamas, Hamas alle joden aan het gas!

Als je dan ook nog zegt dat je bij het aanhoren antisemitische spreekkoren niet meteen aan het ergste moet denken, sta je in de Kamer als leugenaar tegen de PVV te tieren.

Ware het misschien beter geweest als de PVV niet met het antisemitische Front National een pact tegen een groot Europa gesloten had, maar ruggengraatloos het aanzwellende antisemitisme van het Groot Europa omarmd had? Het Groot Europa dat goede vrienden is met de allerergste antisemieten die op de wereld rondlopen, dat financiële steun verleent aan terreurorganisaties die het enige land dat door Joden beheerd wordt naar de filistijnen willen jagen.

Politiek bedrijven is soms kiezen uit twee kwaden. De PVV doet dat, maar de bijna voltallige Kamer doet dat door het antisemitisme onder de massa-immigranten voor lief te nemen. Dat gonst al jaren zonder dat politici zich erover bekommeren. Wel de Lonsdale-jasjes maar niet de bontkraagjes bij de kraag vatten, was het credo. En nu het uit de hand gelopen is, wordt het niet spitsroedenlopen voor de antisemieten maar voor de PVV’ers.

Na jarenlang de terreur van het Derde Rijk gebagatelliseerd te hebben door Fortuyn, Verdonk en Wilders met de moordende kopstukken van het nazirijk te vergelijken, zaten deze politici op ongeveer hetzelfde niveau als Jean Marie le Pen, toen die zei de concentratiekampen slechts een detail in de geschiedenis te vinden.

Dus echt raar is de reactie van Lodewijk Asscher niet, want als je al jaren trouw samenwerkt met politieke spastici die in elke rechtse rakker een Hitler zien kun je haast niet anders.

Advertenties

6 reacties to “Politici bozer op de PVV dan over het antisemitisme”

 1. Hypocriet verwijt van links.

  GroenLinks is notabene voorstander van het blijven betalen van bonussen en topsalarissen – van jodenmoordenaars:

  http://likud.nl/2013/12/moetie-tegen-nederlandse-steunverlening-aan-palestijnse-misdrijven/

 2. Indien 1 lid van een partij antisemitische onzin uitkraamt, roept links Nederland dat die partij antisemitisch is. Welke naam kunnen we dan geven aan partijleden van een partij waar een redelijk aantal- dus veel meer dan 1- crimineel is?
  http://archief2013.geweta.com/Partijvandearbeid.html
  http://archief2010.geweta.com/rapportoverpvda.html
  http://archief2008.geweta.com/Dat%20is%20het%20doel.html
  Dag

 3. Het is niet alleen Lodewijk Asscher die zich niet druk maakt over de ´quenelle´ dat doen ze allemaal daar in Den Haag. Puur omdat het geen stem brengt. Stelling nemen tegen de PVV is zo iets als pompen of verzuipen. Ik moet er meteen aan toevoegen dat ik de PVV niet moet!!!!

  • “Ik moet er meteen aan toevoegen dat ik de PVV niet moet!!!!”

   U stemt dus geheel niet of, en dat zou ik graag van u vernemen, op welke andere “partij” waarvan u vermoedt die uw belangen zullen behartigen.

   • Ik ben echt een vrijheidsvriend derhalve sta ik een samenleving waar de vrijheid, gelijke behandeling, vrije meningsuiting, zelfbeschikking en humane tolerante samenleving verankerd zijn in de Grondwet, dus ik stem liberaal.

 4. Het is misschien goed te weten dat Harry van Bommel die schouder aan schouder in de demonstratie liep met de ultieme antisemiet Greetje Duisenberg en Anja Meulenbelt (Eerste Kamerlid) beiden vooraanstaande leden van de SP zijn.
  Anja Meulenbelt die als lesbiënne een schijnhuwelijk aanging met een palestijn en wiens achternaam als werkwoord is opgenomen in de Dikke van Dale vanwege het direct verwijderen van ongewenste commenaren op haar blog.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: