Tuinvogeltelling en jihadisme

TuinvogeltellingTerwijl de Franse president François Hollande zonder omhaal over de heen- en weerreizende jihadisten van een rekruteringsgolf spreekt, houdt Nederlands links zich nog steeds muisstil over deze groeiende zweer waarvan het etter tegenwoordig ook over de Haagse straten vloeit.

In Frankrijk blijken nu zelfs twee vijftienjarigen zich bij de orde van de zwarte vlag aangesloten te hebben en zijn zich waarschijnlijk in Syrië al aan het bekwamen in het moorden. Met de gedachte, dat je er niet jong genoeg mee beginnen kan, hebben zij zich aangemonsterd bij het leger van monsters. Hoe en in welke staat zij straks weer naar Frankrijk terugkeren, is slechts raden. Maar de Franse socialisten maken zich daarover kennelijk heel wat bezorgder dan hun Nederlandse collegae.

Wat is dat toch met dat Nederlandse links, dat de islam en de moslims maar blijft paaien, terwijl links in sommige andere landen wel de moed heeft de religie van de vrede de oren te wassen.

Zo waren de Belgische en Franse socialisten wél te vinden voor het verbod van de mensontluisterende boerka. Voor degene die er nog nooit eentje gezien heeft, schuifelende doeken van waaruit ongezien argeloze burgers bespied kunnen worden.

Over de grens blijken jihadisten die van hun retourtje gebruikmaken, wel aangepakt te kunnen worden. Hier houden zelfs VVD’ ers zich gedeisd over de stinkende wond die een zware dreiging vormt voor de veiligheid van Nederland en het vrije Westen.

Het Nederlandse jihadisme blijkt geleidelijk met de mantel der gewenning toegedekt te worden. Het heeft nauwelijks nieuwswaarde in het land waar je constant VARA-gelieerde reclameboodschappen over de volstrekt nutteloze tuinvogeltelling op je af hoort komen, maar geen mens precies weet hoeveel jihadisten met een Nederlands paspoort bereid zijn een Kalashnikov tegen hun bezwete oksel te drukken.

Straks weten we precies hoeveel koolmezen dit weekend aan een pindazakje hebben gehangen, maar zakken wie weet hoeveel bontkraagjes richting Syrië af, om na gedane arbeid in Nederland een tikkende tijdbom te vormen. Het werkt ongeveer als een soa: het infecteert elkaar en gaat vervolgens vreselijk etteren. Maar Nederlands links telt liever koolmezen aan een pindazakje dan jihadisten.

Bang voor het eigen geweten? Of vinden ze het geweldig dat de jihadisten net als zijzelf van die fijne Israël-haters zijn? Of is het de angst voor het moslimelectoraat? Of het omgekeerde racisme, dat gebiedt nooit iets negatiefs over de gekleurde medemens te zeggen? Of is de linkse prismakijker te bewasemd door het observeren van de zoveelste pinda knabbelende koolmees?

Nou, voer voor psychologen dan maar?

Advertenties

6 reacties to “Tuinvogeltelling en jihadisme”

 1. De personen die u beschrijft (“linkse kerkers”) hebben een dwarslaesie in hun brein, waardoor ze niet in staat zijn feit van fictie te onderscheiden. Ze kunnen nog wel denken, maar niet nadenken. De rede is zoek. Ze worden beheerst door waandenkbeelden, irrationele angsten en zijn te kwader trouw. Alleen zo valt te verklaren dat de politiek en masse een ons vijandige cultuur importeert, waar ze vervolgens zo bang voor wordt dat men diezelfde import niet meer durft te stoppen. Of wat dacht u van het waandenkbeeld dat we niet zonder de Euro zouden kunnen? Of dwangmatig steeds maar weer ontwikkelingshulp geven aan landen waarvan een groot deel in de zakken van de plaatselijke tirannen verdwijnt? enz., enz….
  Wat dat betreft pakken die Australiërs het hier en daar beter aan. Alvorens de bootvluchtelingen aan land kunnen gaan of hun bootje tot zinken brengen, slepen marineschepen ze terug naar Indonesië. Nou, is dat even schrikken! Hebben de vluchtelingen duizenden euro’s betaald aan mensensmokkelaars om vervolgens weer op het vertrekstation te belanden. Want al te goed is daar noch wel buurmans gek.
  Hoe dan ook, moet de voornoemde hypothese nog empirisch uitgetest en gevalideerd worden t.a.v. de doelgroep. Dat is niet zonder gevaar, maar ik heb alle vertrouwen in een positieve uitkomst.

 2. Het is verbazingwekkend – eerder teleurstellend – hoeveel vrienden en kennissen van de eigen generatie door de “door ouderdom milder geworden” bacterie zijn en blijven? besmet.
  De generatie van mijn ouders streed er voor dat hun “eigen kweek” het beter moest krijgen. Deze “eigen kweek” op hun beurt (na 1973) moest er wel voor gaan zorgen dat hún kweek er niet slechter op werd.
  Maar gelukkig dat een (groot?) aantal van mijn generatie zich nu zorgen maakt over de toekomst van hun nazaten. Maar helaas niet allen van deze nazaten hebben dát door. Beinvloed door de media en gedegenereerde dagbladen – door wat gemanipuleerd getoond en vooral wat verzwegen wordt – lijkt alles wel voor hen goed te komen.

  Gr. de “Zwartkijker”?

 3. Nederland in vogelvlucht: land van achterstandswijken, moskeeën en voedselbanken.
  In deze achterstandswijken nu blijkt er regelmatig een onverwacht leegstaande slaapkamer voorzien van Osama Bin Laden posters aangetroffen te worden: de vogel is gevlogen. Wederom blijkt er zich een nazaat van de omnipresente moslimbroederschap aangesloten te hebben bij de Jihad in Syrië.

  Het is de ‘maatschappelijke’ ladder die beklommen wordt door moslimjongeren: het begint als recalcitrante scholier die noch de capaciteiten noch de wil bezit om een schoolopleiding af te ronden. Voorts verdient men zijn sporen met buurtterrorisme in en rond genoemde achterstandswijken. De volgende stap naar ‘volwassenheid’ is het zich in dienst stellen van de Jihad in Syrië om vervolgens als geharde strijder terug te keren naar Nederland voor het grote werk: het terrorisme bedrijven om de boodschap van de perfide profeet toch maar vooral onder de aandacht van de bevolking te brengen.

  Het zijn dan ook de vreemde vogels van de linkse kerk die het indirect mogelijk gemaakt hebben, immers de radicale moslimjeugd is gefinancierd met Nederlandse kinderbijslag, uitkeringen en kosten van (veelal mislukte) scholing. Uiteraard zijn deze fondsen opgebracht door de Nederlandse belastingslaaf in combinatie met de opbrengsten van de nu in opspraak geraakte gaswinning in Groningen.

  Zo weten de geschokte inwoners van Groningen ook weer eens waar de aardgasbaten aan besteed worden: het is mede gespendeerd aan een vlucht regenwulpen die richting Syrische grens vlogen.

 4. Even wat verder terug in de geschiedenis kijken bv periode 1937 -1946 en dan weer 1948-1962.
  In die eerste periode zag iedereen het gevaar van de oosterburen maar de Nederlandse linksen huldigden het principe van het gebroken geweertje. Nu dat hebben we geweten, er werd en heel dapper en heel veel geheuld met de nazi’s. Nederland had procentsgewijs ook de meeste vrijwillige SSers en een jood was uiteindelijk niet meer dan een rijksdaalder waard plus dat je spullen uit zijn verlaten huis kon jatten.
  Kan hier nog eindeloos mee doorgaan van burgemeesters, politie-ambtenaren, bunkerbouwers en scheepswerven die heel goed hielpen.
  Ook frappant was dat aan het einde van de winter 1945 er ineens een grote toevloed was bij de ondergrondse. Zelfs heel gristelijke volksvertegenwoordigers verzwegen met medeweten hun 1937- 1945 verleden.
  De politionele actie etc. begint nu wat van bovenwater te komen maar feitelijk niets.

  Gezien in dit licht vind ik de houding van de linksen en de gristelijken niet te vergeten, helemaal niet zo vreemd.
  Wat is het dan anders, ik zie het niet.
  U weet wel die nationale heldin ene Anne Frank, dat was toch ook een illegale vreemdeling, maar nu ervan profiteren.
  Vreemd hè, voer voor konijnenfluisteraars.

 5. Voor hen die nog nimmer een vrouw verkleed als spook in levende lijve hebben hoeven aanschouwen, ik heb dat helaas wel moeten ondervinden.
  In een klein winkelcentrum genaamd “de Stede” in Den Haag lopen er enkele inclusief de bijbehorende zwarte handschoenenen, en ik kan u verzekeren dat de rillingen je over de rug lopen.

  • Wellicht kan de immer alerte linkse kerk in aansluiting op de tuinvogeltelling ook eens een straatspooktelling organiseren. Met name in de steden wordt dit fenomeen meer dan eens waargenomen, dus wordt het tijd om dit eens statistisch vast te leggen. In het vervolg hierop lijkt het me dan zinvol om de straatspooktelling over vijf jaar te herhalen om te kunnen constateren of er sprake is van een toename.

   Om alvast maar eens te extrapoleren neem ik dan aan dat er inderdaad sprake zal zijn van een toename, of zie ik nu spoken?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: