Arthur Japin naast Rutte in Sotsji?

Sporter uit haatlandDe schrijver Arthur Japin wil graag de premier naar Sotsji begeleiden om daar demonstratief homo te zijn. Prima initiatief, dat echter ook doet hunkeren naar andersoortige begeleiders zodra ons staatshoofd of leden van het kabinet een land bezoeken waar bepaalde categorieën mens niet welkom zijn of zwaar vervolgd worden.

Misschien mag dan ook Leon de Winter de majesteit of de premier demonstratief begeleiden als er weer eens bezoekje afgelegd wordt aan een land waar een ariërverklaring vereist wordt of een voetballer met een bepaalde afkomst niet welkom is.

Over de discriminatie van homo’s heb ik menig keer verontwaardigd mijn pen in de virtuele inkt gedoopt. Misschien zou Arthur Japin, die uitgerekend zijn oproep doet op VARA’s Joop, waar het antisemitisme en de christen- en homohaat in moslimlanden niet relevant genoeg gevonden worden om er lange artikelen aan te wijden, ook eens een oproep kunnen doen richting Koninklijke of ministeriële hotemetoten als die weer eens in de richting van zo’n haatland afreizen.

Om hier even Arthur Japin in lichte verwondering over de inhoud van deze alinea aan te spreken:  Een land dat de rechten van kleurlingen schendt wordt uitgesloten van de Spelen. Een land dat de rechten van vrouwen schendt wordt uitgesloten van de Spelen. Een land dat de rechten van homoseksuelen schendt kan gewoon meedoen.

Is dat zo? Welk moslimland wordt dan uitgesloten van de Spelen wegens het schenden van de rechten van homo’s, Joden, christenen en vrouwen?

En om een stapje verder te gaan, de Russen mogen dan fanatieke homohaters zijn, moslimlanden kunnen als aanjagers van de homo-, Joden-, christen- en vrouwenhaat gezien worden, maar ermee sporten leidt nergens tot de opwinding van het genre waarmee Arthur Japin de VARA gelukkig maakt.

Daarom lijkt het mij geen onredelijk idee niet alleen Arthur Japin demonstratief mee te laten reizen naar Sotsji maar – om demonstratief aan te geven dat Nederland toch zo vreselijk tegen discriminatie is – ook een christenjoodse lesbienne aan de zijde van ons staatshoofd of een ministeriële hotemetoot bij bezoeken aan moslimlanden over de rode loper mee te laten schrijden.

Maar grote kans dat onze vaderlandse ondernemers, VARA’s Joop en het legertje van druktemakers over Sotsji, weinig in dat voorstel zien. Ze zullen waarschijnlijk vinden dat het getuigt van een gebrek aan respect voor de islam. Bovendien is het tegenwoordig doodgewoon dat ook discriminatie gediscrimineerd wordt zodat intolerantie getolereerd kan worden.

Eerlijk gezegd denk ik dat de medebedenker van de Vrijdenkersruimte die straks Nederland als premier in Sotsji zal vertegenwoordigen het belangrijker vindt dat wat er ook gestookt wordt, de nationale schoorsteen doodgewoon blijft roken.

Dat wordt straks dus gezellig voetballen in het Qatar, waar democratie onbekend is, homo’s rechteloos zijn en een land dat democratisch door Joden geregeerd wordt zelfs niet eens blijkt te bestaan.

Dus geen Arthur Japin in Sotsji en ook geen christenjoodse lesbienne bij het eerstvolgende officiële bezoek aan een lidstaat van de OIS.

3 reacties to “Arthur Japin naast Rutte in Sotsji?”

 1. In Arabische landen lopen vrouwen zonder alles-bedekkende kleding een statistisch grote kans, dag en nacht, om in het openbaar aangerand of verkracht te worden. Dat Moslim-mannen graag een doekje om hun vrouwen laten winden heeft dan ook meer te maken met hulp bij het onderdrukken der – mannelijke – sexuele driften dan van de in het Westen om economische redenen zo ontzettend belangrijke ‘vrouwenrechten’.

 2. ik ben altijd blij dat de homo’s zo gedragen worden door de gemiddelde nederlander
  Kijk maar naar de voetballers, die durven er niet vooruit te komen want dan gaat het hooggeeerde publiek los, Homo’s worden niet al te zachtzinnig uit hun huis/stad weggepest( Utrecht/assen to name two)
  De burgemeesters( van pvda huizen en soms zelfs ex rechter) laten het oogluikend toe en de weggepesten mogen hun eigen schade betalen met een oprot premietje
  maar de daders , ach die strijk je over de bol en geef ze nog meer uitkering en hun huis via de vogellaarswijken politiek een opknap beurt
  Dat die homo’s vaak bijdragen aan de economie en de daders alleen maar meer ellende brengen , ach het aardgas betaalde dat wel dacht links

  Wat de homo’s wel mogen en wat erg gedragen word is de byzonder liederlijk vertoning van de kanaal parade in de wereldhomo hoofdstad van de wereld

  Maar wat is nu feitelijk voor de normale homo het verschil
  Uitgekost worden door de voetballiefhebbers of in elkaar getrapt wprden door een aardig deel van de bevolking dan wel weggepest, of dat het regieme dat doet

  Zie het verschil niet echt .Dus waarvan die grote mond dan wel vingertje opsteker

  Heb jaren( 1965-1973) in de persian gulf gewerkt in de transport sector en zag daar heel veel arme mannen welke zich geen vrouw konden veroorloven en haar danook niet mochten hebben van het geloof
  met wie dacht U nu dat ze “het” deden
  ja hoor goed geraden- maar ja die arme hoor je hier natuurlijk niet want komt die niet weg uit zijn omgeving
  Dat zijn de grotere relschoppers/parasiten

  Maar van Putin kan je toch nog wel zeggen dat hij ook gekozen is door de RUSSEN
  en ook aardig wat aanhang heeft

  Denk zelf veel meer dan ONZE huidige nederlandse regering en gilt men( links) nu ook dat Rutte en zwamson dictators zijn- heb dat nog niet gehoord
  Nog grappiger wordt het als men bedenkt dat veel van die linkse nog niet zi heel lang geleden een voorbeeld aan de russen namen
  Maar daar toen ook al – U doet Of u werkt , dan doen wij als regering of we U betalen

 3. Altijd moeten we horen dat het toch belangrijk is voor Nederland om in de EU te blijven vanwege de handelsbelangen.

  Als bij toverslag zijn dergelijke handelsbelangen echter van ondergeschikt belang als het om mensenrechten gaat bij grote evenementen, zoals de spelen in Sochi.

  Russen liggen nogal eens overhoop met moslims uit de zuidelijke staten, dus moeten we onze stem laten horen in Sochi en Ahmed Aboutaleb, de ‘burgemeester’ van Rotterdam met de delegatie meezenden als proteststem. We moeten immers eens zichtbaar maken dat Marokkanen die niets van het thuisland gemaakt hebben plotsklaps succesvol worden, simpelweg door deze geografisch te verplaatsen. Wellicht een goed idee voor Rusland om Putin te vervangen door een exemplaar van de moslimbroederschap, dan zijn al die onregelmatigheden met de zuidelijke staten ook eens verleden tijd.

  Ook Greenpeace is wat minder geliefd bij de Russen, terwijl wij daar anders over denken. Uiteraard moeten we dat laten blijken, en om ons bezwaar kenbaar te maken voormalig Greenpeace-activist Samsom meezenden, en zo mogelijk om het er wat dikker bovenop te leggen Faiza Oulahsen ook nog.

  Er zal een bont gezelschap richting Rusland afmeren, en die handelsbelangen alsmede de toekomstige gasvoorziening zijn slechts van secundair belang – net zoals de belangen van het Nederlandse autochtone volk altijd ondergeschikt waren aan de politiek correcte boodschap.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: