De Joodse historiën etnisch gezuiverd

book-burningDe eeuwige klagers over een Joodse lobby werden weer eens gevoelig op hun tengels getikt door de harde werkelijkheid. De circa 14 miljoen Joden op onze geliefde aardbol blijken niet over de hen toegedichte macht te beschikken, maar kregen nul op rekest nadat een tentoonstelling over 3500 jaar Jodendom, die in Parijs gehouden zou worden, geschrapt werd.

Het luttele feit dat Joden een lange historie in het Midden-Oosten hebben, blijkt fataal te zijn geworden. De Verenigde Naties van Antisemieten misgunnen Joden hun rijke historie, die veel ouder is dan die van de christenen en moslims, en die de niet bestaande historie van een Palestijns volk te zeer zou overschaduwen.

Dat laatste volk is namelijk volledig artificieel tot stand gekomen. Het bestaat slechts in naam, maar bezit geen boekenkast vol geschiedenis, geen eigen taal, geen eigen schrift, geen eigen cultuurhistorie, het heeft geen spoor van wetenschap, cultuur, literatuur en kunst in het kielzog van het gekunstelde bestaan nagelaten.

Het is slechts in leven geroepen om Joden een eigen thuisland te misgunnen, zoals de islam vanaf zijn stichting iedere niet islamitische cultuur het licht in de ogen misgunde en dan ook in staat bleek oudere culturen met geweld volledig van de aardboden te doen verdwijnen.

Zoals in het Israël dat eeuwenlang door een islamitische bezettingsmacht gearabiseerd werd, zo zien we hetzelfde fenomeen Europa overschaduwen. Met de snelheid waarmee dat gebeurt zien we dat de christenheid uit het Midden-Oosten weggezuiverd wordt, de Joden hun laatste pleisterplaats misgund en bedreigd wordt, en Europa tribaal aan het verachterlijken is.

Niks geen Joodse lobby, maar een gemeenschappelijke lobby van islam en westerse zelfvernietigers, die eeuwen vooruitgang, wetenschap, cultuur, literatuur en kunst in de wasmand van de vergetelheid smijten zodat het vreselijk is gaan stinken.

Europa ruilt geestelijke rijkdom in voor fysieke armzaligheid, maar zal er zelf het slachtoffer van worden als de rijk voorziene boekenkasten moreel geplunderd worden.

En dat moment nadert razendsnel.

9 reacties to “De Joodse historiën etnisch gezuiverd”

 1. ach de jood werde door de nederlander toch voor een rijksdaalder verrade
  In die heel tolerante hoofdstad gebeurde dat

  Het frappante is dat de nederlander heel rap aan het verdwijnen is want de hoog blondes vind de moslim zo interesant.
  Nou ja later well huilen als hij met kindje vertokken is naar zijn heel fijne homeland
  of bond en blauw geslagen in het blijf vanb mijn lijf huis opgesloten zit voor de veiligheid
  Het gaat snel he , de Hollandse gezinnen 1 of 2 kinderen want meer kan niet ivm de centjes
  maar de moslim nieuwkomer , een stuk of 6 . dat gaat heel snel
  Er is een gelukje wat de zaak misschien kan redde
  Het aardgas geld raakt op en waar gaat men hdat dan allemaal van betalen en subsideren

  Het jodendom is ondanks 4000 jaar onderdrukking en tegenwerking heel sterk gebleven
  nederlanders zijn aan de depri pil of drugs.drank

 2. Er zijn ca. 16.000.000 joden, niet veertienduizend.

  Mvg, Michael Jacobs

 3. Michael Jacobs
  Als ik me beroep op Wikipedia leven er naar schatting wereldwijd 14,6 miljoen Joden. De aanvankelijke 14.000 was een tikfout mijnerzijds. Soms raak je zomaar een paar nullen kwijt. Troost mag zijn dat Gretta Duisenberg er soms een paar bij maakt.

 4. Ooit is mij ter ore gekomen, al een helen tijd geleden – in jaaaaaren uit te drukken.

  Al ben je nog zo slim of sluw de Jood blijft je altijd een stapje voor.

  Zal in dit kader “een Jodenstreek” daarom het tij doen keren???

 5. Ik heb weinig met “enig” uitverkoren volk en zeker niet met het recent Europese dat binnen de EU is “verenigd”. Werden in de eeuwen voordien de geschiedenis door “lokale” overwinnaars herschreven, bevinden we heden in een situatie dat internationale instituties mogelijk de wortels en geschiedenis van het 3500 honderd jaar bestaande Jodendom, zich thans tegen henzelf keert . Mede dankzij of ondanks de voormalige internationale constitutionele oprichting van het postzegellandje ISRAËL:
  De Verenigde Naties van Antisemieten misgunnen Joden hun rijke historie, die veel ouder is dan die van de christenen en moslims, en die de niet bestaande historie van een Palestijns volk te zeer zou overschaduwen.
  Nog afgezien van wat Palestijnen ooit hebben voortgebracht, zoals u verwoord, Filantropius, is dat zij (genetisch…) meer dan 70% blijkt te wonen in Jordanië. Wellicht een juiste plaats?
  Internationaal gesteund zijn we kennelijk bereid met subsidie de Arabische wereld in grote dank voor olie tot onmogelijke concessies bereid. Het slachtofferen van de eeuwige Jood.
  MVG.

 6. Mijn genegenheid voor de Israëli is niet ontstaan door hun religie maar omdat ik de joden na vele eeuwen vervolging in nagenoeg alle landen en continenten gelijk geef dat ze zochten naar een plaats waar ze niet vervolgd zouden worden.
  Met de fanatieke pijpenkrullen heb ik niks maar zij vormen slechts een kleine minderheid die weliswaar een hoop stampij maken maar toch een minderheid zijn en blijven.
  En uiteindelijk hebben de joden slechts een klein deel van het aan hen eerder toegekende gebied daadwerkelijk in handen gekregen, en zelfs dat hele kleine landje wordt hen niet gegund door de arabieren en hun aanhangers.

 7. Het is puur politiek geleuter van de Arabische Liga. Dit werd door Zahir Muhsein in 1977 nog even onderstreept. Volgens Zahir Muhsein zijn er geen verschillen tussen Jordaniërs, Palestijnen, Syriërs en Libanezen en dat de Palestijnse identiteit alleen om politieke redenen benadrukt werd, niets meer niets minder.
  En voor de duidelijkheid, aantoonbaar gaat de rijke Joodse historie terug tot 5600 v.Chr. en daar mag men trots op zijn, ja toch. De andere volkeren mogen rustig een beetje jaloers zijn maar het ons misgunnen om welke reden dan ook is des duivels.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: