PvdA-er Rabin Baldewsingh wil dat de PVV zich voor 99 procent opheft

iedereen-telt-meeGeboren in Suriname en na op zijn dertiende in Nederland aangeland te zijn, wist Rabin Baldewsingh zich via subsidiekanalen de hoogte in te werken en met dank aan de positieve discriminatie van de PvdA, de baas van Den Haag te worden. Nou baas, dat mogen ze hopen bij de PvdA, want erg florissant zijn de vooruitzichten voor de PvdA bij de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen niet. Dat kan Rabin Baldewsingh echter niet verhinderen na door positieve discriminatie de PvdA-lijstrekker in Den Haag te zijn geworden, negatieve discriminatie jegens de PVV te plegen:  De PVV moet 99 procent van het huidige programma verscheuren voordat wij überhaupt denken aan samenwerken met die partij.

Een soort Desi Bouterse in spe lijkt hier aan het woord, die eventjes een groot deel van de Haagse kiezers monddood maakt door van de PVV te eisen dat die nog maar 1 procent van haar verkiezingsprogramma intact laat. Uiteraard met 99 procent van het partijprogramma van de PvdA. Zo hoog van de toren blazen smeekt om een diepe val.

Of Rabin Baldewsingh zich ook zorgen maakt over de ronduit racistische toon van zijn partijgenoot en wethouder Marnix Norder, die meer smerigheid over de Oost-Europeanen uit zijn pen heeft laten vloeien dan alle PVV’ers bij elkaar, is niet duidelijk.

En of Rabin Baldewsingh misschien meer empathie koestert jegens de stroom van Haagse jihadisten, die met hulp van het sociale steunloket tussen Den Haag  en Moordistan heen- en weerreizen, dan met de uit hun oude wijken weggewerkte PVV-kiezers, heeft de carrièremaker ook nog niet laten weten.

Het moge duidelijk zijn dat Rabin Baldewsingh eist dat de PVV zich voor 99 procent opheft om aan het “democratische” proces mee te mogen doen. Daarop is maar 1 procent kans, want een partij die zich waarschijnlijk in Den Haag op een verkiezingswinst kan verheugen, zal zich niet voor paal laten zetten door een partij die waarschijnlijk na een verkiezingsnederlaag de lijsttrekker een roos met doornen in de hand zal drukken.

Dat het van de PvdA de opzet is de oude vertrouwde proletarische aanhang in te ruilen voor die van de overzeese gebiedsdelen en de Oriënt, zal waarschijnlijk het beoogde doel zijn. Na Rotterdam zal Den Haag dus ook ingelijfd worden in de bananenmonarchie Cliëntistan.

De kans dat Rabin Baldewsingh onderkoning van Cliëntistan zal worden lijkt gezien de peilingen echter niet erg groot. Daarom de vraag hoeveel procent van het verkiezingsprogramma van de PvdA verscheurd moet worden om aan het college van B&W mee te mogen doen.

Nou, dat wachten dan maar met een gerust hart af.

Advertenties

4 Responses to “PvdA-er Rabin Baldewsingh wil dat de PVV zich voor 99 procent opheft”

 1. lees net dat Suriname heel veel capabele mensen kan gebruiken voor zijn opbouw en toename sociale beleid/zekerrheid
  Zou de door U aangehaald meneer niet naar zijn vaderland willen omdaar mee te werken aan de opbouw

  Of is zijn opleiding te veel bij de partij van de afbraak geweest waar alles uit de uitkerings/toeslagen en subidie pot kwam
  Hijj zou nu toch ook wel kunnen weten , aangenome dat hij enige hersens gebruik bezit, dat die geld pot heel erg leeg is en dat er met het aanhalen van de broekriem nog begonnen moet worden ook al schreeuwt men nu al dat het pijn doet
  Kan je nagaan wat het gaat worden en ben bang dat die meneer niet zal besluiten om zijn vaderland te helpen opbouwen helemaal nu men daar niet meer kan gillen van slavenhandel of zo, nu bewijzen dat je het zelf ook kan( heb daar wel een hard hoofd in)

 2. Ballenswinger is Hindoestaan. Dus die zal geen stemmen trekken uit de grote Haagse moslimpopulatie. Maar de Haagse PVV is evenmin populair. Teveel reuring, om het eens op zijn PvdA’s te zeggen. Ik zie Richard de Mos nog heel groot worden.

 3. Er lopen hier al een paar van dat soort “klasbakken” rond.
  Wilders Bashers for money.
  Prem, De'”Rainman”, Humpty Dumpty Tan, Spong, Katie Ferrier etc.

  Op Corsow werden/worden ze Surinaamse Sijkerts genoemd. De afkorting laat ik maar weg.
  Joop d U hield de deuren wagenwijd open toen S onafhankelijk werd. Ondanks fel verzet van wijlen Lady HAJA. vS-D.

Trackbacks

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: