Oekraïne komt erbij

world-power-2012Als je de dagelijkse show uit de Oekraïne aan je gevoelige netvlies toelaat, voel je vrijwel meteen dat nieuw onheil de Nederlandse burger boven het hoofd hangt. Een leger van kleerkasten, bodybuilders, bivakmutsen, helmdragers en andersoortig straattuig staat daar voor de vrijheid te vernielen om naar succesvollere delen van Europa te mogen verkassen. Als de Nederlandse burger ooit vermoed zou hebben dat het de opzet van de EU-fanatici was de armere delen van Europa te ontvolken om er de rijkere mee te bevolken, dan zou op de marxisten na, geen mens op een politieke partij gestemd hebben die zo’n Europa voor ogen stond.

De houding van de EU, en laat ik hier de politieke brandstichter Frans Timmermans niet ongenoemd laten inzake de show in de Oekraïne, toont glashard aan dat de megalomane aspiraties van de EU-fanatici tot aan de Oeral en over de Bosporus reiken.

Hitleriaanse en napoleontische ambities die uiteindelijk de naamgevers van deze imperialistische groot Europa-denkers de das omdeden omdat hoe groter het te overheersen landareaal werd, de bestuurlijkheid meer mankracht kostte dan nataal opgehoest kon worden. Bovendien groeide met de uitdijing van de beide rijken ook de vijandigheid mee. Zat het ergens tegen, dan moesten Franse cavaleristen of SS-Einsatzgruppen de boel er even komen “sussen”.

Het groot Europa dat de EU-fanatici voor ogen hebben is dan ook een onbeheersbaar megaproject dat de enorme volksverhuizingen die al gaande zijn nog verder zal stimuleren, en bepaalde gebieden in Europa als onnuttig voor de economie onleefbaar zal maken. Niet ieder volk snapt namelijk dat je zelf de handen uit de mouwen moet steken om economie te generen, zodat er met scheve ogen naar succesvollere gebieden gestaard zal worden.

Waarom de Polen en andere Oost-Europeanen hun grenzeloze vlijt niet in hun traditioneel eigen gebieden de economie tot wasdom brachten, maar na de invoering van Schengen al snel hun koffers pakten, valt dan ook niet goed te snappen. Het herinnert aan de actie van de PvdA’er Willem Drees, die vlijtige Nederlanders opriep de economie elders dan in eigen land op te bouwen, zodat amper tien jaar later gastarbeiders de ontstane leemten moesten komen opvullen.

Nota bene het Polen dat altijd zo woest was op de bezettingsmachten die het geliefde vaderland koloniseerden, en dat na het neerhalen van het IJzeren Gordijn toch eindelijk als zelfstandige natie door het leven kon gaan, kreeg als belangrijkste uitvoerproduct het eigen volk te noteren.

De oorzaak van de show in de Oekraïne roept bij vlagen herinneringen op aan de EU-houding in het voormalige Joegoslavië. Die houding bleek de religieus /etnische opstand tegen het centrale regime onder Slobodan Milošević aan te moedigen en valt daarom ook op te vatten als de effectuering van de agitatiepolitiek van de EU-fanatici. Een kunstje dat de EU, getuige het zich in Kiev onder de opstandelingen voegen van Frans Timmermans, nu nog eens uithaalt.

Dat het Europa tot aan de Oeral en over de Bosporus zal grenzen aan gebieden waar tribalisme, religieuze onmin en archaïsme de voedingsbodem vormen voor instabiliteit, moord en doodslag, zal voor de megalomane ambities van de EU-fanatici waarschijnlijk het doodsoffer worden. Helaas komt men daar pas achter als het schaap verdronken is, want de EU blijkt een onomkeerbaar fenomeen te zijn.

Je ziet het Midden-Oosten, de naaste buur van dat Europa sneller dan de Oriëntexpres richting vroege middeleeuwen afreizen. Dat worden dus barre tijden als het groot Europa dat welvaart en geestelijke vrijheid roept, zich voortdurend moet wapenen tegen de aartsvijanden van de moderniteit.

Inzake het piepkleine Israël, dat de eenentwintigste eeuw in een vroegmiddeleeuwse woestijn van moord en doodslag is, zie je zich dat al afspelen. Enkele kilometers over de grens schieten ze elkaar om minieme verschillen in opvatting over geloof of verschil in etniciteit aan flarden, aan de andere zijde van de grens wordt hard gewerkt aan datgene waar de mensheid het meest aan heeft:  vooruitgang.

Daarom zit dat Israël nu bij de top tien van de wereld, en reist het megalomane Europa met de Oriëntexpres richting vroege Middeleeuwen.

Dus Frans Timmermans, op naar een groot Europa tot aan de Oeral en over de Bosporus.

7 reacties to “Oekraïne komt erbij”

 1. Ik ben er heilig van overtuigd dat Frans Timmermans grootheidswaanzin veroorzaakt wordt door het aantal talen dat hij toevalligerwijze met de paplepel binnen heeft gekregen.
  Deze man is een eendimensionale oetlul.

 2. Sorry, het komt op deze site zelden voor maar dit keer ben ik het niet met de schrijver eens, de bevoling van de Oekraïne komt niet in opstand omdat ze willen emigreren naar Europa maar omdat ze het niet eens zijn met de op Rusland steunende elite die nog altijd een soort ‘communisme-light’ in stand willen houden.
  Toetreding tot de EU is nog héél ver weg, laat staan open grenzen, dus van enige emigratie kan nog lang geen sprake zijn.

 3. Ben bang dat de onrust en opstanden die in heel veel landen over heel de wereld plaatsvinden terug te voeren zijn naar twee ook nog samenhangende problemen.

  De eerste is overbevolking en de tweede (de daarmee gepaard gaande) armoede. Werk creëren helpt niet als werken niet tot minder armoede leidt.

  Een van de betere middelen om de armoede op te heffen is het mondiale gebruik van geboorte beperkende middelen te stimuleren. Zou ook effectever geweest zijn in de bestrijding vvan honger over heel de wereld.

  Zal wel door de dictaturen van alle geloven verworpen worden want de armen zijn hun klanten.

  In een ideale wereld heb je ook geen volksvertegenwoordigers nodig. Een politicus is iemand die politicologie gestudeerd heeft en die zijn ook niet nodig net zo min als kerngeleerden in de politiek.

 4. Heren Tijl en Verhoef
  Maar even terugkomend over de Oekraïne, hebben de Russen besloten de toegezegde 15 miljard steun aan dat land te bevriezen. Het op en top corrupte land zal toch het hoofd boven water moeten houden. Het land zal gefinlandiseerd worden door de Russen of de EU. In het laatste geval zal de EU-burger ervoor op moeten draaien, en zal om er de lieve vrede te bewaren de EU langszij komen met talrijke concessies en beloften uit andermans zak.

  De torenhoge corruptie in dat land zal Brussel er niet van weerhouden het land het lidmaatschap van de EU te vergunnen. Dat kon Brussel ook niet verhinderen Bulgarije en Roemenië lid te maken en toe te laten tot het Schengen-verdrag.

  Komt er door geweldsdruk een westers gerichte regering aan de macht, dan kun je er vergif op innemen dat het toezeggingen richting Kiev zal regenen.

  Maar ook dan zijn ze er nog niet, want de pro-Rusland activisten en Rusland zelf blijven ook niet op de handen zitten. Kortom, een Oekraïne in de EU zal de EU-burger om meer redenen weinig plezier doen.

 5. Armoede en corruptie zijn onverbrekelijk met elkaar verbonden,
  kijk daarvoor ook maar naar heel Europa.
  Voor de volksvertegenwoordigers is het een paradijs, vooral weggeven wat niet van hen is, geeft hen aanzien, maar de armoede, wel die blijft.
  Even als de leugen.
  Banen banen banen gilt iedere volksvertegenwoordiger, die banen moeten er W E L voor de laag tot niet opgeleide komen, want goed/hoog opgeleiden hebben veel minder problemen.
  Voor een looonkostenplaatje van 20 euro en een loontje van netto 6 per uur zijn er niet veel banen te creëren en dat weet ieder weldenkend mens.
  Maar ja, anders valt er niets weg te geven en dus geen aanzien.
  De Nederlandse minister van buitenlandse zaken is een welgeziene gast OMDAT hij zoveel weggeeft. Als dat niet zo zou zijn dan kan hij wegblijven, of hij zijn talen nu spreekt of niet.
  Maar wel goed voor de ego van fransje en de linkse beweging.
  Probleem is en blijft nl “mens “.

 6. Nederland huilt, waar het eens heeft gelachen
  Nederland huilt, voelt nu echt de pijn
  we hebben ons welzijn laten versloffen
  de welvaart ging voor,en dat is geen gein.

  We hebben ons allemaal laten bedotten,
  het ging ons toch goed, we hadden het rijk,
  we hoefden geen geld meer op te potten,
  ons boerenverstand, dat nam de wijk.

  Een auto, een huis, en dure vakanties,
  steeds groter en verder,man wat een bof
  door al die praatjes van onze banken
  leefden we lekker op de pof.

  Wat we vroeger liever vermeden,
  een te hoge schuld, was niet meer taboe
  we werden daarmee wel steeds minder tevreden
  en dat is een waarheid als een koe.

  En onze regering gaf het “goede” voorbeeld,
  strooide ons geld met handen vol rond
  haalde de halve wereld naar binnen
  maakte het zelf wel heel erg bont.

  Als je niet wilde, moest je niet werken,
  je kon je eigen gangetje gaan
  integratie was niet nodig,
  je cultuur hoefde je immers niet af te staan.

  Nu, jaren later, nu komt de kater
  we hebben met z’n allen niet goed opgelet
  die multiculti zou ons volk gaan verbinden
  we hebben ons door mooie praatjes laten verblinden.

  Nu zijn we voor een groot deel eindelijk wakker,
  onze eigen cultuur en traditie steeds zwakker
  we zien er ons land niet door verfraaien
  de grote steden zijn al ver naar de haaien.

  Nederland huilt, waar het eens heeft gelachen
  we krijgen de messen nu in onze rug
  de regering blijft haar handen in onschuld wassen
  stem deze keer goed, dan komen die rovers
  in elk geval niet meer terug!!

  Door:
  Willemientje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: