Israël-boycot met een gasluchtje

IsraelNaarmate het leven in de Arabisch/islamitische wereld er slechter op wordt en de driftige volgelingen van de profeet Syrië naar het stenen tijdperk vernielen, trekt het linkse legioen van mensenrechtenridders krachtdadiger op tegen het enige land in het Midden-Oosten waar verschillende etnische en religieuze culturen vreedzaam samenleven.

Israël moet kapot geboycot worden zodat ook dat laatste stukje veilig grondgebied in het Midden-Oosten tot bron van moordzuchtig vermaak gemaakt kan worden. De ruïnes van de achterlijkheid versus de vooruitgang, staat in het vaandel geschreven van de mensenrechtenridders van de Boycot, Desinvestering en Sancties (BDS).

Maar dan eindelijk bestaat de mogelijkheid hiertegen vreedzaam in het geweer te komen met deze petitie.

4 reacties to “Israël-boycot met een gasluchtje”

 1. En de nieuwe islamitischestaat Amerika onderhandeld met Israël om tot een vergelijk te komen met andere islamitische onderdanen van een nog niet bestaande islamitischestaat. De nieuw op te richten islamitischestaat en de islamitischestaat Amerika maken uit wat er over blijft van Israël ten behoeve van de nieuwe op te richten islamitischestaat Palestiena.

 2. Dr. Kwast
  Met de Oriënt-Express achteruit in de tijd reizen, heet dat. Zoals deze hier:

  http://www.nieuwreligieuspeil.net/node/5406

 3. De rillingen blijven over mijn rug lopen. Begon jaren geleden met lyrisch geblaat in mijn nabije omgeving over wat een prachtige toespraak “de Keniaan” bij zijn aanstelling als Pres had gehouden (voor mij: voorgelezen). Op mijn opmerking “prachtige toespraken kon Hitler ook houden” kreeg ik steevast te horen. Had jij dan liever G. Double U?
  Tja . . . verdere discussie overbodig mijnerzijds. Door de “plaat voor die koppen” heeft dat ook geen enkele zin.
  Maar mogelijk geldt nog steeds – wat ik hier ook reeds heb geventileerd – “de Jood blijft je altijd een stapje voor”.

 4. Volgende verkiezingen in IslamAmerika. Wordt het wijfje Clinton de islam president. Het is gewoon stuivertje wisselen. Hoop op een ander. Maar geld en MSM dat is voor nieuw vaak een gemis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: