Sander Terphuis de baas van Nederland

Sander-TerphuisSander Terphuis, die niet Sander Terphuis heet maar Ahmad Queleich Khany, is goed op weg de baas van Nederland te worden. Maar nu nog even niet, want hij gaat eerst Europa veroveren gezien zijn plekje op de PvdA-kieslijst voor het Europees parlement. Niet dat de PvdA een florissante periode doormaakt sedert de partij de oorspronkelijke achterban ingeruild heeft voor de nieuwe Nederlanders. Op de Europese kieslijst prijken dan ook veel niet-Europeanen.

Sander Terphuis heeft zich als gewezen Iraans worstelaar naar boven weten te worstelen en dicteert nu het vluchtelingenprobleem in de PvdA. Ik zeg met nadruk vluchtelingenprobleem, want vluchtelingen zijn allang niet meer de schielijk met nog net mee te torsen samengebonden bezittingen de grens over sluipende of kruipende vervolgden. En dat zegt Sander Terphuis zelf dan ook mooi met Het is afschuwelijk dat kinderen in de cel worden gezet als ze met het vliegtuig Nederland binnenkomen.

In de perifere wereld van landen waar corruptie en/of dictatuur armoedeveroorzakend zijn, prikt men na enig turen in een werkje waarin de ranglijst van menslievende en sociaal bewogen naties in een precieze volgorde staat, de ideale reisbestemming.

En opvallend vaak ligt zo’n land in het zo gehate westen. Want nogal vaak blijken deze vluchtelingen het helemaal niet zo fijn te vinden in hun nieuwe thuisland en beginnen na zeker moment de Nederlanders moralistisch de les te lezen. Sander Terphuis maakt zich daarom heel erg druk over het asiel- en illegalenbeleid van onze achtereenvolgende regeringen.

Zo vindt Sander Terphuis dat illegaal verblijf niet strafbaar moet zijn. Wat nogal raar is, want zijn PvdA is zo standvastig als Karl Marx, altijd voor een alles controlerende overheid geweest met regels waar de burger zich trouw aan had te conformeren. Het regels zijn regels staat bij die partij in het rode karpet dat in het partijgebouw ligt, mee geweven.

Waarom die regels dan niet voor illegalen zouden moeten gelden zou je dus zonder enige aarzeling als discriminatie en racisme kunnen aanmerken. Zeg maar, de Neurenbergse Rassenwetten, maar dan volgens de regels van Sander Terphuis. De Nederlander beklemd in de bureaucratie van de socialistische garde, de illegaal vrank en vrij en dus helemaal blij.

Dat staatssecretaris Fred Teeven over reizende kinderen anders denkt dan Sander Terphuis, lijkt toch redelijk plausibel:   Volgens de VVD’er mogen kinderen niet uit het zicht verdwijnen als ze zonder reisdocumenten het land binnenkomen. ‘Jonge meisjes kunnen dan gemakkelijk worden binnengesmokkeld en in de prostitutie belanden’, waarschuwde hij. ‘Misschien zijn de volwassenen met wie ze reizen niet de ouders, maar mensensmokkelaars.’ (Volkskrant)

Bovendien worden kindertranen nogal eens misbruikt voor het vestigen van bruggenhoofden waarmee hele families ook naar hier kunnen verkassen. Wetende dat in Nederland Sander Terphuis de loper uitlegt, kun je het ongeveer opvatten als een uitnodiging kinderen op het vliegtuig richting Nederland te zetten. Succes verzekerd.

Toch valt er over de bekommernis betreffende mensenrechten van Sander Terphuis nog wel iets anders op te merken. Toen hij echt de kans kreeg zich voor mensenrechten in te zetten, zweeg hij in zowel Nederlands als in het Farsisch.

Over de 150 miljoen euro die zijn partijgenoot minister Ploumen voor het genocide-regime Soedan opzijzette, had hij namelijk minstens zoveel heisa kunnen maken als we van hem gewend zijn over het asiel- en illegalenbeleid. De internationaal gezochte slachter van Darfur Omar al-Bashir had namelijk geen kind aan Ahmad Queleich Khany, eh, Sander Terphuis.

Dat wordt dus nog wat als Sander Terphuis straks in het Europees Parlement in de grote socialistische fractie de wetten voor de Europese burger, met uitzondering van illegalen en asielzoekers, nog verder kan helpen aanscherpen.

Advertenties

10 reacties to “Sander Terphuis de baas van Nederland”

 1. Het is jammer dat mijn kont er beter uit ziet als dat gezicht, anders had ik wel willen ruilen. Het schijt zo lekker met zo’n vol gezicht en dichte ogen.

 2. Wat kan ik aan commentaar leveren…Het is zo. Iedere volksvertegenwoordiger doet het om er zelf beter van te woorden. Het is niet meer idealistisch bbeginnen maar gewoon waar ga ik het meeste verdienen? We hebben incompetente mensen ze zijn absoluut ongeschikt. Mijn stem… wordt onderling verkocht…Dat bewijzen de partijen wel..

 3. hij had er goed in de gaten dat SANDER het beter doet dan AHMAD
  en P A K T E zo de pvda/Nederland in en is nu bezig om ook Europa in te pikken
  Maar e4en naam zegt toch helemaal niets H
  Het zijn de daden die tellen en dat is eerst nederland en dan Europa te veroveren en dan over te leveren aan de illegale kansloze rijke gelukzoeker
  Die hebben nu almeer rechten dan de echte europeanen en bijna hebben ze ook getalsmatig de meerderheid
  Een zaak is vervelend en dat hebben ze nog niet door
  de centjes zijn op en er is alleen SCHULD over
  Maar ja iets krijgen als illegaal( bv goede gezondheidszorg -gratis) is al weer meegenomen en je kan ook ongestrafd alle wetten aan je laars lappen,
  Wat gaat het toch goed met de EU ,We gaan nu tenminste gezamelijk naar de afgrond
  Behalve dat onmenselijk e zwitserland, die zeggen nu zwitserland voor de zwitsers

  Ben er nu al jaloers op

 4. Pardon voor kinderen is een beloning voor het bedrog van de ouders

  Het vervolg zal zijn dat er kranten en televisieprogramma’s schattige kinderen voor de camera slepen, schoolklassen actie gaan voeren en dat uiteindelijk die arme Fred Teeven ofwel de regeling zal verruimen of groothartig gebruik zal maken van zijn discretionaire bevoegdheid om de ongeveer honderd kinderen – en hun families – alsnog toe te laten.

  http://www.elsevier.nl/Politiek/blogs/2014/5/Pardon-voor-kinderen-is-een-beloning-voor-het-bedrog-van-de-ouders-1518025W/

 5. Rebecca
  Dat wordt dus een doorlopend theater. Ongeveer zoals vroeger het uurtje bezoek aan de Cineac er heel veer meer werden. Als je er in slaagde de geüniformeerde ouvreuse met zaklantaren te slim af te zijn lukte het je soms zelfs Woody Woodpecker vijf keer te zien voor maar vier dubbeltjes.

 6. Maar toch, niet gekozen burgemeesters die niet-stemgerechtigden een pardon gunnen op kosten van stemgerechtigden!

 7. Roots/geloof zijn onverzetbare bergen van steen die overwonnen wensen te worden, wellicht het doel te bereiken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: