Website van Gretta Duisenberg blijft overlopen van Jodenhaat

Op zwartDe site van Gretta Duisenberg heeft na een week het tweede Jodenhatende artikel waartegen aangifte was gedaan eindelijk van de site verwijderd. Dit ondanks het feit dat Gretta eerder had verklaard: “Ik ga die tekst niet weghalen. Waarom zou ik?”

Echter, haar site blijkt nog steeds over te lopen van Jodenhaat en Holocaust-ontkenning. Op de twee reactiepagina’s bij Gretta kunnen Jodenhaters volop hun gif spuien. Er staat wel een disclaimer boven die stelt dat “De opvattingen in ingezonden stukken zijn niet noodzakelijkerwijs die van de Stichting Stop de Bezetting.”

Maar dat betekent natuurlijk niet dat men niet (wettelijk) verplicht is om racistische uitingen te verwijderen. Dat beseft men ook wel: “Wij vinden een forum op onze site alleen bijdragen aan de discussie als men respectvol met elkaar kan omgaan. Teksten met scheldpartijen en/of kwetsend of discriminerend taalgebruik worden gewist.”

Enkele voorbeelden van wat Gretta en haar groep blijkbaar geen ‘kwetsend of discriminerend taalgebruik’ vinden:

“De joden zijn overal goed in goed in bedriegen bedonderen liegen ontkennen moorden ga zo maar door.”

“Over welke holocaust heb je het nu, bedoel je de grootste leugen van de 20e eeuw?”

“U kent de hele riedel wel uit het handboek ‘zielige jood. Dus groet een jood verkeerd bent u volgens Barend gelijk een antisemiet! En als je hem kwaad maakt belt hij wel bevriende Joodse officier van justitie die dan weer een joodse rechter inschakelt, en voor je het weet ga je de bak in.”

“Hoe kun je van een joods mens verwachten dat ze je moeten respecteren?”

“Als ik mij niet vergis zijn daar meer dan 50 miljoen christenen afgeslacht door de joodse communisten.”

“Tegenstanders van Gretta zijn al net zo manipulatief als het Joodse volk: Verdraaien van feiten, journalisten voor het karretje spannen…noem het maar op.”

“Overigens zijn zelfs de joodse aanhangers van de ‘vergassingen’ ook van mening, dat er in de Duitse kampen geen vergassingen hebben plaatsgevonden.

“Joden zijn een vervloekt volk.”

“Nergens zijn gaskamers gevonden en de kampen waren de veiligste plaats voor de joden in Europa gedurende WW 2.”

“96% van de media in handen van joden.”

“Opruimen die leugenaars, vertrekken uit landen, waar ze niet thuis horen. ….

De enige plek, waar joden zich thuis voelen is in een concentratiekamp.”

www.likud.nl

NB

Stem op onze stelling bij Standpunt.nl:

Marcel van Dam moet stoppen met het aanbevelen van Jodenhaat

Is anoniem en kost u slechts twee muisklikken.

Advertenties

5 reacties to “Website van Gretta Duisenberg blijft overlopen van Jodenhaat”

 1. Het is een bekend gegeven dat leugenaars altijd iets vertellen wat wèl waar is. Dit maakt dat mensen die ene waarheid herkennen en dan zullen veronderstellen dat de rest dan ook wel waar moet zijn. In dat joden-haat-lijstje staan een paar dingen die geheel correct zijn. Maar of het nu exact 96 procent is weet ik niet, maar een zeer groot gedeelte van de media is van joodse origine. Het zelfde geldt voor de diamant business en de Nobel-prijzen. Ze zijn daarin bovengemiddeld vertegenwoordigd. Er zijn bijvoorbeeld in Nederland eigenlijk maar drie cabaretiers die niet-joods zijn, André van Duyn, Paul de Leeuw en Jürgen Raiman. De laatste is sinds hij bekeerd is tot de islam ook niet grappig meer, net als die volgevreten vetklep van een Paul de Leeuw.

 2. nadeel van de huidige tijd is dat;
  de leugen sneller is dan de waarheid

 3. Voor mij is ondertussen duidelijk dat die Wim gewoon zelfmoord heeft gepleegd toen hij zich eindelijk realiseerde met wat voor vod hij getrouwd was.

 4. Nou vanhetgoor, er gaan stellige doch onbevestigde berichten dat het beroep van rabbijn ook al door de Joden ingepikt is.

  Maar wat cabaretiers betreft ken ik er maar twee die wel Joods zijn. En eigenlijk maar goed ook, want de meeste cabaretiers passen puntgaaf in de meesterwerken van Pieter Bruegel de Oude Je kunt ze maar beter op de televisie zien in plaats van ze in een donker steegje tegen het lijf te lopen.

 5. Het CIDI deed deze week aangifte tegen stichting Stop de Bezetting van Gretta Duisenberg, omdat die weigert een artikel over ’Joodse beheersing van de wereldmedia’ van de website te verwijderen.

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22685774/__Noodkreet_om_antisemitisme__.html

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: