Uw thuismuseum van boze kunsten

ThuismuseumTerwijl politiek correct Nederland weer eens valt over een nieuwe oprisping van Wilders, blijkt het regime van de internationaal gezochte genocidepleger en president van Soedan, Omar Hasan Ahmad al-Bashir, mooi weer te spelen van de 150 miljoen euro steun die het van politiek correct Den Haag toegestopt kreeg. En dat valt, nu blijkt dat de terreur tegen de zwarte bevolking van Darfur weer flink opgelaaid is, nog slechter te smaken dan toen de Kamer ermee instemde.

Je kon er vergif op innemen dat het regime die 150 miljoen als adhesiebetuiging aan de genocide zou uitleggen. Liever sancties tegen de Russen dan tegen Soedan, dat de eerste echte genocide van deze jonge eeuw uitgevoerd heeft, maar desondanks van de politiek correcte politici een niet te versmaden douceurtje toegestopt kreeg.

Daar sta je dan, net nadat er door de Arabische terreur 100.000 zwarte stakkers uit Darfur gevlucht zijn, je geweten te sussen met aanvallen op Wilders, die toch echt tegen die 150 miljoen voor Soedan was.

Gaan we Liliane Ploumen samen met de VVD en de PvdA voor een tribunaal slepen wegens het financieel steunen van etnische zuiveringen en genocide? Vast niet, want we hebben immers Wilders als schuldontlastende aflaat. Een trap in de rug van Wilders, en je kunt volledig je gang gaan met schandelijke praktijken, tot en met het ronselen van stemmen bij verkiezingen in gemeenten waar de PVV door afwezigheid schittert.

Boos zijn op de Russen wegens de Krim, maar lief zijn voor het genocideregime Soedan. Laaiend zijn op Wilders wegens diens Marokkanen-oprisping, maar lief zijn voor jihadisten die een retourtje moorden in Syrië nemen en straks weer Nederland mogen komen haten. Ziedend zijn op het democratische Israël, maar de totalitaire Palestijnen aan de tepelhoven koesteren. De in het Midden-Oosten vervolgde christenen aan hun lot overlaten, maar de islamofobie criminaliseren.

Alleen de schilder Jheronimus Bosch was in staat zo’n boosaardig surreële wereld aan zijn brein te  ontspruiten. Maar het hedendaagse politieke schouwtoneel behoeft geen schilderkunst meer om de malicieuze mens te verbeelden.

Zet een verguld encadrement rondom uw plasmascherm en u kunt voortaan het bezoek aan het museum van boze kunsten overslaan. Geen bewakingscamera’s en suppoosten die u in de gaten houden. Geen riskant reisje via het openbaar vervoer. Geen risico dat u van uw mobieltje en pinpas beroofd wordt. Geen boze jihadist die uw moedige voettocht naar het museum belemmeren zal.

Gewoon lekker thuis aan de buis. Mits u geen onaangekondigd bezoek krijgt van een vermoeide MOE-lander die uw plasmascherm wil lenen, zit u eerste rang naar Jheronimus Bosch te kijken.

Advertenties

3 reacties to “Uw thuismuseum van boze kunsten”

 1. Is het eigenlijk niet absurd, dat de EU met PVDA Gutmensh Timmermans voorop. en US, De Ukraine en de Krim bijeen wil houden, desnoods met geweld. Maar Israel wat vele malen kleiner is willen dwingen, met sancties, desnoods met geweld om zich op te splitsen? Hoe hypocriet kan je zijn?

 2. Als die el Bashir zich niet aan de afspraak houdt moet Ploumen die 150 miljoen direct terugvorderen .

 3. Ik moet altijd bij dit type vergelijking aan algebra denken.
  a : b = c : d.
  Filantroop U brengt de politieke gekte aan het licht.
  I.t.t. de hedendaagse journalistiek, die m.i. volkomen horig iedere maand hun centjes beurt en verder vergeef dit taalgebruik de bek gesloten houdt.
  Filantroop ga door en door en door.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: