Het zit nog steeds snor met de Hitler-vergelijking

Kleine HitlerHoewel inmiddels gezegend met een lange baard blijkt het nog steeds snor te zitten met de Hitler-vergelijking. En dat blijkens de Twitterwriemelende vingertjes van het VARA- en PvdA-bestuurslid Fouad Sidali: Hitler is onder ons. In de gedaante van Geert Wilders. Hitler vond ook dat er minder Joden moesten zijn. Opdat we nooit zullen vergeten.

Nu begrijpt ieder weldenkend mens dat Wilders geen Auschwitz-plannen met Marokkanen heeft. Wat echter nogal vreemd aan de vergelijking van de Jodenvervolging en de huidige Nederlandse Marokkanen is, is dat de Nederlandse Joden in de aanloop naar de Tweede Wereldoorlog geen percentuele oververtegenwoordiging in de penitentiaire instellingen vormden.

Zelfs als ze straatarm waren zochten ze hun toevlucht niet tot de criminaliteit. Er waren ook geen straatschuimende benden jonge Joden die buurten onveilig maakten. De Joden van toen waren vooral van niet lullen maar poetsen. Zelfredzaamheid was het grote motto dat ervoor zorgde dat talloze Joden zich zonder geweeklaag aan de armoede wisten te ontrekken en in de vaart der volkeren opgenomen werden.

Zelfs na die vreselijke Shoah, gingen de overlevenden meteen weer aan de slag in de wederopbouw van Nederland, en ook weer zonder percentuele oververtegenwoordiging in de penitentiaire instellingen en zonder wijken onveilig te maken.

Wat in de Hitler-vergelijking ook behoorlijk steekt is dat Marokko na de Tweede Wereldoorlog 285.000 Joden telde, maar dat door pesterijen en hier en daar een heuse pogrom het aantal vliegensvlug afnam tot het huidige aantal van circa 6.000 zielen. Met andere woorden, er zijn uit Marokko percentueel meer Joden verdwenen dan uit het door het Derde Rijk bezette Nederland.

Om de zaak iets preciezer te typeren, hebben Hitler-vergelijkers als Mohamed Rabbae en Fouad Sidali de hitsige Jodenhaat in Marokko eerst rustig uitgezeten om nadat Marokko zo goed als Judenrein was, zelf de koffers naar Nederland te pakken teneinde hier de gotspe te plegen Wilders met Hitler te vergelijken en Israël te criminaliseren.

Je eigen land verlaten om vervolgens in andermans land de haat tegen andermans land aan te moedigen omdat Joden er de leiding hebben is zo, sorry hoor voor de lange baard, Hitleriaans.

Nu maar hopen dat Mohamed Rabbae en Fouad Sidali net als de destijds van deelname aan gilden uitgesloten en gediscrimineerde Joden ook overstappen op het motto niet lullen maar poetsen. Misschien dat Marokko en de Marokkanen dan net zo welvarend worden als Israël en de Joden.

Advertenties

4 reacties to “Het zit nog steeds snor met de Hitler-vergelijking”

  1. Het lijkt me een goed idee, dat beide marokkaanse heren teruggaan naar Marokko waar hen een grote taak wacht, het verheffen van de marokkaanse bevolking i.p.v. ons land met wangedrag te bevuilen.

  2. De eikel Sidali zou eens wat minder moeten shoppen in de Europese geschiedenis en eens moeten kijken hoe het in werkelijkheid zit en zat in het land waar hij en zijn familie vandaan komen.
    Duidelijk is dan ook waar het Antisemitsme vandaan komt bij de Marokkanen.

    http://nl.wikipedia.org/wiki/Pogrom_van_Oujda_en_Jerada

  3. Bewijs dat Joden en marokkanen twee geheel verschillende culturen zijn. Zelfs in een Getto als Warschau begonnen de Joden in het begin, aan het proberen te leven zonder misdaden e.d.
    http://archief2012.geweta.com/JodeninNederland.html

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: