De bochel van Wilders, de duimstok van de PvdA

Minder en meerHet is het jaar 2008. In Den Haag resideert het centrumlinkse kabinet Balkenende IV van PvdA, CDA en ChristenUnie. De PVV heeft 9 Kamerzetels en dus geen enkele invloed op het landsbestuur als in conclaaf de minister van Sociale Zaken Piet Hein Donner, de fractieleider van de PvdA Mariëtte Hamer, en ja zelfs de politieke leider van de PvdA, vicepremier en minister van Financiën Wouter Bos, niet om minder Roemen en Bulgaren roepen, maar er juist helemaal geen willen.

Het dagblad Trouw hierover: Partijleider Wouter Bos stelde op de Europadag van zijn partij ook dat Europa dit onderwerp niet kan dicteren. Nieuwe groepen werknemers hoeven niet zomaar te worden toegelaten omdat „het moet van Europa”. Eerst zal bekeken moeten worden of bijvoorbeeld arme buurten van grote steden wel berekend zijn op een toestroom van nieuwe arbeidsmigranten.

Wat in deze opvatting van Wouter Bos zo tegenstrijdig is, is dat tijdens de kabinetsperiode van Balkenende IV de massa-immigratie juist in alle hevigheid toenam en dat iedereen die zich daar tegen verzette zonder mankeren van xenofobie, islamofobie, racisme en discriminatie beticht werd.

Wat nogal vreemd is, want volgens Wouter Bos c.s. zou immers eerst bekeken moeten worden of de arme buurten van grote steden wel berekend zijn op zo’n grote toestroom van migranten. Kennelijk waren die buurten wel berekend op de toestroom van migranten van allerlei pluimage, maar moesten expliciet die uit Roemenië en Bulgarije geweerd worden.

Niet een minder, minder, minder Roemenen en Bulgaren, maar helemaal geen, floreerde in die dagen in strakke slogans, zonder dat bezorgde Nederlanders naar de politiebureaus dromden om aangifte van haat zaaien te doen.

Bijvoorbeeld, wegens het discrimineren van migrerende EU-burgers ten opzichte van migranten van buiten de EU. Er werd immers door Balkenende IV, ondanks dat vicepremier Wouter Bos vond dat arme buurten van grote steden er kennelijk niet op berekend waren, geen immigratiestop afgekondigd voor alle migranten. Zelfs niet voor de 26.000 gezichten, die niet geheel toevallig veel meer werden.

Dat de gezamenlijke “beschaafde” politieke partijen de xenofobische bochel aan Wilders laten, wil echter niet zeggen dat die eenzijdige beeldvorming ook terecht is. Wie de publiciteitsmedia beheerst kan alles maken en breken, liegen en bedriegen, indoctrineren en massapsychosen onder de bevolking veroorzaken.

Het is zeker niet beschaafd om klassikaal straffend minder Marokkanen te roepen, maar laten we ons afvragen wat er dan zo beschaafd is aan roepen om helemaal geen Roemenen en Bulgaren, die toch mede dankzij de “beschaafde” partijen op 1 januari 2007 EU-burgers werden. Voor die bevolkingsgroepen moest de deur van de klas gesloten blijven, terwijl de massa-immigratie gewoon door kon gaan.

De harde praktijk is dat pas nadat Geert Wilders zich tegen de komst van migranten verzette, het haat zaaien en racisme genoemd werd, maar dat de “beschaafde” partijen, ondanks dat de wijken van de grote en inmiddels ook kleine steden er niet op berekend zijn, het klimaat voor het haat zaaien met de massa-immigratie uitzaaiden.

Ondertussen de bochel voor Geert Wilders, terwijl Mariëtte Hamer doodgemoedereerd met de duimstok kan uitrekenen hoeveel Polen er in een vierkante meter mogen. Want overlast voor de buren.

Schakelen we nu over naar Sander Terphuis.

Advertenties

6 reacties to “De bochel van Wilders, de duimstok van de PvdA”

 1. Gezichten en arme buurten als wel beschaafde politiek?

  De EU is van “aangesloten” landen de soevereiniteit aan het uitkleden d.m.v. het verplichte toelatingsbeleid. Een zeldzaam (…) experiment van ongekende omvang en ongehoorde nationale gevolgen welke zich laten afmeten door de inmiddels ongeruste stemmer die o.a. Wilders als uitspreker van hun gevoelens acht.
  Een onvoorstelbaar assimilatieproject van mensen in taal, cultuur, geloof welke zo veelal extreem vanuit de babyhuisgeur, meer of weinig, separaat van het Nederlandse zullen opgroeien en zichzelf in scholing en winkelnering een economische woon-subcultuur begeven.

  Het zal de staat een zorg zijn, toen het hen bekend werd, zo’n 30 jaar terug, dat “we aan het uitsterven waren” , wie de nieuwe en vooral een vruchtbare samenleving het Nederland konden bewerkstelligen onder applaus van de voormalige politieke partijen.
  De NL is nu wat het is en niet wat het 40 jaren of langer terug ooit was. Wilders vecht als een gemuilkorfde leeuw en ik zal hem steunen al was het maar omdat ik fel tegen de EUSSR ben en tegen de Haagse slippendragers!

  Misschien ben ik te moe geworden……… edoch het weinig verklarende:

  Uiteindelijk zullen we het zelf moeten oplossen, nietwaar “geachte bestuurders”?

 2. Weet niet wat ik van dat klassikale moet denken, hier spreekt immers een leraar z’n leerlingen onderwijzend toe.

  -Dat scanderen van de leerlingen , dat is om bang van te worden. Degene die hun mond hielden hoorde je niet.

  https://filantropius.wordpress.com/2013/11/28/je-hebt-kwetsen-en-kwetsen/

 3. Ik ben het volledig met voorgaande reaguurder eens.Ik zie deze tijd als een groot medisch experiment, waarbij geen rekening is gehouden met de bijwerkingen.*
  In de jaren zeventig ontstond de mogelijkheid om m.b.v. twee inkomens een grotere hypotheek te krijgen, wat hoogstwaarschijnlijk tot afname van het geboortecijfer leidde. Ach, dat vul je dan weer aan met goedkoop werkvolk.
  Met mensen experimenteer je niet, dat veroorzaakt een tegenbeweging.
  Ik stem op de PVV en verlang naar vrijheid.
  * het is natuurlijk heel goed mogelijk, dat er wat generaals achter de schuifdeuren het aantal doden als bijwerking geen probleem vinden.

 4. de niet moslim europeaan kan zich geen kinderen meer VEROORLOVEN want hij/zij wordt kaal geplukt door de beastingdienst om de moslim hun uitkering te kunnen geven
  Verhoog het netto inkomen voor de niet moslim europeaan en het geboortecijfer gaat omhoog
  Maar dit is te eenvoudig en niet links geredeneerd
  dus is het niet goed
  Ben gelukkig al 80 en na mij de zondvloed

 5. Als het werkelijk zo wordt als op dat filmpje is het om te huilen voor kinderen die geen moslim zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: