Een mooi moment

Mea culpaHet was een mooi moment, al die instemmende reacties onder de oproep van prominente Marokkanen, die in een gezamenlijk geschreven opiniestuk in de landelijke dagbladen hun mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa uitspraken over de vele jaren van schande die hun volksgenoten over zichzelf uitgeroepen hebben. Zo was er een volmondig excuus voor de vele keren dat hun puberende kroost jonge meisjes lastiggevallen had in zwembaden. Een excuus voor het hoerroepen naar meisjes en vrouwen. Voor het met stenen bekogelen van de godvruchtige kerkbezoekers van Gouda. Voor het bedreigen en verjagen van de reportageteams van de omroepen. Voor het bedreigen van politici en opiniemakers. Voor de herhaalde groepsverkrachtingen van een zwakbegaafd Amsterdam meisje. Voor de vele roofovervallen op argeloze burgers. Voor de mishandelingen en moorden van degenen die toevallig in de weg stonden. Voor de Hitlergroeten naar Joden. Voor het voetballen met de herdenkingskransen voor de gevallenen van de Tweede Wereldoorlog. Voor het intimideren en verjagen van buurtgenoten. Voor de pooierboy’s. Voor de bijdrage aan de jihad in Syrië. Voor de percentuele oververtegenwoordiging in de misdaad. Voor het misbruiken van de genoten gastvrijheid. En ja, zelfs voor de moord op Theo van Gogh.

Eindelijk dan de tekenen van empathie en compassie van de prominente Marokkanen, die plechtig beloofden de hand in eigen boezem te steken en niet langer de PVV van munitie te voorzien. Er werden zelfs spontaan demonstraties in Eindhoven en Deurne georganiseerd met spandoeken waarop met imponerende letters spijt betuigd werd voor het feit dat een hardwerkend juweliersechtpaar in het ongeluk gestort werd.

Maar opeens klonk wreed het slaan van een deur, kwamen voetstappen naderbij en galmde een schrille stemklank “Wakker worden Stiche, het uur van de waarheid is aangebroken!”

En overrompeld door zo veel bruutheid en in het nijdige schootsveld van mijn driftig gesticulerende eega, zette ik mijn verkeerde been uit bed om bij een dampende kop arabica dit geniepige stukje tekst uit mijn toetsenbord te wurgen.

Straks bij Action maar weer een nieuwe kopen.

 

10 reacties to “Een mooi moment”

 1. Nou P.A. Stiche, volgens advocaat Peter Plasman waren de twee overvallers muggen die met een kanon overhoop geschoten werden. Niet dat het er op leek dat het juweliersechtpaar een houwitser in hun zaak opgesteld had en de twee roofovervallers slechts met een licht gezoem de zaak binnenvlogen:

  http://www.refdag.nl/nieuws/binnenland/zelfverdediger_mag_niet_met_kanon_op_mug_schieten_1_816418

  • Ach, als Ik de heer Plasman mag geloven meg je je alleen met gepast geweld verdedigen.
   Dus komt er iemand binnen met een vuurwapen moet je eerst vragen welk kaliber het is en dan gaan kijken of er een gelijkwaardig kaliber in het nachtkastje ligt.
   Dat deze man zaken als deze kan winnen toont aan dat ons recht systeem totaal naar de knoppen is.

 2. Oh, oh, zo’n mooie droom. Dromen zijn bedrog zegt men toch?

 3. Ja mijn zeer gewaardeerde “Geschifte”, bent u de enige nog die in staat is op fatsoenlijke wijze te beschrijven van enig onderbuikgevoel.

  Mr. Plasman b.v., is in zijn nopjes, mede na zijn “spectaculaire” verdediging van Theo van Gogh’s moordenaar: Mohammed Bouyeri.

  Na deze reclame, dient zich een groot juridische “markt” van gesubsidieerde rechtstandbehoevende en geheel toevallig van hen die het hoogst genoteerd staan op de immer ontkende statistiek bijgehouden criminaliteitsladder, waar na 2009 iedereen Nederlander “gewoon” ’n Marokkaan zal heten . Aldus ergens gelezen…… en wettelijk statistisch geheel juist verzameld.

 4. Wel is het raar dat de identiteit van de tweede roofovervaller nog niet achterhaald is. Het zal toch geen discipel van Sander Terphuis zijn?:

  http://www.vrijechroniqueurs.nl/illegaal-zonder-straf-kan-dat/

  Nou, dus wel:

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22450904/___Overvaller_was_illegaal___.html

 5. De werkelijkheid is dat de Marokkaan die het hardste ‘racisme’ roept, zelf de meest afgrijselijke Jodenhaat aanbeveelt:
  http://likud.nl/2014/02/dubbele-onvervalste-jodenhaat-van-gretta-duisenberg/

 6. Ocean King kan ook nog melding maken van een droom. Niet van hemzelf, maar van een journaillist. Deze maakte melding van het vangen van een dief door een burgervader met twee paspoorten. Deze zag de dief wegrennen uit een winkel en gaf zijn chauffeur opdracht de dief achterna te rijden. Binnen loop afstand sprong deze burgervader met twee paspoorten uit de wagen en rende achter de dief aan, die hij kon vangen en overdragen aan ene in het blauw op straat.

  Dat was wel een droom vlak voor de gemeenteraadsverkiezingen.

 7. heel veel van de problemen komen wel van de advocaten vandaan
  Hoorde een advocate zeggen dat het OM aan waarheidsvinding moest doen, Zou zij ( en alle andere lieden van het gilde wat profiteert van de misdaad) dat ook voor ogen hebben als ze hun cliënten aanzetten tot zwijgen zodat er van waarheidsvinding niets te recht kan komen en dat de misdadiger zijn ware straf ontloopt.
  Dan krijg je wel dat jongetjes van 20 vlugger naar een wapen grijpen want ze krijgen toch geen straf.
  Ze doen wel aan klantenbinding en ja dat vinden ze jammer voor de hardwerkenden. Maar zij spinnen garen bij veel misdaad en vinden dan ook nog dat zij het recht beschermen.
  Als je daar eens over nadenkt ga je die zwartjurken wel anders bekijken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: