Het jihadistisch reisbureau loopt als een trein

MoordvakantieOver de precieze aantallen doet onnozelaar en minister van Binnenlandse Zaken Ronald Plasterk nogal scheutig, maar vaststaat dat het afgelopen jaar meer dan honderd jihadisten richting Syrië vertrokken en meer dan dertig levend en wel in Nederland teruggekeerd zijn. Zwaar gefrustreerd omdat het in Syrië nogal tegen zat, en het in Nederland ook al niet lekker wil lopen. Een tijdje moordvakantie in Syrië houden, is ook niet bepaald bevorderlijk voor je carrière, gezinsvorming en huisje, boompje, beestje.

Terwijl de moreel altijd makkelijk te verontwaardigen rechtschapen politici nog slechts uit hun vredige slaap te wekken zijn met opwinding over de PVV, lopen er in Nederland dus meer dan dertig teruggekeerde frustranten met moordervaring rond. En omdat wegens het Verdrag van Schengen iedereen zonder moeite de grenzen van Europa kan oversteken, weten we in werkelijkheid helemaal niet hoeveel gefrustreerde islamitische jonkies een moordvakantie in Syrië hebben gehouden, of nog houden, of inmiddels gepland hebben, of nog zullen plannen. Het jihadistisch reisbureau geeft daar namelijk geen statistieken over.

Nu moet de eerste PVV’er met moordervaring nog gevonden worden, maar zijn de rechtschapen politici vooral bezig met het gevaar van de electorale aanhang van de PVV, in plaats van met de van hun moordvakantie teruggekeerde jihadisten.

Op de meer dan tien na die de moordvakantie onderbraken voor een bezoek aan de maagden, neemt het aantal teruggekeerde jihadisten ondertussen alleen maar toe. En tenzij die op een zekere dag besluiten een juwelier te beroven, lopen die in Nederland geen enkel risico op onnatuurlijke mortaliteit. Dat wil dus zeggen, dat het legertje zwaar gelovigen dat vindt dat je om de belangen van je godsdienst te behartigen mag moorden, tot in lengten van dagen rustig in Nederland kan zitten kniezen tot het moment van ontbranden aanbreekt.

Dat de AIVD – als het over aantallen gaat – het graag heeft over meer dan, zegt al dat er sprake is van nattevingerwerk. En dat is ook wel begrijpelijk, want het is ondoenlijk naast de dubbele paspoorthouders ook de illegalen zodanig in de gaten te houden, dat precieze aantallen op het bureaublad geschoven kunnen worden.

Terwijl het gevaar groeit als de buik van een zwangere ooi, zitten we dus rustig de tijd uit tot het moment van baren aanbreekt. Over hoeveel zwangere schapen het in werkelijkheid gaat, tasten we in een door een halve maan verlichte nacht met Plasterk als ingedutte schaapherder.

Gaan we nu maar weer over tot de orde van de dag, de PVV en het zwaar racistische Duindorp. Heeft iemand er al een rossige Scheveninger terug van een moordvakantie gezien?

 

Eerdere commentaren mijnerzijds over het jihadistisch reisbureau zijn hier terug te lezen:

https://filantropius.wordpress.com/2014/01/27/defaitisme-hand-in-hand-met-jihadisme/

https://filantropius.wordpress.com/2014/01/19/tuinvogeltelling-en-jihadisme/

https://filantropius.wordpress.com/2013/10/18/syrie-jihadisten-hebben-het-fijn-in-nederland/

http://www.vrijechroniqueurs.nl/jozias-van-aartsen-laat-jihadstrijders-ongemoeid/

 

 

 

 

10 reacties to “Het jihadistisch reisbureau loopt als een trein”

 1. Ik hoorde gisteren op radio 1 iemand beweren dat de 3 W,s in werking
  gaan treden voor teruggekeerde jihadmoordenaars: Woning, werk en wijf!

  Een beloning voor moorden!!
  Het morele kompas van Nederland.

 2. Martha
  Als alternatief voor de maagden, ook niet gek.

 3. Filantroop, weet je waar van Aartsen woont of gewoond heeft?
  Frankenslag, nou dan weten jij en ik wel hoe roomblank
  die prachtige straat is.
  Hoofddoek of soepjurk in geen velden of wegen te bekennen.
  Vandaar ook zijn wereldvreemde praatjes.

 4. Ja, “als alternatief voor de maagden”.

  Zou er 1 werkgever zijn die zo’n stuk duivelsgebroed in dienst
  zou nemen?
  Ik denk het toch niet.
  Zal wel perkjes schoffelen worden, in dienst van een krankzinnige gemeente.

 5. Martha
  Natuurlijk ken ik de roomblanke Frankenslag. En de “Fred” is ook al zo roomblank. Ach ja, de vreemde luchtjes op het portiek waar Pechtold het over had, maar die hij zelf nimmer geroken heeft.

 6. JIHADISTEN IN IRAK.
  “…ISIS lijkt niet te stoppen. De soennitische extremistische groepering die uit al-Qaïda is voortgekomen heeft de Iraakse miljoenenstad Mosul ingenomen…”
  “Soennitische strijders, jihadisten van de terreurgroep ISIL, zijn woensdag de Iraakse stad Baiji binnengetrokken. Volgens ooggetuigen is er weinig weerstand geboden en staan het politiebureau en het gerechtsgebouw in brand….”
  Nederlandse jihadisten en Belgische jihadisten vechten mee…De Nederlandse en Belgische jihadisten in Irak hebben nauwe banden met ISIS terroristen aldaar en vechten samen aan het front.
  De grote bendes van de hier geboren Turken Marokkanen vormen een grote gevaar …
  Tot 5 000 Europese jihadisten. De Europese jihadisten hebben ook plannen om naast Syrië en Irak landen zoals Nederland en Belgie te destabiliseren en in chaos onder te dompelen.
  Nu de Westerse beschaving een bedreiging te wachten staat vergelijkbaar met de barbaren-invasies die het Romeinse rijk vernietigden, deze migraties zijn wel vergelijkbaar met die van de voorouders van deze Turken en Arabieren.
  Nu worden wij bedreigd door het wereldwijd verspreide internationale Islamitische immigratie, terrorisme etc.. met zijn oorsprong binnen de islamitische wereld. De Jihad is nu onder ons: Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Haarlem, Amsterdam, Londen, Parijs, Berlijn en andere grote steden van EU dreigen onder de grote massa van Moslims hun oorspronkelijke bevolking kwijt te raken.. Op grote schaal wordt er in de Europese landen in de 21e eeuw geronseld onder de kinderbijslag, import huwelijk geboortes jongeren voor de Jihad, de heilige oorlog van de Islam tegen alle religies en de westerse maatschappij. Moslims groeien nu razend snel binnen Nederland. Aller middelen worden ingezet om een meerderheid te krijgen.. Wordt er niet gebruik gemaakt van democratische rechten en democratische middelen om de democratie de nek om te draaien? 
  Het gevaar van die strategie is echter dat deze niet werkt aangezien de islamieten hier die logica niet zullen volgen. Uit de geschiedenislessen leerden wij dat in de jaren van de kruistochten werd gestreden tegen de uitbreiding van de islam naar Europa. Maar zijn ze in die tijd niet echt verhindert, hele kleine Azië (Byzantijnse rijk) viel toch even later weg. Uit onderzoek van de grootstedenjeugd islamieten is gebleken dat moslimjongeren steeds meer antiwesters worden. Blijkbaar geraakt in het Nederland een groeiend aantal jonge moslims geïnspireerd door de politieke islam en nationalisme van herkomstlanden. 

  Kennelijk oefenen extreme ideologieën van islamitische ouders onweerstaanbare aantrekkingskrachten uit speciaal op hun jongeren. Eén ding is zeker: het schoolwerk heeft er onder te leiden. Hoe komt het dat jongeren zo bevattelijk zijn voor extreem gedachtegoed en hoe kun je dat als ouders voorkomen? 
  Moslims bereikten Balkan landen wel, Bosnië, Albanië, kosovo etc, zijn wel geïslamiseerd.

  Zijn wij daardoor op weg naar anarchie, wetteloosheid en begint op die manier de ondergang van onze democratische westerse wereld en wacht daar de Meerderheid op? 
  De meerderheid van de jeugd in de grote steden noemt zich moslim, niet meer Nederlanders.

  Het blijft opvallend dat Turken en Marokkanen omwille van een behoud van een pre moderne gedragspatroon assimilatie afwijzen. Zij wijken hiermee af van het klassieke migratiepatroon, waarin velen van de eerste generatie emigranten en zeker de meerderheid van de tweede en derde generatie door gemengde huwelijken kiezen voor een nieuwe vaderland. De emancipatie van nieuwe generaties Marokkanen en Turken zal dan ook langer duren en pijnlijker zijn. Veel jongeren die in Nederland carrière willen maken, zullen zich gedwongen voelen te breken met de islam van hun ouders en daarmee met een sociale omgeving.

  Toch jammer dat we in Nederland alleen de keuze hebben tussen politici die de islamisering helemaal niet als probleem zien en politici die nationalistische Turken en Marokkanen als het succes van hun integratie zien!. Voeg daar de betreurenswaardige geschiedenis van de islam aan toe, en voilà: daar hebben we een mogelijke verklaring voor het gedrag van de fanatieke moslims. En al te gretig wordt deze islamvariant in de media opgepikt.
  Nationalisten willen de machtsverhoudingen binnen de eigen natie het liefst onwrikbaar vastleggen. Men beseft nog niet dat beiden gevaarlijk zijn voor de toekomst van Nederland.
  Ze willen zien dat Nederland over 20 jaar een bevolking heeft die voor meer dan de helft uit moslims bestaat (hetgeen gebeurt als de huidige trend zich voortzet). Daarom willen ze huidige immigratiebeleid, kinderbijslag, onderwijsbeleid, “godsdienstbeleid” graag handhaven…
  Van een Nederlandse politicus mag je verwachten dat hij/zij onvoorwaardelijk kiest voor Nederland ongeacht het land van herkomst. Door de dubbele nationaliteit kun je hieraan twijfelen en kan er zelfs sprake van belangenverstrengeling. Maar juist gaat het hier weer over de enorme belangen van Turkije en Marokko die achter deze nationalisten staan! Een Nederlander moet gewoon het Nederlandse volk vertegenwoordigen, niet een buitenlander.

  Ze vinden het wel erg leuk om opschudding en rellen te veroorzaken door in demonstraties nu even alleen antisemitische kreten te slaken, over een paar jaar krijgen we nog meer. Het belangrijkste kenmerk is absolute solidariteit tegenover de Nederlanders. Bij het minste of geringste is de hele groep bij elkaar -de combinatie mobieltje en scooter is zeer efficiënt- en staat als één blok tegenover Nederlanders.

  Met Vriendelijke Groeten
  Victor Leman

 7. Heeft Jozias van Aartsen Wilders eerst uit de partij gesmeten, moet hij nu toch naar Wilders luisteren:

  http://www.elsevier.nl/Nederland/nieuws/2014/7/Jihadstad-Den-Haag-wil-met-extra-geld-radicalisering-bestrijden-1555106W/

 8. Maar ja, een deel van dat geld is al opgegaan aan het afscheidsfeestje van Chinese Kool:

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22805353/__PvdA_woest_op_Kool__.html

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: