De “Holocaust” die bevolkingstoename veroorzaakte herdacht

4 meiHet feit dat Nederlandse moslims uitgerekend op 4 mei de Palestijnse Holocaust gaan herdenken is naast een morele misser, in rekenkundig opzicht ook weer zo’n typische islamitische misser die het toch al geringe vertrouwen in moslims en de islam weinig goed zal doen. En het is hoogstwaarschijnlijk dat dit ook het verborgen agendapunt van de organisatie het Platform Bewust Moslim is. Onrust en verdeeldheid zaaien en wachten op de verontwaardigde reacties zodat Nederland net zoals Syrië toneel van veel ellende dreigt te worden. Je kunt de PVV dan ook geen beter bod doen dan precies op 4 mei de Palestijnse Holocaust te herdenken die nimmer plaatsgevonden heeft. Want voor de Holocaust, die van de uit Israël gevluchte 800.000 Palestijnen er volgens eigen zeggen van de Palestijnen met nazaten en al uit wist te groeien tot 8 miljoen Palestijnen, zou je de Israëliërs eerder een schouderklopje dan een berechting in Neurenberg kunnen geven. Een Holocaust die niet minder, minder, minder, maar juist meer, meer, meer Palestijnen opleverde, kun je met de beste wil van de wereld dan ook geen Holocaust kunnen noemen maar een nataal godswonder.

Daar komt nog bij dat 65 jaar bonje tussen Israël en de Palestijnen aan beide zijden opgeteld, minder dan de helft van de 150.000 slachtoffers van de inmiddels drie jaar durende burgeroorlog in Syrië heeft geëist.

Deden ze er in Algerije nog tien jaar over 150.000 slachtoffers in een burgeroorlog te maken, inmiddels zijn moslims in het elkaar uitroeien al zo bedreven geraakt dat ze dat nu in amper drie jaar tijd al lukt. Het volk boekt dus zienderogen vooruitgang in zowel de natale als in de mortale prestaties.

De ironie wil nu juist dat de Palestijnse leider in de Tweede Wereldoorlog en goede vriend van Adolf Eichmann, de grootmoefti van Jeruzalem Haj Amin Al-Husseini, in 1944 aan de Berlijnse radio gekluisterd het Derde Rijk opriep de Holocaust (die op Joden uiteraard) toch vooral te voltooien: Doodt de Joden waar u hen ook tegenkomt. Daarmee wordt God, de geschiedenis en de godsdienst behaagt (Bron: NRC Handelsblad 4 mei 2012).

De op een geheime plek in Hilversum te houden Palestijnse Holocaust-herdenking zal dus hoogstens nog meer ogen openen dan sluiten, want zelfs in linkse kringen snappen ze ook wel dat er nimmer een Palestijnse Holocaust heeft plaatsgevonden. Hoewel je niet zeker weet of niet Gretta Duisenberg, Anja Meulenbelt, Dries van Agt, Mohamed Rabbae en de vendelzwaaiende lange lederen jassen van de Hitler-fans hier als suikergoedlekkerbekkende Blattella germanica op afkomen om ervan te smullen. Want het is natuurlijk wel heel erg lucratief Joden als slachtoffers van de Holocaust, er zelf aan een schuldig te verklaren zijn.

Maar er van uitgaande dat het merendeel van onze bevolking, inclusief de redelijke moslims, beseft dat de Palestijnse Holocaustherdenking op 4 mei een ordinaire provocatie is van het genre voetballen met herdenkingskransen op dezelfde datum, zal dit “opstootje” alleen precies dat opleveren wat het Platform Bewust Moslim ermee hoopt te veroorzaken, namelijk het opstoken van de radikalinski’s in Nederland.

Advertenties

4 reacties to “De “Holocaust” die bevolkingstoename veroorzaakte herdacht”

 1. Holocaust in reverse.

 2. Ze zijn echt knettergek. Wat een belediging aan de Nederlanders die hun slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog herdenken. Precies wat jij zegt Filantroop: een provocatie.

 3. Adstruerend:

  De ironie wil nu juist dat de Palestijnse leider in de Tweede Wereldoorlog en goede vriend van Adolf Eichmann, de grootmoefti van Jeruzalem Haj Amin Al-Husseini, in 1944 aan de Berlijnse radio gekluisterd het Derde Rijk opriep de Holocaust (die op Joden uiteraard) toch vooral te voltooien: Doodt de Joden waar u hen ook tegenkomt. Daarmee wordt God, de geschiedenis en de godsdienst behaagt (Bron: NRC Handelsblad 4 mei 2012).

  Volgens het islamitisch strijdboek de koran, voldoet het gecreëerde Palestijnse “probleem” in het geheel aan taqiyya en koran gelegitimeerd, alsook in “democratisch Nederland”.

  Met afschuw er kennis van genomen.

 4. Omdat het nooit mag worden vergeten
  Heb ik op school de geschiedenis van ‘t Joodse volk geleerd
  Over die mensen die “het nooit hebben geweten”
  Alles dat Duits en Nazi was, dat was verkeerd.

  Heel de wereld, woedend en verwonderd
  Dat zoiets in een beschaafde natie was gebeurd
  Ze hadden nooit van concentratiekampen en gaskamers gehoord
  Waarin de Joden systematisch werden vermoord.

  Het Joodse volk, in heel zijn bestaan
  Vervolgd, verjaagd en uitgemoord
  Hitler wilde ze “ausradieren”, die man was volgens iedereen gestoord
  En eindelijk werden de klachten van ‘t Joodse volk gehoord.

  Een eigen staat waar ze veilig konden leven
  Waar geen angst voor vervolging meer bestond
  Waar ze geen pogrom of razzia hoefden vrezen
  De staat Israël werd alom toen nog geprezen.

  Omdat het nooit meer mag gebeuren
  Zijn er nog ieder jaar herdenkingen bij monumenten
  Bijgewoond door koning en regenten
  Die met hun “medeleven” lopen te leuren.

  Nu is de wereld al die goede voornemens vergeten
  En zijn er nieuwe Hitlers opgestaan
  Ze laten het gewoon opnieuw gebeuren
  Het antisemitisme is er gewoon niet uit te slaan.

  Laten wij westerlingen Israël steunen
  En beschermen tegen het moslimgeweld
  Laten we de Holocaust niet vergeten
  Verkoop Israël toch niet voor olie en voor geld.

  Door:

  Willemientje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: