De anti-Rusland sticker van Rutte schaadt Nederland meer dan de anti-islam sticker van Wilders

Croupier-RutteDe nadenkende mens snapt natuurlijk meteen dat alle commotie over de anti-islamsticker van Wilders een wondermiddeltje is om de PVV van een monsterzege bij de aanstaande Europese verkiezingen af te houden. De sticker is inmiddels al oude koek, maar de koektrommel werd nog even aan het vroegmiddeleeuwse regime van Saoedi-Arabië gepresenteerd, zoals destijds Balkenende over de heg met zijn megafoon richting moslimlanden Fitna komt eraan! stond te tieren. En dat in de hoop dat de angst voor een economische boycot de Nederlandse kiezers ervan zou weerhouden op de PVV te stemmen.

Maar als een handelsboycot werkelijk een angstvisioen is, dan zou Frans Timmermans niet richting Riyad moeten reizen om de export van de linksdraaiende yoghurt te verdedigen, maar stande pede naar Moskou moeten reizen, want de teller van de export naar Saoedi-Arabië staat op nog geen 2 miljard euro, de export naar de Russen op maar liefst 7 miljard euro.

Toen Hans van Baalen in Kiev de Nederlandse export in gevaar bracht met zijn anti-Russische knuistjes en het voltallige kabinet zich vervolgens man- en vrouwmoedig inzette voor bonje met de Russen, gingen zij een flink stuk verder dan Wilders met dat reepje groen. Wilders vertegenwoordigt niet de regering, is slechts onderdeel van de oppositie en maakt dus rechtmatig gebruik van zijn recht op de vrijheid van meningsuiting.

Rutte heeft zonder instemming van de Nederlandse bevolking, willens en wetens de werkgelegenheid in de waagschaal gesteld en dus de economie die net uit een dal trachtte te klauteren, schade toegebracht door het illegale regime van Oekraïne, inclusief de nationaalsocialisten van Svoboda, moreel en materieel te steunen.

Partijen die het haat zaaiende Saoedi-Arabië strelen en tegen Rusland haat zaaien, brengen ernstige schade aan de toch al slechte gezondheid van de Nederlandse economie toe.

Met de verkiezingen van het Europees parlement voor de kiezen, verdient het optreden van Rutte II inzake de toenemende staat van ellende met Rusland het daarom in fel opflikkerend neonlicht op het Nederlandse electoraat neer te dalen.

Nou, bij deze dan.

 

8 reacties to “De anti-Rusland sticker van Rutte schaadt Nederland meer dan de anti-islam sticker van Wilders”

 1. Zolang hij niet oproept :

  kinderen moet huwelijken – homo’s moeten worden ophangen of van hoge gebouwen gesmeten – vrouwen ernstig onderdrukt moeten worden – na diefstal handen afgehakt – gedood of levenslang opgesloten nadat men Islam de rug heeft toegekeerd – na overspel verminkt of gestenigd , mij voortaan buiten Wilders/PVV-discussie houdt !

  Wel gehad met het landje van gutmenschen !

 2. “Alles van waarde is weerloos”

  Ik ken Luceberts neonspreuk van nabij tijdens de studie van mijn zoon op Erasmus universiteit, jaren 90. Het was mijn bijna “wekelijkse” parkeerplaatsje voor de auto nabij de Strevelsweg. De woonomgeving was wat aan verandering onderhevig en uiteindelijk, onder toeziend oog van diverse vriendelijke “buurtjes” uitgezwaaid als dag studentje (2006).

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Lucebert

  De oldy sticker van Wilders is ’n non t.o.v. van de premier Rutte’s Kabinetsbeleid en kan schadelijker zijn dan het Huis wenst.

 3. Rutte speelt Russische roulette.

 4. Het is gewoon een kwestie van ‘fatsoen’. We kunnen natuurlijk het koninkrijk Saoedi Arabië niet beledigen. Zowel Beatrix als Maxima hebben onlangs nog hun respect getoond tegenover de Saoedische koning waarbij ze zich voor de gelegenheid hadden uitgedost met “kopvodden”. Saoedi-Arabië is het enige Arabische land waar nog nooit parlementsverkiezingen zijn geweest, dus dat moet ons koningshuis wel aanspreken. Het land is de belangrijkste financier van het moslimterrorisme wereldwijd en het begrip “democratie” komt al helemaal niet in hun woordenboek voor. Moet kunnen. Het is in ons nationaal belang uiteraard (Wientjes, Rutte c.s.)
  Heel anders is het als we het over Israël hebben. Israël als enige democratie in het MO is immers een ‘apartheidsstaat’. Het heeft bovendien een heel akelig hek gebouwd op de Westoever zodat de onderdrukte Palestijnen geen aanslagen meer kunnen plegen. Foei, foei, foei… En dan ook nog eens nederzettingen bouwen in de ‘bezette gebieden’? Hamas, Hamas, alle Joden aan het gas zo werd er gescandeerd in een demonstratie met Gretta Duisenberg en Harrie van Bommel. Heeft u daarover de politiek al eens horen klagen? Nee, integendeel. http://nieuwsuur.nl/onderwerp/595376-steeds-meer-bedrijven-boycotten-israel.html
  Welnu, slim is dat niet. want Israël heeft op innovatief technologisch gebied een ware kenniseconomie waar wij nog veel van kunnen leren. Bovendien heeft het land zoals het nu lijkt ook nog grote olie en gasvoorraden. http://israeltoday.nl/headlines/9-nederlands/2495-israels-nieuwe-rijkdom-1-enorme-olie-en-gasreserves Misschien dat we daarom Koning Willem Alexander en Maxima over enige tijd in Jeruzalem zien opduiken met een keppeltje op hun hoofd? Want ach, zo de wind waait, waait mijn jasje.

 5. De Saoedische Prins Alwaleed Bin Talal Abdulaziz al Saud is een van de rijkste mannen van deze wereld. Hij besteedt jaarlijks 50 miljoen dollar die een beter begrip van de islamitische cultuur moeten bevorderen. In Jip en Janneke taal: hij geeft jaarlijks 50 dollar miljoen aan steekpenningen aan politici. Ik denk dat een groot deel van die 50 miljoen naar Nederland gaat. Vrouwen mogen in Saoedi-Arabië niet autorijden maar bovengenoemde prins heeft een vrouwelijk piloot voor zijn privé vliegtuig.
  Dag

 6. Wordt ons land echt door kleuters geregeerd?

  Wilders: anti islam sticker.
  Rutte in paniek en moet handel met Saudische dictaturen redden.
  Rutte: anti Rusland sticker.

  Nu doet Rutte iets wat Wilders ook al deed, maar dan veel erger.
  En dat mag ineens wel?

  Je begint ook met “nadenkende mens”, maar een nadenkende mens weet goed hoe erg het dictatuurschap in Saudi-Arabia echt is.
  Rusland is daar niks mee vergeleken.
  Dus waarom zou een “nadenkende mens” wel erg vinden om handel te verliezen met een land die ons toch nooit goed heeft gebracht, maar handel met een land die ons juist veel winst kan geven mag wel zomaar geboycot worden? En dat nog op Europees niveau ook?

  Deze nadenkende mens zal op de PVV stemmen aanstaande donderdag en ik weet zeker dat vele andere nadenkende mensen dat ook gaan doen.

 7. Obama (Barry Soetoro) boog diep voor de prinsen . . . . . .

  Deze Timmerende van Rusland Baalende Ruttelknapen gaan letterlijk en figuurlijk op- en door de knieën voor de Saudi’s.
  Insh’allah.

 8. Dit is op oogenhand herblogden reageerde:
  Helemaal juist. Maar de werkelijke problemen zitten dieper.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: