De eigenboycot van Saoedi-Arabië

Geert-Wilders-anti-islam-stickerWat niemand tot nu toe gelukt is, is kennelijk eindelijk feit geworden. Tegen een mensenrechtenschendend Arabisch land dat naast olie als belangrijkste uitvoerproduct het moslimfundamentalisme kent, is eindelijk een boycot ingesteld. Een eigenboycot, dan wel te verstaan. Men kan Wilders van veel kwaad betichten, maar dat heeft hij wel voor elkaar gekregen.

En als het regime woord houdt en de eigenboycot niet slechts een wanhopige poging is een dag voor de verkiezingen van het Europees parlement de mens te bewegen op pro-islam partijen te laten stemmen, dan zal in de toekomst Nederlandse waar, waaronder zuivel, genotsmiddelen en hoogwaardig technisch materieel aan de woestijn onthouden worden.

De olie en smeermiddelen die we van dat land betrekken zullen als het regime de eigenboycot gestand zal doen, dan ook niet meer geleverd worden, zodat we geen olie met een smerig luchtje meer hoeven te verbranden.

Nu maar hopen dat Saoedi-Arabië in de eigenboycot volhardt, zodat ook Tiest Sondaal terug kan keren naar Nederland om zich aan het UWV-loket te vervoegen.

Misschien dat we dan nog net alvorens het verbrast is aan genocide, de gift van 150 miljoen euro aan het land dat op het punt staat een bekeerde, zwangere christin met honderd zweepslagen en de galg naar de andere wereld te helpen, in eigen zak kunnen houden. Want laten we niet vergeten dat Saoedi-Arabië een trouwe bondgenoot is van Soedan, en de landen elkaar graag kopiëren in het gestileerde executeren.

Zou een mensenrechtenorganisatie opgeroepen hebben tot de boycot van landen die de smeekbede om meer mensenrechten beantwoorden met niqaabs, zweepslagen en vroegmiddeleeuwse executies, dan zou Frans Timmermans op de economische belangen gewezen hebben. Maar hier heeft Wilders met een groen strookje papier bereikt wat een massa gesubsidieerde mensenrechtenorganisaties waarschijnlijk nooit gelukt zou zijn.

Een lintje voor Wilders?

 

 

Advertenties

9 reacties to “De eigenboycot van Saoedi-Arabië”

 1. Hooggewaardeerde Oud Hagenees mijnheer Filantroop.

  Hetgeen u zegt een lintje voor Wilders begrijp ik. Dat geldt dan als een bijzondere waardering/erkenning voor de verdiensten van de heer Geert Wilders.

  Echter hier te lande hangt er een kleurtje en een geurtje aan “Lintjes”.
  Zó’n lintje zou ik persoonlijk de heer Wilders willen besparen.

  Een fictief lintje van u en uw Reactoren . . . . OK!

  Vriendelijke groet eût ’t Haeghje.
  O(cean) K(ing)

 2. Ocean King
  Nou vooruit dan maar, “Ridder in de orde van de kousenband’. Of toch liever, “Ridder in de orde van de rode jarretelle. De bijvangst bij deze onderscheiding laat ik maar beter ongenoemd want Filantropius is altijd beschaafd.

  • Filantropius is altijd beschaafd.

   Vandaar ook de aanhef Hooggewaardeerde mijnheer.
   Met scherpe pen gaat u te keer.
   U bent en blijft een daarin een heer.
   Dat waardeer ik in u zeer.
   Niet om te slijmen zet ik de tekst hier neer.

 3. De bijvangst? Jarretelleke, een mooie naam trouwens.
  Hij heeft het volledig verdiend.

 4. Het schijnt dat de boycot hier en daar betwijfeld wordt. Het zal toch geen verkiezingsstunt zijn van Franz Zimmermans?

 5. Dat Saoedi-Arabië in zijn eigen geëxporteerde geloofsmes zal vallen, hetgeen we zelf betalen, komt me zeer onwaarschijnlijk voor. Zijn bronnen reiken nog ’n jaar of 30 vooruit terwijl wij windmolens najagen en kerncentrales (Duitsland en Japan) op het net verbieden.

  Over 30 jaren na nu van islamimport, een 5 sterrenproject der EU, zal het “democratische” bestuur in de EU landen er ietwat anders vertegenwoordigd worden.

  Zoals P.H. Donner als minister van justitie langs zijn CDA neus eruit flapte:
  P.H. Donner: “Ook als dit betekent dat de sharia, de islamitische wetgeving, wordt ingevoerd. Als tweederde van alle Nederlanders morgen de sharia zou willen invoeren, dan moet die mogelijkheid toch bestaan?” Want de meerderheid telt zo stelt Donner. “Dat is nou namelijk juist de essentie van democratie.”

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2006/09/donner_ziet_wel_wat_in_sharia_1.html

  Zo is het maar net en of het juist zal zijn….. In dienst van het Huis heeft hij als een familie van rechtsgeleerden ongetwijfeld een juist beeld geschetst over zijn toekomstverwachting.

  Even ter verpozing uit de jaren 50:

  Ik vraag me soms af hoe het kindleven van een Arabische prins tot het hedendaags vervormde gedrag kan leiden:

  U zult zeggen dat het voorgaande gedrag van kinderen in het algemeen zijn, alhoewel hier een gemeen ondertoontje van macht verpakt is.

 6. Misschien dat Franz Zimmermans zelf ook wat zweepslagen wil uitdelen:

  http://likud.nl/2014/05/valentijnsdag-vieren-in-saoedi-arabie-32-jaar-gevangenisstraf/

 7. Nou moe, bij VARA’s Joop zijn ze opeens heel erg voor vrouwenonderdrukkende, onthoofdende en terreurfinancierende theocraten:

  http://www.joop.nl/politiek/detail/artikel/27114_nederlands_media_offensief_tegen_pvv_stickerschade/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: