De Volkskrant roept Martin Bosma op zichzelf te deporteren

bosmaDan mocht de GroenLinkser Sam Pormes de oproep gedaan hebben rechtse rakkers in kampen op te sluiten, Lidy Nicolasen van de Volkskrant doet het voorstel aan de PVV’er Martin Bosma van de hand zichzelf te deporterenIk zou willen zeggen tegen Bosma: neem een voorbeeld aan Asterix en Orania. Er zijn genoeg dorpen aan de rafelranden van Nederland die een kwijnend bestaan leiden, dringend een nieuwe impuls behoeven en wellicht voor een habbekrats te koop zijn. Zet er een hek omheen, hang het oranje-blanje-bleu van de prinsenvlag in top en laat op gezette tijden het Wilhelmus door luidsprekers knallen. Wat kan er mooier zijn onze redding vanuit de polder aan te pakken.

Maar laat de ironie nu juist zijn dat met instemming van het Haagse stadsbestuur, die luidsprekers er al zijn en vanaf Haagse daken van gewone Haagse woonhuizen Arabische klanken over de stad laten galmen. De prinsenvlag en het Wilhelmus zijn er ook, maar dan anders.

Lidy Nicolasen, die zich graag opwerpt als verdedigster van de gekleurde medemens, zal er waarschijnlijk nooit rondgewandeld hebben. Tenzij ze als een welgestelde rolatorende oma aangezien wordt die grijpgrage handjes uitlokt, zal ze gezien haar beperkte appetijtelijkheid onder de halve maansvlaggen van de Haagse achterstandswijken weinig fysiek risico lopen.

Dat linkse stadsmensen met dedain over het platte land schrijven, maar er hun pens wel mee vullen, want het eten komt er toevallig wel vandaan, zou er ook wel eens de reden van kunnen zijn dat ze de gekleurde mens zowat opvreten. Figuurlijk, dan wel te verstaan, want de echte honger naar de exotische mens kent zo zijn beperkingen. Er lyrisch over doen maar er zelf niet tussen wonen, is zo heel erg modieus links. Zo eentje als Lidy Nicolasen dus, die het liefst zou zien dat de critici van de massa-immigratie, de multicultigekte en de islam van de aardbodem verdwijnen.

Niet dat er dan voor Lidy Nicolasen nog een plekje over zou zijn, want het zijn nu juist de critici die wél het lef hebben de duistere kanten van de multicultigekte op de kaart te zetten, zodat de massa-immigratie niet nog meer uit de bol gaat dan nu al het geval is.

Met de armada van de machetejongleurs uit Afrika in het verschiet, dreigt dat toch al zodanig uit de hand te lopen dat Lidy Nicolasen op zekere dag geharnast door het Amsterdamse moet schuifelen om de redactie van de Volkskrant veilig te bereiken.

Maar misschien zou het ook geen al te foute pastiche zijn ons Lidy Nicolasen voor te stellen als een in strak uniform gehesen Gertrud Slottke, die de bestrijders van het Sinterklaasfeest aan de andere zijde van het hek bewaakt. Misschien Martin Bosma als dwangarbeidende aardappelrooier, zodat Lidy Nicolasen niet voor de rest van haar leven veroordeeld is tot het oplepelen van couscous met schapenoog.

En eerlijk gezegd, heeft ze haar uiterlijk al mee.

 

 

 

Advertenties

One Comment to “De Volkskrant roept Martin Bosma op zichzelf te deporteren”

  1. Een oude auto voor de voordeur van Lidy met een grote arabische knots daarop, zo,n knots waaruit 5 keer per dag die nietmulticulturele uiting recht in het gezicht van dit kreng geslingerd wordt, heerlijk voor haar.
    Dit in combinatie met de islamitische wachttoren, speciaal voor haar gemaakt in Mekka, die mooie stad, op weg naar het einde.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: