VNO-NCW veroordeelt actie van Wilders in advertentie

Publieke afranseling van een dertienjarig meisje

VNO-NCW heeft een advertentie geplaatst in een aantal dagbladen in Saoedi-Arabië omdat het meer dan genoeg heeft van de provocatieve acties van Wilders. ‘Dat laten we al jaren weten en dat mogen de Saoedi ook horen. Wij komen op voor de handelsbelangen van Nederlandse ondernemers, leden van VNO-NCW, die door dit soort acties van Wilders in gevaar komen. Wilders moet zich er van bewust zijn dat het ook om banen en belastinggeld gaat dat naar de schatkist vloeit’, aldus de ondernemingsorganisatie.

Mensenrechten

‘Mensenrechten gaan VNO-NCW zeer ter harte. Net als het kabinet. Wilders zou in de Kamer het kabinet kunnen steunen in zijn mensenrechtenbeleid. Maar in plaats daarvan slaat hij om zich heen met beledigende acties die nergens de mensenrechten zullen verbeteren, maar wel onze handelsbelangen verkwanselen en de dialoog tussen landen via overheden en bedrijven ernstig bemoeilijken’, stelt de ondernemingsorganisatie.

Provocatieve acties

‘In de advertentie nemen we afstand van Wilders. Het is een ‘open letter’, met als kern dat wij de ontstane situatie als gevolg van de provocatieve acties van een parlementslid van de oppositie ernstig betreuren. VNO-NCW veroordeelt deze beledigende en provocerende acties, zoals we al bij meerdere gelegenheden in de Nederlandse media duidelijk hebben gemaakt, evenals tegenover de Saoedische autoriteiten.’

Foto boven: Dertienjarig meisje krijgt straf wegens bezit van mobieltje

Advertenties

11 reacties to “VNO-NCW veroordeelt actie van Wilders in advertentie”

 1. Vanmorgen meende ik waargenomen te hebben onder uw artikel, de Engelse/Arabische VNO-NCW excuus advertentie….. Kennelijk onder VNO-NCW © waarvan de Volkskrant toestemming heeft verkregen deze te publiceren.

  Geen samengevatte babbel doch een extreem diepe knieval voor het Mekka exploiterende meteorietsteenland dat wat mij betreft mag verdrinken in de olie.

  Lees hier:

  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/11018/PVV/article/detail/3662601/2014/05/27/Advertentie-tegen-Wilders-in-Saoedische-kranten.dhtml

 2. Ik schaam me plaatsvervangend voor het onnodige gekruip. Kennelijk valt dit binnen het ‘hard werken’ van de hard werkende Nederlander – de participerende Nederlander waar Koning Willem en Mark Rutte zo naar op zoek zijn.

  Je moet je als politicus en ondernemer ook in een boel bochten wringen om je bonus te halen.

 3. Ik heb wel eens vaker kritisch geschreven over de z.g. VOC-mentaliteit, die de Nederlandse Elite zich graag aanmeet en uitdraagt om door hun werknemers te worden gevolgd.
  In mijn optie, die gewoon gebaseerd is op de historisch beschreven puur feodale handelsmethoden, waarmee Holland in “Onze” Gouden Eeuw (het betrof slechts een zeer kleine groep zoals o.a. “De Heren Zeventien”), die grote rijkdommen vergaarden door toen zeer lucratieve handel met (Nederlands) Indië.
  Deze (zee)handel deed honderden zeilende koopvaardij schepen bemannen tegen de laagste prijs, terwijl de (persoonlijke) risico’s voor de bemanning zeer groot waren. De Reders betaalden de weduwen en kinderen heus niet in verder levensonderhoud als hun mannen “niet meer thuis kwamen!”
  Kortom, de VOC-mentaliteit heb ik tot nu toe vertaald met: “Mis(ge)bruik maken van eigen volk tegen de laagst mogelijke kosten, om met hun inzet verkregen gigantische winsten primair in eigen zak tegelijk daaruit Sinterklaas te spelen naar de Elite in het handelsland.
  Die buitenlandse machthebbers mochten de meest wrede dictators zijn in hun land, maar zolang zij “veel geld opleverden voor onze VOC-Heren, was dat van geen enkel belang. (Evt. Emotionele privé problemen op gebied van waarden en normen deden de Heren af met een biecht in de Kerk! Hun ruime “Aflaat” was ook voor de Clerus een welkome gift).
  Dat deze mentaliteit nog niets aan toepassing heeft ingeboet bewijst nu weer onze Haagse volksvertegenwoordigers in hun uitzuigende houding naar “eigen volk” en de kruiperige onderdanigheid naar de meest wrede geldschieter in de wereld: Saoedi-Arabië!
  Terwijl de hele wereld al eeuwen lijdt onder het Middeleeuws wrede feodale juk van de Islam en zijn olierijke machthebbers, kruipen “onze laffe politici” direct door het stof om hun “handel” (geld) veilig te stellen TEN KOSTE VAN ONZE WESTERSE VRIJHEID EN GEEMANCIPEERDE SAMENLEVING, die ook wij na eeuwenlang knechting door Adel en Clerus met bloed en tranen hebben moeten bevechten !.\
  De hier nog geen halve eeuw bestaande burgerlijke wet met de formele “Scheiding van Kerk en Staat” mag hiervan getuigen.
  De Islam bleef in hun “Arabische” landen hun Middeleeuws schrikbewind uitvoeren.
  Om hun in de Koran verplicht voorgeschreven “Islamiseren van de Wereld” toch te blijven nastreven, deed zich in 1973 de kans voor om o.a. ook Nederland (Den Uyl) met een olie-chantage-verdrag zijn grenzen open te stellen voor een onbeperkte toegang van onontwikkelde en anti-westerse moslims, die bovendien geen haarbreed in de weg mocht worden gelegd!
  De PvdA startte toen zijn huichelachtige linkse propaganda voor de door hen bejubelde “Multi-Culturele Samenleving”. Moslims en hun grote gezinnen kregen daardoor hier gratis en “alles” wat ze hier nodig hadden!
  Maar….. integreren en zich aan onze cultuur, waarden en normen aanpassen werd ze streng verboden door de ONS ALLEN HATENDE heersers in Mekka!
  Zolang profijtelijk, moesten de moslims WEL PvdA stemmen! (En de VOC- mentale PvdA natuurlijk blij met al die nieuw “gekochte” aanhang!)
  We weten inmiddels na minstens dertig jaar moslim inwoning wat “ONS ” dat voor maatschappelijke ontwrichting en gigantische onkosten heeft gebracht!
  Mijn betoog is hiermee rond!
  De Elitair Hollandse “VOC-mentaliteit” in Den Haag heeft het WEER gewonnen van de Nederlandse cultuur en eigenwaarde van ons volk!
  DUS VOOR GELD ZIJN WIJ IN DEN HAAG (en Brussel) IN ALLES TE KOOP!
  WIJ zijn door Den Haag tot “Judassen” gemaakt! (En NB: De Elite wordt nog steeds braaf ondersteund door het politiek misleidde, dwaas naïeve en zo “gezagsgetrouwe” volk.
  Jammer maar helaas!
  Het is in dit z.g. modern geëmancipeerde (= gelijkberechtigde!) hoogontwikkelde en beschaafd westers democratische land toch wel 2014?
  Zelfs de Nederlandse vrouw stemt (in primair eigenbelang) nog steeds niet de PVV.
  De enige Haagse partij, die tegen de Islam strijd en dus NIET vrouw-vijandig is!

  LEES DE KORAN EN VERBIEDT DAAROP DE ONS ALLEN DODELIJK VIJANDIGE ISLAM ALS FUNDAMENTEEL AANZETTEND TOT HAAT EN DISCRIMINATIE EN DAARMEE TOT HUN DOEL ONZE WESTERS VRIJE SAMENLEVING BLIJVEND TE ONTWRICHTEN.

 4. Zou dat ook allemaal gelden voor de handelsboycot van Israël, of is dat wél oké? Stuurt men ook verontruste delegaties naar dat lichtbaken in een zee van islamitische duisternis?

 5. Als je als Nederlandse industrie niets meer te bieden hebt, moet moet je “konten likken”.
  Als Rusland zou afdalen naar het mensenrechtenniveau van SA dan werden ze niet meer geboycot.
  Vreemd he voor 2 miljard omzet – geen winst – en veel omkoperij – dus zakkenvullen – verneder je je dermate.
  Hoor het lachende gebulder uit de SA paleizen met hun producten zoals Bin Laden.
  Die stomme Nederlanders die kan je gewoon schoppen.

 6. Helaas “Nee” Wim.

  Macht en inkomen zijn nauw gerelateerd aan “aantallen”. (Kan niet schelen wie of waar deze vandaan komen of wat voor achtergrond of bedoeling ze hebben!).
  Onze naoorlogs vriendschapsbanden met de (ex Europese) Israëlieten, zijn door genoemde en huidige “belanghebbenden in die aantallen” gewoon “verkocht” aan de net zo gewetenloze Islam-moordenaars als de huidige politici altijd al egocentrische leugenaars zijn gebleven (ten koste van alle anderen!) .

  Let wel, ik ben al ruim een halve eeuw Atheïst (geworden).
  In principe verwerp ik alle z.g. Godsdiensten, die ik heb leren onderkennen als ordinaire macht – organisaties, gebaseerd op BEWEZEN “gebakken lucht” beloften!
  EN…. het altijd discrimineren en daarmee hun “betere” volgelingen OPHITSEN tegen alle andere “geloofsvolgelingen”!
  Verschil in aantallen maakt verschil in levensomstandigheden en dus ontstaan van jaloezie en gevoel van minderwaardigheid!
  De HOOFDOORZAAK IN HEEL DE WERELD VAN ONRUST EN GEWELD!

  Dit uitsluitend door een totaal gebrek aan algemene scholing en kennis van de meeste mensen op Aarde. (Dit is nog steeds grotendeels het doelbewuste Godsdienstbeleid beleid in grote delen van Afrika en in de Islamitische landen.
  UITSLUITEND OP BASIS VAN HUN VERZINSEL: ER IS EEN LEVEN NA DE DOOD!
  (Onze Kerkleiders hielden ook vast aan de Bijbel tekst: “Zalig zijn de eenvoudige van Geest, want zij zullen het erfdeel Gods verkrijgen”.)
  In hedendaagse bewoordingen: “Hoe dommer je de mensen houdt, hoe eenvoudiger ze zijn te manipuleren!” (WANT “MEN” GELOOFT NOG STEEDS IN DAT TWEEDE LEVEN ! Omdat de religie-verdieners ONS ALLEN heeft BANG GEMAAKT om gewoon voor eeuwig “rustig in te slapen”! Het DOOD ZIJN is niet meer en niet minder!
  (Alleen de NIET NATUURLIJKE manier en omstandigheden van dood gaan kan angstig maken! Het Halal-mes van de moslim slachters! Gelegaliseerd door ons CDA)

  Maar….. daar verdienen de Staat- en Kerk machthebbers geen geld mee!
  De PvdA met hun Pauw en Witteman doen dat dagelijks door doelbewuste leugens en feiten manipulatie. En… het luie volk slikt alles voor zoete koek.

  De Romeinse heersers zeiden in dat zelfde kader: “Geef het do…. volk hun brood en spelen!” De Opperste Sovjet stelde: “Geef iedere burger een verplichte werkplek – nuttig of niet – minimale uitkering als Staatsambtenaar – het “recht” op Staatsbrood en goedkope Wodka (om de ellende van de dag te verdrinken in je toegewezen twee kamer flat voor je hele gezin!) en je koude voeten te warmen in het dagelijks voortschuifelen in de lange rijen voor de Staatsbakkerij (meestal werden de nog behoeftiger grootouders daar voor ingezet!)
  Elke vorm van kritiek werd streng bestraft (Verbanning naar de Siberische Goelag Archipel met jarenlange dwangarbeid!) en tevens zorgde de KGB (ex werkgever van Poetin) dat in elk woonblok een politie-informant ALLE BEWONERS IN HUN DAGELIJKS DOEN EN LATEN IN DE GATEN HIELD! (Zelfde als de Islamitische kledingpolitie t.a.v. moslima’s!)

  WILLEN WIJ NEDERLANDERS DIT OOK?
  Blijkbaar NOG STEEDS WEL!
  Anders stem je op Geert Wilders en zijn PVV!
  Er is helaas nog steeds geen politiek/maatschappelijk alternatief ! EN…. het do…. volk leest geen woord in de Koran, gelooft wel P & W maar niet E. J. Bron.

  Tja, dan denk ik aan de ontwikkelingen in Nederland en Europa t.a.v. de opkomst van Hitler en zijn Nazi’s …. en dan vrees ik, dat het alweer begin mei 1940 is geworden.

  De fascistische Islam staat klaar met een dom en fanatiek geïndoctrineerd leger van twintig miljoen gefrustreerde en seksueel kort gehouden Halal-slachters tussen de vijftien en dertig jaar klaar om Koran legaal hier hun slag te slaan!
  EN WIJ? DE SUKKELS!
  Politiek Den Haag en Europa hebben ons alle wapens ontnomen door onze Islam kritiek zeer discriminerend STRAFBAAR TE STELLEN!

  Wij mannen hebben nog een kans via de Koran (Hfst 9 vers 29) om OOK MOSLIM TE WORDEN en werkslaaf te worden (Jizya-belasting betalen).
  MAAR ONZE MEISJES EN VROUWEN RAKEN ALLE VERWORVENHEDEN KWIJT
  Eerst Koran legaal verkracht door iedere moslim man, dan onthoofd, of (tijdelijk)seks slaaf voor iedere moslimman, alle meisjes vanaf drie zijn “verhandelbaar” en moeten zich laten verkrachten in de eerste huwelijksnacht als ze negen jaar zijn! (Zie Koran hfst 4 en 33 en 24 en 65 !) Op die basis ontvoerde Boko Haram in Nigeria 300 niet-moslim schoolmeisjes! Voor de slavenmarkt, dwang tot moslima worden en massaal verkracht om maar vele Mohammeds te baren! Zo gaat het OVERAL in de wereld!

  EN AL DIE DOM, DWAAS NAIEVE NEDERLANDSE EN WESTERSE VROUWEN LIJKEN DAT FIJN TE GAAN VINDEN!
  (Stemmen nog steeds niet op de PVV!)

  Ik word er moedeloos van!
  Dit alles door de laffe linkse, Christelijke- en nu ook liberale Haagse pluche zitters!
  In oorlogstijd noemt men dit HOOGVERRAAD!
  Schande over ons! .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: