Nourdine Tighadouini wil christenen en Joden in een islamitische apartheidsstaat opsluiten

Nourdine TighadouiniGrootdeskundige van de islamitische ziel, Nourdine Tighadouini, jazeker, die van de aangifte tegen GeenStijl en nigger, schrijft bij VARA’s Joop Een democratische seculiere eenheidsstaat voor moslims, christenen en joden biedt uitkomst voor Israel en Palestina.  Nu zijn allerlei democratische seculiere staten met christenen en Joden mogelijk. De geschiedenis bewijst dat. Maar een seculiere eenheidsstaat met moslims, en zeker met een overgrote meerderheid van moslims, is een regelrechte uitnodiging voor totale overgave aan de islam. Nergens, en ik herhaal nog maar eens, nergens waar moslims een meerderheid vormen, accepteren zij dat anderen dan zijzelf medebestuurder zijn. In het ooit seculiere Turkije gaat het licht uit, Syrië staat in brand, in Libanon dreigt hetzelfde nadat bijna een miljoen Maronieten het land ontvlucht is.

Waar de islam de meerderheid nog niet verkregen heeft, geldt het recht van de sterkste en wordt geen enkele poging ondernomen een seculiere eenheidsstaat te bevorderen.

Nu hebben moslims al eens de kans gekregen om met christenen en Joden in “Palestina” samen te leven. Zowel christenen als Joden werd een dhimmi-status opgedrongen en werden aan kledingvoorschriften gehouden die herinneren aan de verplichte Jodenster van het Derde Rijk. Een kans die in plaats met beide handen te omhelzen, met geweld bestreden werd. De Joden zijn in de islamitische landen op een haar na gevild, de eliminatie van de christenen in de moslimlanden vordert in hoog tempo.

Hamas en Fatah kunnen al niet zonder elkaar een mes in de rug te drijven samen door een deuropening, dat wordt nog wat als christenen en Joden ook heelhuids door die deur willen.

Of Nourdine Tighadouini zich in de democratisch seculiere staat Nederland zich wel seculier weet te gedragen? De man eist het alleenrecht op opinievorming op zoals zijn geloofsgenoten dat in de landen doen waar de islam oppermachtig is of nog wil worden.

In de democratische seculiere eenheidsstaat Nederland loopt de minderheid van moslims van het type Nourdine Tighadouini al te krijsen als er islamkritiek klinkt. Als de situatie zou zijn dat moslims wegens hun numerieke meerderheid over christenen en Joden (om over de ongelovigen nog maar te zwijgen) de scepter zwaaien, dreigt een bloedbad naar het Syrische voorbeeld. Je kunt van de specht die vele duizenden jaren gewend is in boomstammen te hakken niet verwachten dat die opeens tuiltjes madeliefjes plukt.

Als moslims al niet in staat zijn in de landen met een overgrote meerderheid aan moslimbewoners een democratisch seculiere staat te vormen, dan valt de oproep van Nourdine Tighadouini niet anders te zien dan een poging zowel christenen als Joden in de val van een islamitische apartheidsstaat te lokken.

Nou lokken? In werkelijkheid wil hij het afdwingen: Enkel als een apartheidsregime uit het verleden zoals Zuid-Afrika middels internationale repressie op haar knieën gedwongen kon worden, waarom zou dezelfde oplossing niet kunnen werken voor een land als Israël? Goed voorbeeld doet volgen.

Goed voorbeeld? Vergeten we dan wel even de manier waarop Zuid-Afrika nu met de blanke mens omspringt en het land inmiddels in een corrupt Aids-land veranderd is.

Dat Marokkanen eerst hun eigen Joden uit hun eigen land gepest hebben, maar o ironie, vervolgens zelf massaal hun land verlieten om het geluk elders te zoeken teneinde van daaruit de Joden nu ook uit Israël te pesten, zou je Geen Stijl mogen noemen.

Maar naast een mate van stijlloosheid kun je Nourdine Tighadouini ook een bijna onmetelijke domheid toeschrijven, want denken dat christenen en Joden zo stom zijn met de eeuwenlange recidive van christen- en Jodenvervolging door de islam, zich nog eens in de val zullen laten dwingen, is demonstratief je superlage IQ in de etalage zetten.

Waarom de man deze oproep dan toch doet? Nou, niet alleen om zijn onmetelijke domheid te etaleren, maar omdat ze bij VARA’S Joop tegenwoordig niets liever horen dan dat de opheffing van Israël ophanden is en hij daarmee op die plek applaus kan verwachten.

Advertenties

6 Responses to “Nourdine Tighadouini wil christenen en Joden in een islamitische apartheidsstaat opsluiten”

 1. We moeten dan ook in dit land voorkomen dat moslims de overhand krijgen. Ik heb vandaag naar de moslimomroep gekeken en kwam tot de conclusie dat binnen die groep weinig kwaliteit aanwezig is.Op weg naar de gelijkschakeling met Afrika lijkt het wel.

 2. Bedroevend enerzijds, Angstaanjagend anderzijds dat zo’n figuur podium krijgt in de media.

  Waar gaat dit heen
  Waar gaat dit toch nou naar toe

  Iedereen doet goonmee
  En dat maakt me nou zo moe

  En ik wil het stoppen maar ik zou niet weten hoe
  Zeg mij waar gaat dit heen

  Waar dit heen gaat en waar dit naar toe leidt
  is niets minder dan een heleboel schijt .

  Tja Ali B:
  http://www.songteksten.nl/songteksten/45200/ali-b/waar-gaat-dit-heen.htm

  Waar ik de vlotte schijt van krijg
  Is van die Grootdeskundige NT zijn gehijg.
  Waar gaat dit heen weten wij allemaal wel.
  Dat is een enkeltje regelrecht naar de HEL.

 3. Zal Tighadouini wel weten dat moslims niet in Nederland thuishoren, zijn hier nooit geweest dus ophoepelen zou ik zeggen.
  De Nederlander wil graag van het TV-programma “Opsporing verzocht” af.
  Tighadouini missschien heeft Saudie Arabië nog een plekje voor je, wat ik overigens betwijfel.

 4. Islam is een intens kwaadaardig, geestelijk verminkende ziekte die 1400 jaar terug uitbrak.

Trackbacks

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: