SM-studio Nederland, voor uw welverdiende straf

SM-studioDe groepsverkrachting van Guido van Woerkom ter voorkoming van zijn benoeming tot Nationale ombudsman ondergaat langzamerhand een gelijkschakeling met de strijd tegen Zwarte Piet. Dat de man iets gezegd heeft dat waarschijnlijk zeer op waarheid berust maar naar goed Stalinistisch gebruik maar beter verzwegen had kunnen worden, valt nu eenmaal niet in goede Hollandse klei sedert die door woestijnzand onderstoven werd.

Lelijke dingen over Marokkanen zeggen valt namelijk minder goed te pruimen dan lelijke dingen over populisten of PVV-kiezers zeggen. En in een land waarin de grootste schreeuwers de overhand hebben, is de kans levensgroot dat degenen die het lef hebben iets over Marokkanen te zeggen voor een Berufsverbot in aanmerking komen.

Dat boze blanke linkse mannen rustig blijven toekijken dat de ANWB-chef als een grensrechter te grazen genomen wordt, zou wel eens de nieuwe folklore kunnen zijn. Zeg maar, een een-tweetje, zoals die van Quinsy Gario met de boze blanke linkse mannen, om de sinterklaasvierders tot racist te demonteren. En racisme is in deze tijd nu eenmaal de ideale mondknevel in de SM-studio Nederland.

Wie een beetje thuis in het metier is, weet dat in dergelijke etablissementen mensen zich tegen vergoeding laten aftuigen. Maar dat er nu ook mensen zijn die er tegen hun wil naartoe gesleept worden om afgetuigd te worden, is eigenlijk verhuizen naar het land van Vadertje Stalin, waar degenen die iets zeiden wat het gezag niet horen wilde door de SM-lederfetisjisten van de KGB voor behandeling in aanmerking kwamen.

Dat het zeer toevallig extremisten zijn die met kettingen, tepelklemmen, zwepen en mondknevels de SM-studio Nederland ontworpen en ingericht hebben, zal menigeen niet verwonderen. Wie er op los beukende taxichauffeurs, moordende voetballertjes, doodrijdende scooterbontkraagjes, Hitler-vererende Ottomaantjes  en dubbelpaspoortige Syrië-toeristen als vrije uitloopkippen door het land laat scharrelen, kan niet stomverbaasd zijn dat er op zeker moment slachtoffers vallen.

Dus mag Guido van Woerkom nog van geluk spreken dat hij slechts virtueel afgetuigd wordt, want het kan altijd nog veel erger.

 

 

Advertenties

6 reacties to “SM-studio Nederland, voor uw welverdiende straf”

 1. Het bezwaar van Van Woerkom komt voort uit het wangedrag van veel Marokkaanse taxi-chauffeurs en uit zijn prioriteit om zijn vrouw in veiligheid te laten reizen.

  Van Woerkom wilde niet dat zijn vrouw hetzelfde zou overkomen als bijvoorbeeld de twee vriendinnen, die na een avondje stappen met geweld beroofd werden door een Marokkaanse taxi-chauffeur.

  http://www.dutchfreepress.nl/ophef-over-van-woerkom-onterecht/

  http://www.dichtbij.nl/amsterdam-centrum/regio/artikel/2414068/vriendinnen-met-geweld-beroofd-door-taxichauffeur.aspx

 2. De Tweede Kamer heeft ANWB-directeur Guido van Woerkom benoemd tot Nationale ombudsman.
  Bij de schriftelijke stemming kreeg hij 91 van de 102 geldige stemmen.

 3. Die ANWB-man heeft vast ook wel eens een zin uitgesproken met daarin de woorden “Poolse vrachtwagenchauffeurs”. Of gelachen om een grap over Aziaten of vrouwen achter het stuur.

  De recente ophef bewijst volgens mij dat Marokkaans Nederland oververtegenwoordigd wordt in de politiek. De beweging dat een minderheid de dienst uit maakt is het einde van de democratie, lijkt me.

 4. Nou Boudewijn, dan wordt er wel eens gemopperd over een Joodse lobby, wat te denken van de Marokkaanse lobby?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: