ISIS en de bruine tong van Frans Timmermans

Timmermans' bruine tongDat christenen door de islam in het Midden-Oosten gegijzeld worden blijkt nog eens overduidelijk uit een artikel in het Reformatorisch Dagblad, waarin deskundigen die door het Ministerie van Buitenlandse Zaken uitgenodigd zijn, hun zegje doen over de situatie van de christenen in het Midden-Oosten. Die zeggen, zwijgen daarover, want het zou de toorn van de islam tegen de christenen wel eens nóg erger kunnen maken. Waarmee gezegd is, dat de situatie dus buigen of barsten is voor de christenen en al die anderen die geen moslim in het Midden-Oosten zijn.

Voor Frans Timmermans een prima advies van de drie deskundigen, want nu kan hij de vervolgde christenen met goed fatsoen laten verdrijven of uitroeien, handen schudden met de nieuwe Hamas-regering van de Palestijnen, Khartoem geldelijk steunen en loom op de knieën vallen op het handgeknoopte tapijt van Riyad.

Deze minister had toch al weinig behoefte aan vorsen in en klagen over de christenvervolging in het Midden-Oosten. Liever knielen in Riyad om de boze baarden te paaien dan een grote mond opzetten tegen de etnische en religieuze zuiveringen in het Midden-Oosten.

Zou ook behoorlijk lastig worden voor een minister van een land dat naast zuivel, als een der belangrijkste uitvoerproducten het jihadisme te bevorderen heeft. En juist dat jihadisme begint proporties aan te nemen die niet meer in te tomen zijn, zien we aan de opmars van de ISIS-moordbrigade in Irak en de antisemitische aanslag in Brussel die ook aan ISIS te linken is.

Of er ook Nederlandse ISIS-ventjes meegedaan hebben aan de verovering van Mosoel, is op dit moment nog niet bekend, maar duidelijk mag zijn dat de Chaldeeuwse gemeenschap de stad inmiddels ontvlucht is om aan onthoofding door mogelijk dubbelpaspoortige Nederlanders te ontsnappen.

Hoe het zo ver heeft kunnen komen? Nou veel gelik aan de achterkant van de potentaten van het Midden-Oosten door de minister van Buitenlandse Zaken, die het even te druk had met klagen over Poetin en Wilders, en dus zijn hoofd in de verkeerde richting wendde, daarmee de christenen aan hun lot overlatend. De Ironie daarbij is dat de gehate Poetin en Wilders inzake de gewelddadige opmars van ISIS en het jihadisme aan de goede kant van het oorverdovende wapengekletter staan.

Ondertussen dreigt het Midden-Oosten het toneel te worden van een helse oorlog tussen nog meer soorten moslims en staan landen zoals Turkije, Irak en Iran te trappelen van ongeduld zich ook in de strijd te mengen.

Anders dan Frans Timmermans ziet Dick Schoof, de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid met de handen op de rug gebonden door het nationale islamliefkozende gezelschap, de gevaren ook voor Nederland. Door hun eigen tekortkomingen en gebreken gefrustreerde en verongelijkte moslims putten inspiratie uit de gewelddadige opmars van ISIS en het overal de kop opstekende jihadisme, en wrijven in hun handen van plezier bij het grote ontzag dat hierbij voor de islam ontwikkeld wordt. Zeg maar, zoals de zwartgelaarsde NSB’ers genoten toen Hitler Warschau bombardeerde, en de gestandaardiseerde stalinisten van de CPN in de handen wreven toen de tanks van het Warschaupact Praag en Boedapest binnentrokken.

Bij al dit gesomber mag een positief gegeven echter niet onbelicht blijven. Het Israëlische veiligheidshek, dat door Israël-haters steevast als muur aangeduid wordt, blijkt – nu het hele Midden-Oosten in een grote vuurzee dreigt te veranderen – voor Joden, moslims, christenen en ongelovigen een aangename schokbreker te zijn waarbinnen de mensenrechten over het gehele Midden-Oosten gemeten, het best beschermd worden.

Misschien dat Dries van Agt als sloper van die muur ooit nog eens aangeklaagd kan worden voor poging tot uitroeiing van Joden, moslims, christenen en ongelovigen.

Wat Frans Timmermans betreft, valt voor hem te hopen dat hij aan al het gebuig en gelik geen nadelen overhoudt want zowel voor de knieën als voor de keel liggen er legio gevaren op de loer.

27 reacties to “ISIS en de bruine tong van Frans Timmermans”

 1. ISIS maakt letterlijk korte metten met de vijand:

 2. Het blijft voor mij verrassend dat in luttele dagen een groep ISIS vanuit Syrië bijna voor Bagdad staat. Een Salafistisch internationaal bekende terroristische groep,

  voordien gelieerd aan Al Qaida, waar men kennelijk nauwelijks enige veiligheidsinformatie over beschikte maar haar doelstelling al ’n jaar of 10 bekend zijn: Islamitische Staat in Irak en de Levant conform salafisme.

  Bron http://nl.wikipedia.org/wiki/Islamitische_Staat_in_Irak_en_de_Levant

  Timmermansje, verstoken van enig ingefluisterde of zelf waargenomen hedendaagse feitelijkheden, blijft als een transparante gelatinegelei, bibberende zitten totdat….. ja?!

 3. The siege of Mosul: What’s happening? Why is it significant?
  So, what happened?
  Why is this significant?
  Who are the militants?
  What do they want?
  Have they made such incursions before?
  Have they been able to keep their control?
  How is all this tied to Syria?
  What’s the situation in Mosul right now?
  What does this mean for Iraq?
  What does this mean for the United States and the West?

  http://edition.cnn.com/2014/06/11/world/meast/iraq-mosul-explainer/index.html?hpt=hp_t1

  Misschien leest Timmermans wel mee……..

 4. Oproep ayatollah: verzet tegen ISIS

  De hoogste sjiitische geestelijke van Irak, ayatollah Sistani, heeft de sjiieten opgeroepen het land te verdedigen tegen de oprukkende soennitische extremisten van de beweging ISIS. Zijn eerste plaatsvanger vroeg bij het vrijdaggebed de sjiieten de wapens op te nemen en zich aan te melden bij de strijdkrachten om de voor de heilige zaak te strijden.

  http://nos.nl/artikel/660534-oproep-ayatollah-v05erzet-tegen-isis.html

  Dat belooft het martelaarschap en de maagden. 32% Soennieten versus 62% Sjiieten. Rustig afwachten aldus.

 5. WARNING: GRAPHIC CONTENT
  ISIS jihadists release horrific videos showing a policeman dragged from his bed and decapitated and motorists gunned down in random drive-by shootings

  More than 20 UK nationals thought to be trapped in territories where Islamists are carrying out summary executions

  Insurgents have also captured two helicopters, 15 tanks and armoured cars that used to belong to U.S. military

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2656905/ISIS-jihadists-seize-two-towns-bear-Baghdad-U-S-tanks-helicopters-stolen-fleeing-western-trained-Iraqi-forces.html

 6. Heeft Heinrich de Poelier, alias, Thomas von der Dunk Hamas al gefeliciteerd?:

  http://www.refdag.nl/nieuws/buitenland/israelische_tieners_mogelijk_ontvoerd_op_westoever_1_834627

  • Dawlat al-Islam, or the Islamic State, has claimed responsibility for kidnapping 3 Jewish yeshiva students in the West Bank. #Israel

 7. ‘Veel Nederlandse jihadstrijders aangesloten bij ISIS’

  Veel Nederlandse jihadstrijders hebben zich aangesloten bij de gewelddadige rebellenbeweging ISIS.

  http://www.nu.nl/politiek/3803676/veel-nederlandse-jihadstrijders-aangesloten-bij-isis.html

  Nederlanders………? Arme Timmermans: is geheel de weg kwijt.

  ISIS: vanuit het niets naar steenrijk imperium

  Iraakse en Amerikaanse inlichtingendiensten hebben een goed kijkje in de keuken gekregen van terreurgroep ISIS, de Islamitische Staat in Irak en de Levant. Wat ze gezien hebben, moet ze niet zijn bevallen: een klein nietszeggend terreurgroepje dat in enkele jaren is uitgegroeid tot een miljarden imperium met duizenden fanatieke goed.

  http://www.refdag.nl/nieuws/buitenland/isis_vanuit_het_niets_naar_steenrijk_imperium_1_834924

  Mohammed had gelijk: je rooft, moordt en plundert, zelfs vandaag de dag in korte tijd, puissant rijk……..

  Even nog de “arme” Palestijnen helpen die zich toch internationaal, zeer ingetogen gedragen, nietwaar?!

  • Wat is er t.o.v. de jaren 60 van de vorige eeuw veranderd? Dat we dagelijks een blik mogen werpen en kennis kunnen nemen van onze prachtige wereld in woord en beeld.

   Even mijn wereldbeeld bijstellen:

 8. From Kenya to Iraq shocking new images show how a wave of Islamist carnage has signalled a new era of barbaric terror across the world

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2658751/Red-Cross-34-die-militant-attack-Kenya-town.html

 9. Ik las zonet op E.J.Bron dat een oproep is gedaan om aanstaande vrijdag een pro-ISIS tocht te houden. In Den Haag.

  • Aankomende vrijdagmiddag, na het middaggebed in de moskee, staat er een pro-ISIS (tevens anti-Sjiieten) demonstratie gepland bij de ambassade van Irak in Den Haag.

   http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/06/demo_voor_barbaren_kan_gewoon_in_hollandistan.html#more

  • Gelezen en als volgt gereageert:

   Vroeger, in een héél andere tijd, hadden we Damslapers die het Nationaal monument volgens menigeen met hun aanwezigheid onteerden. Mariniers veegden met hun koppels de Dam weer schoon.

   Ik vraag me af welke oud-marinier zijn tanden verbijt in zijn leren riem bij het zien van de adhesie betuiging door “vrije moslims” die het ISIS te Den Haag menen te moeten steunen?!

   Nog afgezien omtrent het verkrijgen van mogelijke toestemmingen, laat de vriendelijke islamaanhangers hun maskers vallen en duiden zich als voorstanders van massamoordenaars. Uiteraard conform het strijdboek “de koran”.

   En de dorpsgek, Timmermans, wellicht het gehele kabinet (regering?), poogt met het door laten gaan van deze islambijdrage, een wit voetje te behalen bij Saoedi-Arabië i.v.m. de Widers sticker.

   De adviezen van menig reaguurder kan volstaan met registreren en onmiddellijke uitzending naar het land van herkomst. Een mogelijk begin dat enigszins tot ’n bestuurbaar NL kan leiden. Anders……..

   U hoopt misschien maar de tijden zijn echt veranderd!

   Mijn pc weer gerepareerd. Jammer eigenlijk.

  • Het Huis is meer dan gewoon (?) bevriend met islamprinsen/koningen uit diverse regio’s en Timmermansje zal zich er wel uitglibberen. Tenslotte is hij daarvoor opgeleid als ex diplomaat.

   Wordt wel lastig dat “witte voetje”, maar ach: het is “the job”, nietwaar?

 10. Knock, knock: “Anybody Home?”

 11. Alwéér uitgesteld…….

  “Timmermans later naar Saudi-Arabië. Minister wacht tot na ramadan”

 12. MOSKEE EN JIHAD

  Moskee als de belangrijkste basis voor de Jihad reist overal de grond uit..In de moskeeën opgevoed en getrainde nieuwe generaties die een plekje willen veroveren, nemen deel aan de islamitische jihad!

  VEEL MOSKEEN IN NEDERLAND VALLEN EEN VOOR IN HANDEN VAN ISIS, AL-NUSRA OF AL-QAIDA MILLI GORUS, SALAFISTEN BEWEGINGEN,…

  Na de Irakse Succes van Jihadisten, worden deze beweigingen in Nederland populairder dan ooit. Veel imams en moskeen kiezen de kant van hardere lijn.
  Stop bouw van nieuwe moskeen in Nederland. Moskeebouw in een belangrijke voorbreidende fase van Jihad zelf…Met nog 700 nieuwe moskeen kunnen de Jihadisten hun strijd eerder beginnen …

  De geplande bouw van 674 nieuwe moskeëen zullen de kern gaan vormen van de totstandkoming van een nieuwe, parallelle Islamitische maatschappij in Nederland.

  Bij de geplande bouw van een enorme moskee in Amsterdam zou een soort nieuwe kernreactor worden tegen de Nederlanders die niet willen bekeren tot de islam. 

  Als we naar de ontwerp kijken, zie we dat de minaretten op de raketten lijken!.
  De koepel van de westermoskee van Job Cohen lijkt echt op een kernreactor.

  Jihad roept nu uiteindelijk schrikbeelden op van islamitische geweld. Er bestaan verschillende vormen en fases van Jihad, moskeebouw is een belangrijke stap voor de jihad, dit is afbakening, waarin opvoeding en training beoefend kan worden. Verschillende middelen van Jihad zonder moskee niet kunnen getest worden.
  De namen van nieuw gebouwde moskeeën zijn ook niet bepaald in harmonie met de zogenaamd geruststellende ‘islam is vrede’ slogan. Veel moskeeën krijgen de namen van Islamitische krijgsheren, zoals Fatih Sultan Mehmet, veroveraar van Constantinopel. Dat vormt onmiskenbaar een onderdeel van hun agenda…De moslims willen niet alleen hun aanwezigheid kenbaar maken, maar deze ook versterken en uitbreiden. 

  Soldaten van Allah en kazernes voor de Jihad! Saoedi-Arabië, qatar hebben t nu openlijk verklaard de islamitische terreurgroep ISIS te steunen..

  Hoe meer moskeen in Nederland, hoe meer islamitische jihad strijders die klaarstaan om
  terreuracties te plegen. En zij tobben over kinderen en jeugdigen die van diverse kanten (op islamitische scholen, in hun moskee, via andere extremistische organisaties) worden blootgesteld aan de propaganda van de islamitische krijgsheren.

  Daarnaast lachen de moslims de autoriteiten gewoon uit door bijvoorbeeld bouwvoorschriften aan hun laars te lappen. Bij een moskee in Utrecht werden 41 meter hoge minaretten gebouwd, terwijl 24 meter was toegestaan. Ook de koepel was 4 meter hoger dan de bouwvergunning.

  Liberale jihad bestaat niet, liberale moskee is ondenkbaar!

  De bouw van mega moskeeën, gefinancierd door de machthebbers van allerlei externe mogendheden die het woord democratie nog moeten uitvinden, moet onmiddellijk stoppen. Gesponsord vanuit Saoedie-Arabië, Iran, Marokko, Turkije, Pakistan, gelobbyd door infiltranten (bv de Milli Gorus, Diyanet, Güllen beweging), gaat het hier niet alleen om een religieuze zaak. De islam is op de eerste plaats een politieke ideologie, die in de hele wereld verderf zaait. De islam is een anti-democratisch en anti-westers denksysteem dat langs democratische weg onze samenleving tracht binnen te sluipen, om het van binnen uit te hollen en te vernietigen, om uiteindelijk de boel over te nemen. Dit is echt een duivelse actie van de Moslims. 

  Al-Nusra, Al Qaida, ISIS, Milli Gorus enzovoorts worden door de moslimlanden gesteund, bewapend en betaald…
  De oorlog gaat niet om mensen, maar om geld/macht. salafisten willen meer controle in het midden-oosten…De Moslim landen beginnen significante fondsen naar Turkije en Marokko te sluizen en ontwikkelen instellingen om hun eigen propaganda te verspreiden, inclusief het opzetten van Koranscholen en liefdadige organisaties. Zij halen ook Turken en Marokkanen voor training naar midden-oosten, om zo een nieuwe generatie radicale predikers te scheppen die geschoold waren in een rigide interpretatie van de islam. Dezen worden officieel als imams bekrachtigd in Turkije en Marokko en vervolgens door herkomstlanden naar Europa en Azië gestuurd om de islam te verspreiden.
  Stop massaal met het betalen van roofbelastingen tbv het Islamisme en het overnemen van het land door de Brusselse bureaucraten en de jihadisten.

  Gesubsidieerde mensen worden nog agressiever, en denken dat het vanzelfsprekend is dat ze gepamperd worden. Hun leven wordt leeg en zinloos, daardoor vallen ze ten prooi aan gevaarlijke ideologieën.

  Maar bovenal: er komen er steeds meer van, want volgens de wetten van de natuur betekent meer te gemakkelijk toegankelijk voedsel, meer nakomelingen. Dus nog meer Moslims in Nederland…Nergens gaat zoveel subsidie heen als naar de zogenaamde Moslimgemeenschappen en zie wat het resultaat is verloedering, criminaliteit en dit is in een sneller dan snel tempo toegenomen nadat Jihadisten de intrek in deze wijken namen.

  De explosieve groei van het aantal mensen in het gesubsidieerde gebieden (en dichterbij huis, de gesubsidieerde gelukszoekers) is hiervoor tekenend. En iedereen weet hoe goed het ze gaat. En wat voor problemen het voor de subsidieverstrekkers oplevert.
  Het wordt tijd dat er eens een paar miljoen tegenaan gegooid gaat worden om bekeerlingen te deprogrammeren en uit de stront te halen. zwakkelingen moet worden uitgelegd dat de islam is bedoeld om domme mensen voor de gek te houden en tot slaaf te maken.
  De verspreiding van het Jihadisme in Nederland is al decennia aan de gang…Deze strijd heeft alles te maken met de olierijkdom van Saoedi-Arabië, de bakermat van deze stroming. Olie dollars worden gebruikt vaak voor de bouw van moskeeën en het opzetten van een koloniale religieuze infrastructuur in Nederland.
  Saoedi-Arabië speelt een actieve rol in de islamitische groei, via de oprichting van zendingsorganisaties en heeft bekeerlingen nodig in het gastland en gelijktijdig heeft Nederlandse overheid zich opgemaakt om te buigen en te knipmessen voor chanterende oliesjeiks.
  Moskee bouwers, jihadisten beweren dat het huidige moskeen het aantal bezoekers niet kan huisvesten en eisen nog grotere moskeen.

  Oude garde prominenten vinden islamitische activiteiten in Nederland geen enkele probleem, dus de bouw van haatketen zal gewoon doorgaan, net als de import van miljoenen kanslozen. 
  De Al_nusra, ISIS, AL_Qaida militanten in deze moskeen (imams en geestelijken) smoren de ware leven in bezetting trainingen die geïnstrueerd wordt vanuit de Politiek Islam, en tegenwoordig wordt bekrachtigd door de Jihadisten uit moslimlanden.

  moslimjongeren zijn gek op het geweld, vreselijke slachtingen! Geweld tegen de niet-moslims onder moslimjongeren komt natuurlijk door het Islamitisch geloof en door de anti- westerse opvoeding.

  De waarheid is echter dat de overheid juist het probleem vormt: torenhoge belastingen, bonussen, nog meer investeren in improductieve, destructieve moslimmaatschappij, ontmantelen van huidige beschaving via zeer achterlijke uitstoot van Turkije en Marokko is nog steeds aan de gang…

  Het is bekend dat de moslims alleen een gesloten frequentie volgen en dit is een ultieme strijdmethode voor externe mogendheden die miljoenen op deze manier opsluiten in een andere land en vervolgens sturen via hun eigen frequenties: Dit is het beste militaire werkwijze om een vreemde land van binnenuit ten val te brengen. 

  Moslims luisteren alleen naar hun eigen commando: ” je hebt hier een moskee en een TV schotel! Wacht gewoon af.”

  Zo doende worden we overstroomd door ongeschoolde moslims die makkelijk te beïnvloeden zijn door fundamentalistische imams of door hoger geschoolde jonge moslims die de lager geschoolde moslims gebruiken als een machtsbasis voor een loopbaan in de politiek, bij de overheid, onderwijs, journalistiek en non gouvernementele organisaties. Dit leidt tot een kunstmatige uiterst gevaarlijke demografische crisis zoals Europa nog nooit heeft gekend sinds de volksverhuizingen uit de vierde en vijfde eeuw. Het heeft vele eeuwen geduurd voordat Europa zich herstelde van deze barbaarse invallen. 

  Niettemin zinkt de financiële steun uit moslimlanden in het niet vergeleken met de steun van de bedreigde Europese landen zelf die over de laatste dertig jaar duizenden miljarden bedraagt aan uitkeringen, subsidies en infrastructuur voor de vele miljoenen islamitische immigranten. 

  Deze reusachtige steeds toenemende geldstromen lokken talloze profiteurs die de islam verdedigen en propageren om die geldstromen, de basis van hun inkomen en loopbanen veilig te stellen. Voorbeelden hiervan zijn: Personeel van gesubsidieerde instellingen, anti discriminatie bureaus, multiculturele instellingen, sociale diensten, zogenaamd wetenschappelijke instellingen en onderzoekers. 
  Bouwbedrijven, architecten, voor de bouw van huizen, wegen, moskeeën en instellingen voor de groeiende allochtone bevolking. 

  De massa-immigratie van antiwesterse Moslims naar Europa moest al 35 jaar geleden gestopt zijn! Maar onze ministers, burgemeesters en wethouders die nu zelf ook moskeen en islamscholen openen, schoolboeken onder Islamitische supervisie laten schrijven, willen blijkbaar dit proces op allerlei manieren toch voortzetten totdat de Moslims plaatselijk of nationaal een meerderheid krijgen. 
  Als de regering niet wenst in te grijpen kunnen er wel eens grote problemen ontstaan, maar laat die Brusselse elite, jihadisten vrienden, geitenwollensokken dragers vooral hun kop in t zand blijven steken.

  Het feest is nu afgelopen. Dit zijn net de vraagstukken die via referenda zouden moeten opgelost worden. 

 13. De reden dat Nederland deelneemt aan de VN-missie in Mali is vanwege nationaal belang, aldus Timmermans.

  “Die organisaties haten ons, die haten de manier waarop wij leven, die haten de manier waarop onze samenleving in elkaar zit. En die zijn van plan ook ons aan te vallen met terrorisme, met criminaliteit en andere vormen van destabilisatie.”

  http://www.bnr.nl/nieuws/833647-1407/timmermans-al-qaida-achtige-organisaties-in-sahel-willen-ons-aanvallen?s_cid=blogitems

 14. Rebecca, misschien wordt het maar eens tijd dat Frans Timmermans zijn bruine tong als een reep Verkade inslikt, want uit zijn kanis komt slechts slechte adem.

  Echter, er dient wel opgemerkt te worden dat de Nederlandse kosten voor de aanwezigheid in Mali die van de kosten voor de binnenlandse strijd tegen ISIS verre overstijgen. Hetgeen tot de wijsheid leidt “zo gewonnen, zo geronnen”.

 15. Frankrijk eist spoedzitting Veiligheidsraad over Irak

  Frankrijk wil dat de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties in spoedzitting bijeenkomt om zich te buigen over de “terroristische dreiging” in Irak.
  Dit heeft minister van Buitenlandse Zaken Laurent Fabius donderdag laten weten.
  In Irak rukt de radicale soennitische beweging Islamitische Staat (IS), het voormalige ISIS, moordend op. Tienduizenden burgers zijn op de vlucht geslagen. Ooggetuigen bevestigen dat de christelijke plaatsen Tilkaif, Al Kwair en Qarakosh in handen van de opstandelingen zijn gevallen.

  Qarakosh herbergt de grootste minderheid Christenen in Irak. Volgens een christelijke organisatie………….

  http://www.nu.nl/buitenland/3846959/frankrijk-eist-spoedzitting-veiligheidsraad-irak.html

  Vooruit Timmerfransje: even aan de weg timmeren in de VN met daadkrachtige stem te verklaren dat christenen ook “gewone” vluchtelingen zijn, evenals de anderen die op de loop zijn. Heeft niks met geloof te maken dat conform “onze” EU verklaring:
  Euroresolutie 1605 originele link:

  http://assembly.coe.int/Main.asp?link=/Documents/AdoptedText/ta08/ERES1605.htm#1

  Wellicht is Timmermans meer diplomaat door de rust in de Europese provincie NL alsook het Huis te dienen.

 16. ‘Duizenden dode yezidi’s liggen op straat’

  In Noord-Irak waar tienduizenden yezidi’s op de vlucht zijn geslagen voor terreurorganisatie Islamitische Staat (IS, voorheen ISIS), liggen duizenden doden langs straten en wegen.

  http://www.nu.nl/buitenland/3849702/duizenden-dode-yezidis-liggen-straat.html

  Timmermans….!!!!!?

 17. TURKIJE EN ISIS (IS).

  Turkije laat de Jihadisten hun gang gaan en verleent ze ook verdergaande ondersteuning.

  Turkije steunt islamitische terroristische organisaties die massaslachtingen aanricht in Irak en Syrië, waar het christenen, Yezidi’s en alawieten systematisch vervolgt en vermoorden.

  Erdogan is een moslimextremist en een fanatiek aanhanger van de Moslimbroederschap.

  Turkije houdt grenzen wagenwijd open voor ISIS-terroristen. Turkije traint ISIS manschappen, stuurt ambulances, verzorgt ISIS strijders in ziekenhuizen, ontvangt nieuwe troepen aanvoer (Internationale Jihadisten zoals uit Nederland) op hun vliegvelden, steunt ISIS met geld, wapens, logistieke middelen, laat ISIS aanvallen op Christenen en Yezidi’s…plannen vanuit Turkije zelf.

  Turkije is mede verantwoordelijk voor het ontstaan van ISIS en zal deze groepering straks onherroepelijk gaan gebruiken in zijn streven naar het Ottomaanse rijk , oftewel het nieuwe islamitische groot-kalifaat… Erdogan, als een soennitische fundamentalist wil een islamitisch staat, en de extreme moslim rebellen komen daarbij erg goed van pas. Erdogan is feitelijk een dictator met extreme ideeën. Als het in het geheim kan, zal hij Hamas, Al_nusra, Al_Qaida, IS en andere terreur organisaties steunen en van Turkije een land maken met conservatieve Islamitische regels. IS zorgt dat de Koerden het moeilijk hebben en er aan de Turkse grens geen machtig georganiseerd land kan bestaan. Het is dus niet alleen ideologisch dat hij ze steunt, maar ook strategisch.
  De Sultan van Turkije gaat als president nog een poosje door met het opdringen van zijn grootheidswaan. Hij gaat profiteren van de wederopbouw bij de oorlogsschade in het M.O. Hierbij ook in het oog houden, dat de Turken in grote meerderheid achter Erdogan staan en hem gekozen hebben. Het is dus niet alleen Erdogan die de kwade genius is, maar de meerderheid van de Turken. Turken willen Patriot Raketten voor hun eigen doelen gebruiken. Binnen NLD een hoop gedoe over gevaarlijke Jihadisten en/of ISIS idioten. Turkije dat door linkse kringen wordt uitgenodigd om EU-lid te worden, terwijl het ook op een terroristisch Kalifaat begint te lijken.

  Turkije laat ISIS de jihadisten uit hun land halen en steunen ze openlijk. En die goedgelovige pipo’s hier denken dat het wel wat meevalt? Als dit gebeurt is een mens die een ander geloof aanhangt daar nog veilig. En de moslims zelf ook niet want ze doden ieder die naar hun mening iets niet goed doet! Maar dat doet er niet toe die wilden niet anders!

  AL-NUSRA, AL-QAIDA en IS- ISIS, die genocides op de christenen en Yezidi’s plegen: deze moordenaars, analfabetische stommelingen hebben we massaal binnengehaald en komen ze nog stededs binnen…!? Alarmerend vervolgens is, dat het aantal Moslims in – niet alleen – Nederland dagelijks toeneemt, zowel door de instroom, maar ook via de bereidwillige moederschoot.

  In Nederland maken steeds meer mensen zich terecht zorgen over de ontwikkelingen in Nederland, gezien de meerderheid van Moslims, bijna alle moskeen ISIS steunen!. Wat haalt EU elite binnen: voornamelijk Marrokanen, Turken, Irakezen, Somaliers, Afghanen. Mensen met voornamelijk sunnietische roots dus. Ze zien wat er daar gebeurt met lokale christenen – die bedreigd worden: of je bekeert je of je wordt vermoord – en vragen zich af waarom de EU nog meer moslims binnenhaalt? Hoe hebben we in vredesnaam zo diep kunnen zinken dat we een man als Erdogan als een waardevolle partner zien? De kerken stromen leeg en de Islam vult dat ontstane gat handig op. Waar zal dit eind nemen!, Kunnen we dit nu werkelijk niet aan?

  Dat Frans Timmermans achter Erdogan staat, dat is nou één van de belangrijkste redenen waarom PVDA Turkije bij de EU wilt. Want dan kunnen ISIS terroristen vrij hun gang gaan in Europa!, is niet zo vreemd. Hij heeft zich al overduidelijk een sympathisant en actieve ondersteuner van het moslimterrorisme getoond. Hij steunt het Hamas regime, wil een boycot tegen Israël, kruipt in het stof voor Saoedi-Arabië wegens een stickertje en weigert boko haram op de lijst van terroristische organisaties te zetten. In goed Nederlands heet zo iemand een landverrader.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: