“Israël-propaganda” omdat het moet

IsraelHet zou fijn zijn als Israël de helse oorlog die in het Midden-Oosten heerst, in gelokt wordt. Bij ieder oplaaiend conflict, waarbij moslims elkaar weer eens massaal naar de keel grijpen, wordt het land geprikkeld en uitgedaagd oorlog te voeren. Israël herinnert zich nog goed de Scuds die het van Saddam Hoessein kreeg wegens een oorlog waar Israël niet eens bij betrokken was.

De ontvoering van drie Israëlische jongeren zal hoogstwaarschijnlijk ook het doel dienen Israël een oorlog in te lokken, het Midden-Oosten in totale ontreddering te storten en een wereldcrisis te veroorzaken. Hamas en Hezbollah zijn recidivisten in het opzetten van dit soort vallen, herinneren we ons nog van de laatste Libanon- en Gaza-oorlog. En je kunt er vergif op innemen dat als Israël zich weer verdedigt tegen terreur, de gehele wereld opnieuw op de achterste poten staat te jammeren. Het zou ook een mooie afleidingsmanoeuvre zijn van het ongekende islamitische slachten dat op dit moment in het Midden-Oosten plaatsgrijpt.

Maar terwijl uit het islamitische deel van het Midden-Oosten vooral gruwelijke berichten, asiel- en gelukszoekers komen, is men in het door de islam en het Westen zo gehate Israël vooral bezig de vooruitgang te dienen. En dat onder het motto dat teruggaan naar de woestijn en de vroege middeleeuwen geen perspectief biedt voor een menswaardig bestaan. Aan de ene kant van de grens wordt onthoofd en vinden massa-executies plaats, aan de andere kant van de grens wordt geijverd voor een beter leven voor de gehele mensheid, want de vooruitgang die in Israël bevorderd wordt blijft niet achter de Israëlische muur maar wordt met iedereen gedeeld.

En sommige Nederlanders vinden dat de vooruitgang dienen niet gebaat is met een boycot van Joodse waar, want dat zou betekenen dat een land dat in het topsegment van de innovatie zit buitengesloten wordt om de mens de woestijn en de vroege middeleeuwen te onthouden. Daarom werd op 10 juni jl. de allereerste Nederland-Israël innovatiedag gehouden.

Nog mooier zou het zijn als de Arabische landen inzien dat Israël niet de vijand maar de redder is, die ze op dit moment als paria bejegenen en met aanslagen bedreigen. Het land zou de inspiratiebron voor het Midden-Oosten kunnen en moeten zijn.

Maar mede dankzij het Nederlandse gilde van Israël-haters wordt het Arabische volk op het kookpunt tegen Israël gehouden. Zelfs nu blijkt dat de enige veilige plek in het Midden-Oosten toevallig die Joodse splinter in een bloedende woestijn is, zitten de Israël-haters niet stil de achteruitgang te dienen.

Zelf fijn in Nederland van de wieg tot het graf verzorgd en gespeend van ieder gebrek, blijven ze het Midden-Oosten en de Nederlanders opstoken tegen het land dat gouden bergen kan brengen in de regio, maar als bezettende crimineel afgeschilderd wordt.

Maar de echte bezetters zijn degenen die hele volksscharen liever de duisternis in jagen om hun eigen persoonlijke ressentimenten tegen Joden te dienen. Ze rusten niet voordat ook die splinter aan de dorre woestijn van de vroege middeleeuwen teruggegeven wordt.

Dat het toevalligerwijs ook de Israël-haters zijn die Nederland in een productieloze nieuwe wildernis willen veranderen totdat de laatste boer van het land verdwenen is, bewijst dat zij weliswaar de achteruitgang dienen, maar zelf niet bij machte zijn de wereld te voeden als ook de laatste boer de grond aan de wildernis opgeofferd heeft.

Het is daarom van groot belang dat de wereld niet teruggeven wordt aan de dorre woestijn en de vroege middeleeuwen maar aan de vooruitgang.

Gelukkig is daar dan altijd nog Israël, veilig achter een muur van gezond verstand, dat dankzij de Joodse veerkracht en de zelfredzaamheid een wonder in een lege woestijn produceert.

Maar de watertandende wolven liggen wel op de loer.

 

 

Advertenties

5 reacties to ““Israël-propaganda” omdat het moet”

 1. De wereldklok komt in 1400 jaar tijd wegtikkend, het getal in minuten om het aantal doden van het islamtijdperk te duiden te kort.

  Even nagerekend en het getal van de “klok” (735.840.000) zou overeen kunnen komen met:

  Het voorgaande heeft niets met Israël te maken en daarin heeft u mogelijk gelijk.
  Behalve als het de wereldbevolking betreft: rond 1800 slechts minder dan 1 miljard, thans 8 miljard, mogelijk gekaderd in een Staat of anderszins democratie bestuur dat zich heden internationaal “laat” vertegenwoordigen door de islam afgevaardigden waarvan de islaminterpretatie over *UVRM in 1981 al werd geaccepteerd.

  Een landje als Israël in postzegelformaat zal in de toekomst meer kunnen betekenen dan we ons heden kunnen voorstellen………!

  Neen, geen Apocalyps hoor. We zullen het niet eens merken met alwat beschikbaar is aan vernietigingswapens.

  * http://www.alhewar.com/ISLAMDECL.html
  Zie ook:
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Islam_en_mensenrechten

 2. Een van de drie ontvoerde Israëlische jongens is van Nederlandse afkomst.
  De grootmoeder van deze Naftali Frenkel is Nederlandse.

  http://www.bnr.nl/nieuws/430713-1406/ontvoerde-isralische-jongen-van-nederlandse-komaf?s_cid=blogitems

 3. Twee synagogen in Rotterdam worden sinds twee weken permanent bewaakt.

  Voor de Joodse gebedhuizen aan het A.B.N. Davidsplein in Rotterdam-Blijdorp en aan de Mozartlaan in Hillegersberg zijn politieposten neergezet na de aanslag op het Joods Museum in Brussel.
  Ook een ander pand in Rotterdam wordt constant in de gaten gehouden, maar de politie wil niet bekendmaken welk gebouw dat is.

  http://www.rijnmond.nl/nieuws/17-06-2014/agenten-bewaken-synagoges-rotterdam

 4. “Onbevestigde berichten: drie gekidnapte joodse jongens waarschijnlijk gevonden. Dood. Meer info volgt.”
  @RGjournalist (correspondent Midden-Oosten Roel Geeraedts) op Twitter

  http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/vermissing-israelische-tieners

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: