Verbijsterende antwoorden minister Timmermans: geen rem op salarissen voor Palestijnse terroristen en thuiszittende ambtenaren

fatahfacebookUit antwoorden van PvdA-minister van Buitenlandse Zaken Timmermans op Kamervragen blijkt dat minister Timmermans niet wil optreden tegen het financieren van salarissen en bonussen voor Palestijnse terroristen.

Momenteel krijgen Palestijnse terroristen – die in Israëlische gevangenissen zitten of zaten – een salaris betaald van de Palestijnse Autoriteit. Hoe meer Joden gedood, hoe langer de gevangenisstraf, hoe hoger het salaris en de bonus.

Voor de zwaarste terroristen loopt dit op naar een niveau van het salaris van een Palestijnse generaal of staatssecretaris.

Dit salarisniveau en het feit dat ‘gewone’ Palestijnse criminelen als autodieven dit niet krijgen, laat zien dat het een beloning is voor hun daden – Joodse burgers vermoorden. Dat heeft de Palestijnse Autoriteit zelf trouwens al vele malen glashelder duidelijk gemaakt, zo spreekt de Palestijnse president Abbas en de officiële Palestijnse televisie over de terroristen altijd als “helden” – rolmodellen voor de Palestijnse jeugd. Zie de links naar uitzendingen van de officiële Palestijnse televisie onderaan.
En het officiële Palestijnse nieuwsagentschap bevestigde op 27 december 2012 dat de salarissen als beloning worden uitgekeerd: “De regering stelt de kwestie van de gevangenen centraal, en heeft wetgeving opgesteld om hen te ondersteunen en te beschermen, uit achting voor hun opoffering en strijd.”

Maar minister Timmermans neemt de Palestijnse nonsensverklaring over, dat “de hogere uitkeringen juist bedoeld zijn om recidive te voorkomen.”

Minister Timmermans blijkt niets te zien in een ultimatum, dat het uit moet zijn met het betalen van salarissen aan terroristen, op straffe van het stoppen met de ontwikkelingshulp – die deze uitbetalingen mogelijk maakt.
Hij schrijft het achteloos weg: “Uiteindelijk zal een alomvattend vredesakkoord dergelijke kwesties oplossen.”

Het is natuurlijk andersom. Met hun verheerlijking van geweld, moord en kidnappings (zie afbeelding) van Israëlische burgers laten de Palestijnen glashelder zien dat zij geen vrede nastreven.
En zolang Nederland – en andere grote donoren – aan de Palestijnen niet duidelijk maakt dat dit vrede onmogelijk maakt, zal er juist niets veranderen.

Eerder sprak de Tweede Kamer daarom terecht in een vrijwel kamerbreed aangenomen motie uit dat de Palestijnse Autoriteit moet stoppen met “steunverlening die als aanmoediging van misdrijven kan worden opgevat”.
A.s. dinsdag wordt de brief in de Tweede Kamer besproken. Hopelijk neemt zij hier geen genoegen mee.

Het is triest dat dit in Nederland weer mogelijk is. Likoed Nederland wordt geregeld benaderd door overlevenden van de Tweede Wereldoorlog, die nooit hadden durven dromen dat zij het in hun leven voor de tweede keer zouden meemaken dat de Nederlandse overheid (indirect) premies op Jodenjacht zet.
Bij strijders in Syrië tegen christenen en sjiieten, wordt wèl de uitkering stopgezet. Maar moordenaars van Joden krijgen doorbetaald.

Ook verder blijkt minister Timmermans trouwens de waanzinnige Palestijnse besteding van Nederlands overheidsgeld met de mantel der liefde te willen bedekken. Zo schrijft hij letterlijk over de besteding van de Europese ‘Pegase’ gelden: “De middelen zijn doelmatig besteed.”
Een audit waarnaar Timmermans verwijst constateerde integendeel dat duizenden Palestijnse ambtenaren al zeven jaar een salaris krijgen zonder daarvoor ook maar een dag te werken.

Afbeelding boven de officiële Facebook pagina van Fatah van president Abbas: er zijn drie Joodse ratten (tieners) gevangen.

Uitzendingen van de officiële Palestijnse televisie – alleen van het afgelopen jaar – waarin de moordenaars van Israëlische burgers worden verheerlijkt:

Met dank aan Likoed Nederland

 

Advertenties

3 reacties to “Verbijsterende antwoorden minister Timmermans: geen rem op salarissen voor Palestijnse terroristen en thuiszittende ambtenaren”

 1. Een aan waanzin oftewel krankzinnigheid lijdende. Ieder dorp kent wel zo’n “dorpsgek”.

  Zou Timmermans hieraan (ook internationaal) kunnen voldoen? Spreekt een minister niet namens het gehele kabinet en in dit geval al jaren vigerend beleid?!

  Mede “gecontroleerd” n.a.v. de Oslo en andere afspraken door opportunistische EU hetwelk in het “achterland/binnentuin” is voorzien van zo’n 60 miljoen islamieten?

  Ik kan vraagtekens blijven schrijven. Laat ik maar de dorpsgek zijn en ’s avonds luid schreeuwend op de dijk het dorp wakker houden en tegen de wind in pissen.

  Overigens nog even het lijstje van 18 blz. kabinetskletskoek doorgenomen: ’n juridisch-diplomatisch gewrocht. En de Kamer? Gaat zijn eigen, niet gekozen weg.

  Chapeau Filantroop!

 2. Wellicht beantwoordt ons het financieel NL steunen van PLO/HAMAS (met of zonder politiek (…) onder thans ’n technische paraplu het nakomende:

  “European Coordinating Committee of friendship Societies with the Arab World”, in Juli 1975

  Oil for Immigration

  http://www.de-stek.info/hvv/index739a739a.html?pagina=5392

  Resolutie van Straatsburg opgevraagd bij EU (HVV 2010)

  “OIL FOR IMMIGRATION”: De Britse historica Giselle Littman (Caïro, 1933) schreef in 2005 onder het pseudoniem Bat Ye’or (=dochter van de Nijl) een boek Eurabia, the Euro-Arab Axis, waarin gedocumenteerd wordt dat naar aanleiding van de oliecrisis 1973, het westen een deal heeft gesloten met de Arabische staten.

  http://www.de-stek.info/hvv/index42754275.html?pagina=12344

  De vele kastjes en muren werken uitstekend bij de transparante EU.
  Hoewel Pamela Hemelrijk in 2009 erover publiceerde, maken alle EU voorgaande antwoorden onduidelijk, duidelijk van wat we inmiddels hebben ervaren.

 3. Niets verbijsterd mij over Timmermans. Zo on Nederlands, zo on autochtoon. Hij zal ook wel door dat zooitje gespekt worden. Goed stuk weer Filantropius.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: