Wie ruimt de rotzooi van Frans Timmermans en Jozias van Aartsen op?

Geert-Wilders-anti-islam-stickerAls uitgeverijen van wetenschappelijke werken dan nog niet gelijkgeschakeld zijn aan de nieuwe orde, zullen in een ooit historici zich over deze tijd buigen, zoals zij dat ook deden over de tijd waarin het fascisme en nationaalsocialisme opkwamen. In de laatst genoemde literatuur heb ik inmiddels bijna een halve eeuw leeservaring opgedaan en moeten concluderen dat het fascisme en nationaalsocialisme zonder al te veel tegenstand konden groeien. Analoog aan die tijd zie je zonder al te veel tegenstand de invloed van de islam groeien. Mochten de historische werken die over deze tijd het licht doen schijnen ooit geschreven worden, dan zullen Frans Timmermans en Jozias van Aartsen daar zeker niet in ontbreken als nuttige of onnuttige idioten die de islam ter wille waren.

Frans Timmermans, die in Riyad nog bezig is de rotzooi van Wilders op te ruimen, maar even laten voor wat hij is. Deze keer over de Haagse burgemeester en top-VVD’er Jozias van Aartsen, die de eer toekomt veroorzaker te zijn van de PVV. Als fractieleider van de VVD in de Tweede Kamer bedacht hij de buitengewoon zonderlinge partijdoctrine het VVD’ers te verbieden tegen toetreding van Turkije tot de EU te zijn. Het werd de schop onder het zitvlak van Geert Wilders en de oprichting van de PVV lag in het verschiet. Het vermogen tot politiek vooruitkijken bij Jozias van Aartsen ging kennelijk niet verder dan de alsmaar rammelende hete aardappel in zijn strot, want inmiddels zijn er nog maar weinigen die erover peinzen Turkije EU-lid te maken, naast dat de PVV de VVD in de schaduw gezet heeft.

Dat Jozias van Aartsen met op zijn rug de ambassadeur van Saoedi-Arabië meekijkend om Nederland te kunnen boycotten, de ISIS-demonstratie van aanstaande vrijdag niet wil verbieden, past dan ook geheel in die legpuzzel met het portret van de burgemeester.

De smoes dat er geen juridische middelen zijn de demonstratie, die zeer waarschijnlijk nog meer enthousiasme voor ISIS zal opwekken, te verbieden, is slechts gelul in de ruimte. Als hij op een Haags station een tiener die kennelijk een verkeerde beweging maakt, dood kan laten schieten, moet het ook mogelijk zijn een paar andere ventjes, die het plan hebben met zwarte vlaggen te vendelen, die uit handen te grissen. Achteraf kunnen die ventjes dan altijd nog naar een D66-rechter stappen om verhaal te halen.

Dat Jozias van Aartsen inmiddels een behoorlijke recidive opgebouwd heeft in het op fluweel zetten van de islam zodat die kon uitgroeien tot de draak die die nu is, kan ook blijken uit de weigering de luidsprekers met brallend Arabisch van de daken van gewone woonhuizen te verwijderen. Ook toen riep hij dat hij geen rechtsmiddelen had, maar wandelen de mannen in de lange lederen jassen wel met een duimstok langs Haagse terrassen om te beoordelen of die niet een centimetertje uitsteken. In mijn Haagse tijd hield de politie zelfs razzia’s om terrassen op tijd te ontruimen en fietsers in hun barre tocht richting werk op te houden om ze geld uit de zak te struikroven.

Dat Jozias van Aartsen onder het waakzame oog van de ambassadeur van Saoedi-Arabië riep dat hij de uit Syrië teruggekeerde jihadstrijders met rust zou laten, maar daarentegen wel dwingende redenen zag Wilders uit de fractie te trappen, maakt van deze burgemeester in vredestijd een burgemeester in oorlogstijd. Een burgemeester die prominent genoemd zal worden als de vraag gesteld wordt, hoe het in godsnaam toch zo ver heeft kunnen komen.

Nou, simpelweg, omdat hij het Comité van Waakzaamheid dat in alle vroegte al naar de islam wees als veroorzaker van onheil, de wijsvinger afhakte en vervolgens aan de high tea met de pink omhoog met de islam ging.

Mochten lezers denken dat het allemaal in Amsterdam begonnen is, nee echt niet. Het eerste keppeltje dat door moslims belaagd werd, werd in Den Haag gedragen. De eerste kunst die op aandrang van boze baarden gecensureerd werd, moest uit de Haagse Openbare Bibliotheek verwijderd worden. Het Hamas, Hamas, Joden aan het gas klonk al voor de Israëlische ambassade nog voordat het door Amsterdam een spoor trok. En voor wie het zich niet meer herinnert, het was Jaap de Hoop Scheffer die als toenmalig Tweede Kamerlid voor het CDA, erop wees dat de jaarlijkse spookbrigade die na het einde van de ramadan in Den Haag met enorme portretten van de ayatollah een zwarte mars van de Amerikaanse naar de Israëlische ambassade trok, dat met vreemdtalige antisemitische teksten in de vaandels deed. En laat het eerste ISIS-geschreeuw ook in Den Haag begonnen zijn.

In dat Den Haag dus begon de victorie van ISIS, met de aansluitende vraag, wie ruimt de rotzooi van Frans Timmermans en Jozias van Aartsen op.

13 reacties to “Wie ruimt de rotzooi van Frans Timmermans en Jozias van Aartsen op?”

 1. Wat bezielt zo’n man eigenlijk? Misschien is hij eerder een muis dan een man…
  Ik zag de foto van de “bijeenkomst” met zwarte vlag boven de leus van de Cruyff Foundation en dacht meteen: Wat een griezels, hoe is zoiets nu mogelijk? Er was niemand om het stel te arresteren en die zijn nu juist een gevaar voor de samenleving in Den Haag en elders.
  What is going on???

 2. Carloadofdogs

  Den Haag is een boterzacht oord voor de islam. Daarom dat het zwarte vlagvertoon ook onder de rook van de ambassade van Saoedi-Arabië gehouden werd:

  http://www.omroepwest.nl/nieuws/26-12-2013/jihadisten-zweren-den-haag-trouw-aan-al-qaida

 3. Heeft de altijd zo snel opgewonden Mohamed Rabbae al een banvloek over ISIS uitgesproken of moet hij zich nog over het onderwerp inlezen? Het is opeens zo stil rondom hem.

 4. Ik ben moe gebeukt door het nieuws, daar en tussen verkeer in een persoonlijke situatie van afscheid nemen van mijn 72 jarrige broer die zojuist is opgenomen in ’n hospice.
  Telefoon bij de hand; u kent het wel.

 5. Ik wens je heel veel sterkte , mijn lieve wijze uil

 6. De pro-ISIS-demonstratie in Den Haag, die gepland stond voor vrijdag, gaat niet door.
  Dat heeft de organisatie aan burgemeester Van Aartsen laten weten.

  Waarom de organisatie afziet van de betoging, is niet duidelijk.
  Vandaag komt er een verklaring.
  (NOS)

 7. er zit iets in mijn hoofd van dat een automobilist probeerde deze man naar de andere wereld te loodsen in het verleden- het mislukte
  Zou dat de reden van zijn zwakheid kunnen zijn

  Hoelang gaat de inheemse burger het nog pikken dat nieuwkomers en terugkerende jihadisten meer rechten hebben dan de hulpbehoevende inheemse nederlandse ouderen
  De mensenrechten maffia geeft voorlopig de nieuwkomers en de terugkerende jihadisten de meeste rechten,immers zij hebben nooit ergens voor betaald

 8. Misschien is het zo dat Nederlanders in eerste instantie denken: “het zal wel meevallen”. Totdat ze er achterkomen dat het niet meevalt.

 9. Toen een paar Duindorpers zich wat kritisch uitlieten over mede-wijkbewoners, was Van Aartsen er als de kippen bij om zijn daadkracht (uche) te tonen.
  http://www.omroepwest.nl/nieuws/17-04-2014/van-aartsen-gedrag-duindorpers-niet-te-tolereren

 10. Timmermans ziet salaris bijna verdubbelen

  Frans Timmermans gaat in Europa bijna twee keer zoveel verdienen als hij nu doet als minister. Het maandsalaris van een vicevoorzitter van de Europese Commissie bedraagt ruim 23.000 euro per maand, oftewel ruim 270.000 euro per jaar.

  Het jaarsalaris van een minister komt uit op 144.000 euro per jaar.

  http://www.bnr.nl/nieuws/165328-1409/timmermans-ziet-salaris-bijna-verdubbelen?s_cid=blogitems

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: