Het Europese Jodenoffer

schapenOnlangs liet ik op deze plek al doorschemeren dat er in de krochten van de islamitische wereld hard aan gewerkt wordt Israël in de smerige oorlog van het Midden-Oosten te lokken. Met de ontvoering van de drie Israëlische tieners, de nieuwe rakettenregen uit Gaza, en de Europese Israël-haters op hun favoriete praatstoel, zit dat er nu ook echt aan te komen. Terwijl Europa niet de islamitische wereld eens een flinke tik op de moordende tengels gaf, werd na de vondst van de vermoorde tieners juist Israël opgeroepen niet hard te reageren. Wat natuurlijk een prima actie is om de moslims te paaien, maar voor Israël zet het nu eenmaal geen zoden aan de dijk masochistisch te reageren op een gruweldaad.

De luxe van het Europese masochisme ten aanzien van de steeds dieper in het Europese hart opererende moslimextremisme, kan de splinter in de islamitische woestijn die Israël is, zich niet permitteren. Strelen, koesteren aan de borst en vredesduiven sturen na een moordpartij en rakettenregenbuien werken nu eenmaal niet bij aanhangers van een rudimentair gewelddadige religie.

Het mag dan zo zijn dat moslims in Nederland zich niet willen aanpassen aan de Nederlandse normen en waarden, maar Nederlanders daarentegen vriendelijk doch dringend verzocht worden zich aan de islamitische mores aan te passen, Israël kan feitelijk niets anders dan zich aan de islamitische normen en waarden aanpassen en geweld met geweld beantwoorden. De eerste reactie op het zelfbeschikkingsrecht dat de Joodse staat door de Verenigde Naties gegund werd, werd immers ook in islamitisch geweld gesmoord. En zelfs nog ver voordat Joden in het Midden-Oosten hun Israël gesticht hadden, was het doden van Joden een gangbaar gebruik.

Onschuldige burgers ontvoeren om ze te vermoorden, is bovendien een bekend patroon daar in het brandende zand van het Midden-Oosten. Daar kijken ze niet op een leven meer of minder. Voor het vermoorden van kinderen voor een hoger doel draaien ze de gelooide handjes ook niet om, want november 2013 was al bekend dat in Syrië een Holocaust op 11.000 kinderen heeft plaatsgevonden. En er is geen enkele reden te veronderstellen dat die praktijk daarna opgehouden is.

Wat Israël gegeven de omstandigheden kan doen om niet in die smerige oorlog gelokt te worden is een onoplosbaar raadsel. Niets doen, is geen optie, want dan worden ontvoeringen en raketbeschietingen een waar islamitisch offerfeest. Deze keer niet van gekeelde schapen maar van vermoorde Joden. En laten Joden nu tot schade en schande experts zijn in het offerfeest van gedode Joden.

Dan mag Europa na 1945 Nie wieder Krieg geroepen hebben, de Joden daarentegen riepen Nie wieder Shoah. En ik kan iedereen verzekeren dat Joden alle zeilen zullen bij hijsen een herhaalde Shoah te voorkomen. Dat Europa zich niet aan dat Nie wieder Krieg gehouden heeft, want op dit moment wordt en zo vele momenten eerder werden in het Europa na 1945 talloze oorlogen uitgevochten, bewijst dat Europa ongeveer net zo te vertrouwen is als een roedel wolven in een Barneveldse legbatterij.

Op Europa vertrouwen kunnen Joden dus niet meer. Het Europa dat zichzelf verkocht aan de islam en nu uitvoerhaven is van de moordenaars van het Midden-Oosten, mag dan wederom Israël oproepen met op de rug gebonden handen rustig af te wachten op wat komen gaat, maar je kunt Joden veel verwijten, echter niet dat ze zo dom zijn zich nog eens als makke schapen te laten offeren.

Dat “offerfeest” gaat dus niet door.

 

 

6 reacties to “Het Europese Jodenoffer”

 1. >>Op Europa vertrouwen kunnen Joden dus niet meer. Het Europa dat zichzelf verkocht aan de islam<<

  Met meer dan 50 miljoen islamschapen onder hoede van duizend of meer moskeeën (NL heeft er meer dan 450) in ruil voor olie?! Ieder EU-stap dat mogelijkerwijze (delen van) het koran strijdboek kritiseert, zal het aan de economische levenslijn (olie) bemerken. Aldus zijn we sinds 1974 gegijzeld en zelfs de V.S. blijken de laatste jaren zeer terughoudend met haar Israël support.

  Israël weet en moet zijn eigen weg vinden, ondanks de latent internationale Jodenafkeer (?) en wij, onnozele zullen er in de toekomst zwaar voor moeten boeten als onze huis en tuin er, evenals het bestuur, weg blijken te zijn. Die laatste gevlucht onder de paraplu van de V.S. met het vriendelijke verzoek het bestuur alhier te “herstellen”.

  Geen nieuw Jodenoffer, zo verwacht ik. Meer dat wij geslachtofferd zullen worden. Zo werkt het tijdsgewricht, soms als compensatie.

 2. de joden kunnen al vele jaren niet meer op het westen rekenen
  Met de eerste oliecrises- toen de arab werled israel even van de kaart zou vegen , gingen de arab olielanden het westen boycotten
  Steun israel betekende geen olie meer en dat is alleen maar erger geworden tot en met Fransje met zijn kont omhoog omdat Geert een stickertje maakte

  Israel weet heel goed dat het alleen staat en dat is waarschijnlijk ook beter ook, kan het straks gewoon weer de eerste dreun uitdelen ZONDER eerst met allerlei politike partijtjes en landen die het met elkaar oneens zijn te onderrhandelen
  Dat leidt allemaal tot niets( kijk even naar syrie /iraq/afghanistan/.oekraine) en mannen zoals obamba en dronkenjunkertje hebben geen politiekgewicht
  Dus is israel goed af, doet straks gewoon wat nodig is– en GELUKKIG maar

 3. Ik klaag de wereldleiders aan
  Die alles zo goed lijken te weten
  Maar die de duivelse Holocaust
  Al bijna zijn vergeten!

  Het dappere, kleine Israël
  Omringd door landen die haar haten
  Dat constant onder bedreiging staat
  En nooit met rust wordt gelaten.

  Waarom worden de Joden toch zo gehaat?
  Een volk dat zoveel heeft geleden
  Heeft toch het volste recht op een veilige staat
  Een ieder die dat bestrijdt, is vast niet zuiver op de graat.

  Het Joodse volk, nog niet zo vreselijk lang geleden
  Door Hitler bijna uitgeroeid
  Heeft altijd dapper voor zijn land gestreden
  En heeft geleerd van zijn verleden!!

  Het Joodse volk heeft toch het volste recht
  Zijn kinderen een veilig bestaan te geven
  Waarom wordt het hen niet gegund
  Rustig hun leven te leven?

  Ik klaag de wereldleiders aan
  Van ieder land dat Israël haat
  Ik weet niet naar welke rechtbank ik toe kan gaan
  Maar ik wil des Duivels´ advocaat!!

  Door:

  Willemientje

  • Wat je zo voortreffelijk hebt gedicht, Willemientje, millennia Jodenvervolging dat thans onder toeziend oog van “beschaafde” staten, zelfs na “herhuisvesting” te Israël maar kan blijven voortduren.

   Als agnost ontkennend maar volgens mijn humanistische grondslag, is het bijna onmogelijk in de toekomende tijd ’n “beperkte” Apocalyps nauwelijks te vermijden: islam versus de ongelovigen. Het was al jaren ver van ons bed waar niemand om maalde.

   Arm Israël en met onszelf medelijden? Met dit (gelegitimeerde) bestuur……?

 4. Als NJ ben ik in aanraking gekomen met de volgende uitspraken over/van hen
  1. Ik wens je veel personeel toe.*)
  2. Al ben je nog zo slim of geslepen de Jood blijft je altijd een stapje voor.**)

  *) Bij Marijnessen gezien. Ik wens je veel Kamerzetels toe. (Waar haal je in vredesnaam gekwalificeerd personeel vandaan?)
  **) Laten we daarop vertrouwen. De eerste klap is een daalder waard.

  Ocean King enige tijd over the ocean.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: