O Nederland, let op u saeck en haag want ook u krijgt een beurt

Vanaf het dakterrasDe kranten, en niet alleen de linkse, bollen alweer over de Israëlische aanvallen op Gaza, zoals deze in Trouw Opnieuw luchtaanvallen Israël op Gazastrook, Hamas reageert met raketten. Maar de vraag wat er het eerst was, de kip of het ei, wordt niet meer beantwoord, want natuurlijk gaan de berichten vooraleerst over de aanvallen van Israël op Gaza, en dat Hamas daar dan weer op reageert. Schreef ik gisteren nog dat in zes dagen tijd 135 raketten aan schroot (om er nog eens een eufemisme tegenaan te smijten) over de heg geworpen werden, er zijn er inmiddels alweer 80 naast gegooid.

Met de katoesjaraketten van Hezbollah uit Libanon ging het net zo. Over de heg naar Israël kon door de beugel, maar het reageren van Israël daarop niet. De vraag waarom Hezbollah en Hamas zo graag vanuit dichtbevolkte regio’s raketten over de heg werpen, is net zo makkelijk te beantwoorden als die te stellen is: het levert burgerslachtoffers op. Je verdedigen tegen deze rakettenregens betekent namelijk dat dat niet lukt zonder ook burgerslachtoffers te maken. En naarmate het aantal burgerslachtoffers dat Israël maakt groeit, groeit ook de afkeer voor de Joden en dus het antisemitisme. De rakettenregens zijn dus niets anders dan de crossmotoren van het antisemitisme die in mul zand accelereren.

Fatsoenlijke regeringen doen zulke dingen doorgaans niet. En fatsoenlijke regeringen laten dat hun volk ook niet aandoen. Maar van Joden wordt doorgaans verwacht en zelfs geëist dat ze dat slikken. En we naderen alras het moment dat de nationale regeringen van Europa en die moloch in Brussel ook van de eigen burgers verwachten en zelfs eisen dat die maar moeten slikken dat ze door moslimterroristen belaagd worden. Want laat een ding duidelijk zijn, als iets in dit wrede tijdperk succesvol is, dan is dat toch het moslimterrorisme dat op ontzaggelijk veel plekken in de wereld toeslaat.

Je kunt je krant niet openslaan of internet niet openen, of je stuit op het geweld van het moslimterrorisme. Voor Europa is de kennismaking ermee tot nu toe nog enigszins meegevallen, hoewel het slachtofferaantal met ondermeer Madrid en Londen in de herinnering, toch duidelijk boven dat van de massamoordenaar Breivik ligt. Maar over wat tot nu toe verijdeld kon worden of nog komen zal, weten we niets.

Maar men kan er zeker van zijn dat de heg van Israël niet de enige erfafscheiding zal zijn waarover moslimterroristen hun afval zullen gooien. Straks als niet langer alleen de Joden en de christenen in het Midden-Oosten er slachtoffer van zullen zijn, zal men aan de burelen van de kranten, omroepen en politieke partijen er wel even anders over gaan denken en oordelen.

Dat de Joden er dagelijks mee geconfronteerd worden, mag dan welvoldaan geaccepteerd zijn, straks als de eigen heg belaagd wordt is het andere Jodenkoek.  Dan is het gedaan met de 26 zetels van de islamofiele gladjanus Pechtold. Dan kunnen de reporters en de politici van de linkse kerk roffelen op hun katheders en toetsenborden wat ze willen, maar dan keert het volk zich tegen het jarenlange bedrog dat ze gepleegd hebben.

Dan mag Heinrich Heine ooit gezegd hebben dat als de wereld vergaat hij naar Nederland vertrekt omdat daar alles vijftig jaar later zou gebeuren. Laten we voor de Nederlanders maar hopen dat de moslimterroristen daar niet juist 50 jaar vroeger van maken, want dan zitten ze in hetzelfde schuitje als de Joden van Israël.

O Nederland, let dus niet alleen op u saeck maar ook op uw haag want ook u krijgt een beurt.

Foto boven: Hamas vuurt raketten af vanaf het dakterras.

7 Responses to “O Nederland, let op u saeck en haag want ook u krijgt een beurt”

 1. Gebed voor het Vaderland

  Het is wat godsvruchtig en met de maatschappelijk christelijke ontzuiling, begin jaren 60 door Den Uyl (PvdA) ter hand genomen, missen we nu node de (geloofs)ridders als bejubeld in “O Nederland, let op u saeck”.

  Geloofsontmanteld als we zijn, denken we nog steeds dat het zo’n vaart niet zal lopen met de 1400 jarige koraandoctrine.

  Wellicht een misrekening/onderschatting van het zichzelf buiten het democratisch proces gestelde EU bestuur?

  Veel voorgaande grootrijken zouden voorgaande problematiek kunnen herkennen, maar spreken niet…….

 2. Ik help het u hopen heer Filantroop. Ik vrees echter dat deze saeck nooit zal doordringen tot de hersenpan van de braindead, de zombies van de Tweede Kamer. Al zal het statement: u krijgt ook een beurt, best wat onderbuikgevoelens geven bij onze volksvertegenwoordigers.
  In Israel hebben ze ze nog wel allemaal op een rijtje. En ik hoop van harte dat de Joden eindelijk eens de taal van de Arabieren gaan spreken. Dat wil zeggen dat ze die z.g. Palestijnen eens zo ongenadig op hun sodemieter geven, dat ze de eerste honderd jaar zich nog wel eens zullen bedenken alvorens een Jood uit te dagen..

 3. De VARA bonst weer op de oorlogstrommels, de meute bonst mee tot het zelf slachtoffer wordt:

  http://www.joop.nl/wereld/detail/artikel/27691_netanyahu_bonst_op_oorlogstrommels/

 4. En daar heb Dries weer, die naast de rakettenregen van Hamas, toch weer hoopt dat Joden onbeschermd in het moeras van bloed dat het Midden-Oosten nu is, terechtkomen.

  http://www.trouw.nl/tr/nl/4496/Buitenland/article/detail/3685638/2014/07/08/De-illegale-muur-van-Israel-zegt-veel-over-ons.dhtml

 5. Zo is het Filantroop en ik vrees: wie niet horen wil zal voelen.

 6. Den Haag is al jarenlang een kleuterklasje, te jong en te onervaren om een land te leiden. Het huidige socialisme is er op uit met leugens en bedrog hun macht te consolideren. De geldwolven van links willen maar een ding een scheiding in het volk. Übermenschen, zijzelf en Untermenschen waarmee ze kunnen spelen.

  Dit systeem vind je overal terug in de wereld.
  Ga maar na; de Palstijnen en de Arabieren; de moslims en de joden; de moslims en de andere geloven in de wereld.
  De moslim in Nederland heeft ook dat gevoel, ze vreten van ons maar voelen zich boven gesteld.

Trackbacks

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: