Europese haatmachine tegen de Joden van Israël wil meer dode Joden

Arabsisrael-300x300Je kon er strychnine op innemen dat de “opinie” er weer met het enige echte succes van Hamas vandoor zou gaan: burgerslachtoffers. Zo vindt de minister van Buitenlandse Zaken Frans Timmermans dat Israël het recht heeft zich te verdedigen, maar het moet wel proportioneel zijn. Zou Israël echter proportioneel het identieke aantal gelijksoortige raketten op Gaza afgevuurd hebben als Hamas sedert de machtgreep in Gaza op Israël afgevuurd heeft, dan zou in Gaza een enorm bloedbad onder vooral burgers plaatsgevonden hebben. Met het over de grens gooien van een partij stinksokken krijg je Hamas niet zover eindelijk eens met de rakettenregen op te houden.

Nog brutaler is Alex Burghoorn, die in de Volkskrant schrijft Hoe leg je 88 doden tegen 0 uit als rechtvaardig? De man die zich journalist noemt kan dus kennelijk noch lezen noch tellen, want er zijn in de aanloop naar deze nieuwe oorlog drie Joodse jongens op de meest platte manier geliquideerd. En wie echt vrede wil pleegt zulke moorden niet.

De “wedstrijd” is dus allerminst 88-0, en zou misschien 88-88 geweest zijn als de Joden van Israël net zo sluw waren als Hamas en ook hun burgers voor het “hogere doel” geofferd hadden.

Dat Burghoorn de gotspe toont de propaganda van Hamas nog eens na te papagaaien met het idee dat de slachtoffers voornamelijk burgers zijn, versterkt het beeld dat de grootste vijanden van de Joden niet in het Midden-Oosten zitten, maar in Europa op de toetsenborden zitten te rammen om de Joden in het Midden-Oosten naar het leven te staan. Wat moet je namelijk met zijn: Israël is er de afgelopen tien jaar met muren, hekken, schuilkelders, luchtalarminstallaties en een raketafweersysteem in geslaagd zijn burgers te beschermen tegen Palestijnse aanslagen en raketaanvallen. Palestijnen hebben al die middelen niet.

Laat Burghoorn dan eens uitleggen wat Hamas er dan toch van weerhield die voorzieningen wel te treffen? Geld genoeg uit Europa om hun eigen burgers de voorzieningen te geven die de Joden in Israël zich wel veroorloven. Waarom van en naar Gaza wel lange gangen graven om wapentuig in te verplaatsen, maar geen goedfunctionerende schuilkelders aangebracht?

Het antwoord is even cynisch als logisch, slachtoffers zijn het beste wapen van Hamas. Hoe meer hoe beter, want dat accumuleert Jodenhaat in de wereld.  En de Jodenhaters kunnen er gerust op zijn, want de teruggekeerde jihadisten hebben hun favoriete doelen ook in Europa inmiddels op het oog.

In het Europa van de Tweede Wereldoorlog lieten de Europeanen het Derde Rijk hun Joden naar de afvalverwerking van de geschiedenis afvoeren om vervolgens de handen in onschuld te wassen met Ich habe es nicht gewußt. Nu hebben ze er Hamas, Hezbollah en Fatah voor die klus te klaren.

Niet dat dat nog een keer zal lukken, want ook al is dit type Europeaan razend op de Joden van Israël omdat ze zich in tegenstelling tot 1940 beter verdedigen, de kans dat die nog een keer zijn zin krijgt is nihil. En terecht, want als je in Syrië met 160.000 overwegend burgerslachtoffer al ziet hoe moslims met moslims omspringen, hoef je niet eens over een flinke dosis fantasie te beschikken te snappen wat er gebeuren zou als deze lui zich over de Joden van Israël zouden ontfermen.

Dat het tot nu toe 88-3 is, mag Burghoorn tot tranen toe bewegen, maar Joden vinden het toch echt beter dat het 88-3 dan 3-88 is.

Wat dan toch dat proportioneel reageren inhoudt dat Frans Timmermans Israël graag ziet doen, laten hij noch Burghoorn weten. Ik mag veronderstellen 88-88. Nou, dan moeten er dus nog 85 Joden dood om Timmermans en Burghoorn te bevredigen. Zouden ze echter 3-3 bedoelen dan kun je er arsenicum op innemen dat Hamas vreselijk ontstemd zal zijn want dan lukt het zelfslachtofferschap niet en worden ze nog agressiever.

En wat dan?

 

 

Advertenties

16 reacties to “Europese haatmachine tegen de Joden van Israël wil meer dode Joden”

 1. Bij deze plaats ik de link naar dat artikel van Burghoorn waar u zo tegen fulmineert .
  Ik lees dan dat Burghoorn juist onderkent dat hamas en haar europese aanhang met emotie propaganda zich als slachtoffer ipv dader afficheren .

  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2808/Israelisch-Palestijns-conflict/article/detail/3687659/2014/07/11/Hoe-leg-je-88-doden-tegen-0-uit-als-rechtvaardig.dhtml

  • Maar waarom ergerde ook ik me dan vanochtend aan mijn krant?! De hele voorpagina straalde uit dat Israël disproportioneel bezig was. Ik heb de indruk dat Burghoorn zich met een paar woordjes probeerde in te dekken tegen de kritiek die Filantropius zo goed verwoordt.

 2. Honderden projectielen zijn in de afgelopen dagen vanuit de Gazastrook op Israël afgevuurd.
  Ook een olifantenmoeder in de stadsdierentuin van Tel Aviv is de raketaanvallen in de Israelische stad niet ontgaan. Als het luchtalarm afgaat volgt het dier haar instinct en doet ze er alles aan om haar jong te beschermen.

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/22845553/__Raketaanval__olifant_beschermt_baby__.html

 3. Jean-Claude
  Prima, want ik was vergeten de link te plaatsen..

 4. De man heet toch Burghoorn? Maar blijkbaar door het tellen van gedode burgers, heb je er Burgerhoorn van gemaakt. Shabbat shalom! Hopelijk blijft de teller stilstaan…….

 5. Het verschil in slachtoffers komt – behalve door verschil in technologie – doordat Israel er alles aan doet om haar burgers te beschermen: waarschuwings-apps, schuilkelders, antiraket-systemen enz.

  Hamas echter gebruikt welbewust de oorlogsmisdaad van het menselijk schild, het verschuilen van wapens en strijders tussen burgers.
  http://likud.nl/2014/07/wapenopslagplaats-hamas-ontploft-in-woonwijk/

 6. Likoed
  Het valt op dat de burgerbescherming in de Arabische gewesten op veel minder Europese bezorgdheid stuit wanneer de bedreigers Arabieren zijn.

  Dorith
  Nee, hier in de oost zodanig bevangen door de hitte, dat het tekstklavier niet Schubert maar Brahms ten gehore bracht. Inmiddels een ander partituur ter hand genomen.

 7. 160.000 doden in syrië, maar dan toch:

  Abdelkader Benali @abdelkabenali
  Follow
  Het zionisme heeft nog een lange weg te gaan voordat t zich, als t communisme, kan opheffen. Verkeerde ideologie op de verkeerde plek. #Gaza
  12:07 PM – 11 Jul 2014
  2 RETWEETS

 8. In de liefde en in de oorlog is alles geoorloofd. Dus Israël moet er voor zorgen dat de rakettenregen stopt. Dat is zij verplicht tegenover haar onderdanen. Het doel heiligt hier de middelen. Buiten proportie zou het echter zijn om nadat deze doelstelling is bereikt ook nog eens de bevolking uit te moorden. Iets waar o.a. de Isis- troetelkindjes van generaal Van Uhm een handje van hebben. http://www.funx.nl/index.php/omg/21531-gruweldaden-isis-shockeren-wereld Deze “kruisvaarders” gaan als de slag geleverd is de overwonnenen nog eens gezellig martelen, executeren, kruisigen etc. Trouwens de meeste Arabieren in navolgingen van Mohammed zijn hier niet wars van. Daarover verschijnen in de Volkskrant bij mijn weten geen vlammende commentaren, want stel dat onze “Timmerfrans” boos zou worden. De ene hand wast de andere tenslotte.

 9. Nou Frans Timmermans, doe er wat aan:

  570 raketten – Het Israëlische leger telde de afgelopen drie dagen 570 raketten die vanuit de Gazastrook naar Israël zijn geschoten.

 10. Volgens mij zit het wel snor met deze regering. Rutte:
  hamas is een terroristische organisatie die de bevolking als schild gebruikt en Israël reageert proportioneel.

  http://tvblik.nl/wekelijks-gesprek-met-de-premier/nos-gesprek-minister-president-15

 11. De NOS komt met Navy Pillay van de VN op de proppen. Uiteraard maakt ze zich zorgen om de sfeer in de Gazastrook en hoe gemeen Israël is. Die Pillay is zelf echter zo omstreden als wat: http://blog.unwatch.org/index.php/category/navi-pillay/

 12. De gemeente Urk boycot dit jaar de kinderpostzegels. De hele gemeenteraad staat achter een oproep van de partij Hart voor Urk om geen kinderpostzegels te kopen.

  Volgens de partij wordt de opbrengst van de kinderpostzegels gebruikt voor anti-Israëlische projecten. Als voorbeeld wordt de Palestijnse organisatie Holy Land Trust genoemd die met geld van de kinderpostzegels leden van de Palestijnse organisatie Hamas zou trainen.

  http://nos.nl/artikel/702856-raad-urk-boycot-kinderpostzegels.html

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: