Het Europa van de EU is een bloedbad aan het worden

massexecuties1Vanmorgen hing VVD-senator en generaal-majoor b.d. Frank van Kappen aan de telefoon bij de klassieke omroep, die met wat teletekstinformatie deed alsof hij net een lijntje met Amerika gehad had. Meest interessant over de grote instabiliteit die er thans heerst, was zijn opmerking dat hij en de zijnen dat al lang voorspeld hebben. Nou, helemaal niet. Zijn VVD regeert op dit moment, en zijn VVD heeft de roepende critici in de woestijn de partij juist uitgeknikkerd, maar Hans van Baalen daarentegen in Kiev stemming laten maken tegen de Russen.

Het veilige Europa dat de Europees leiders de burgers toch met de hand op het hart beloofd hebben bleek gisteren met de aanslag op het verkeersvliegtuig dat boven Oekraïne vloog aan flarden geschoten te zijn. Er is een hete en koude oorlog in Europa. Aan de randen van het toekomstige Europa, want de VVD is nog steeds niet tegen Turkije bij de EU, heersen totale anarchie en massamoord. Binnen Europa is een alsmaar uitdijende moslimpopulatie sterk aan het radicaliseren en we hoeven alleen nog maar zenuwachtig met de vingers op de stoelleuningen roffelend af te wachten voor er weer een boem klinkt.

Werd in het Nederlandse deel van het interbellum nog iets gedaan aan de weerkorpsen van de communisten en nationaalsocialisten door een uniformverbod uit te vaardigen, thans moet je in de steden grote moeite doen niet tegen een woestijnuniform aan te lopen.

Je kunt van Poetin zeggen wat je wilt, maar hij voorkomt in ieder geval dat Rusland niet aan een tsunami van islamisering overgeleverd wordt. En de communisten van het inmiddels zeer kapitalistische China doen er ook hun best voor dat China daar niet aan ten offer zal vallen.

Op de onnuttige idioot Barack Obama en diens geestverwanten na, lopen de Amerikanen ook niet warm voor zo’n tsunami, al was het maar omdat de conservatieve christenen dat met hand en tand zullen verhinderen. En misschien dat het daarom ook de zwaarst bewapende burgers van het land zijn, want tegenwoordig moet je met een toenemende christen- en Jodenhaat heel goed aan je zelfverdediging werken, wil je niet onder dwang in Allah of erger moeten gaan.

Dat allemaal beschouwend kun je Europa zien als een lichte kooi in haar nadagen. Ze prostitueert zich op het handgeknoopte karpet in Riyad, staat toe dat het leger van Allah zijn tenten opslaat, construeert aan het randje van Centraal-Europa moslimstaten van waaruit bruggenhoofden voor criminaliteit en islamisering geregeld worden, en bovendien worden degenen die hiervoor al jaren waarschuwen op een moreel water en brood gezet.

Het zal er nog van komen dat we de conservatieve christenen die wij atheïsten met argusogen bezagen, nog dankbaar moeten zijn voor het conserveren van de westerse vrijheid. Al moet gezegd, dat dit Europa de christenen in het Midden-Oosten rustig laat uitroeien en onze minister van Buitenlandse Zaken liever 150 miljoen euro op de bankrekening van genocidenplegende Arabieren stort, dan dat hij de christenen en Joden in het Midden-Oosten een handje helpt.

Zulk een Europa verdient het licht in de ogen niet, en het daarom nog slechts wachten is op het moment dat het gebruik moet maken van blindengeleidehonden om zich voort te bewegen. Nu maar ernstig hopen dat het niet de wolven van Recep Tayyip Erdoğan worden, want dan zijn we helemaal in de ratsmodee.

Boven boven: Het leger van Allah organiseert een feestje.

16 reacties to “Het Europa van de EU is een bloedbad aan het worden”

 1. Triest maar waar. Het is slechts afwachten op de toenemende onrust en onlusten in de maatschappij wanneer de religie van “vrede” zich meer en meer gaat manifesteren. En uiteraard zal de gutmensch nooit een link gaan leggen tussen één van de meest onverdraagzame geloven(oorlogsideologie) en het feit dat het niet zo wil boteren tussen bepaalde allochtoonse groepen en de basiswaarden van een democratie.

 2. De Europese politici zijn mede-verantwoordelijk voor het neerhalen van de MH17.
  Immers al maanden lang is er een rebellie/ burgeroorlog gaande in ZO-Oekraine. De MSM rapporteren hier niet over, want blijkbaar is die publiciteit niet gewenst. Blijkbaar moeten die opstandige burgers uitgemoord worden.
  De EU leiders willen zsm de Oekraine (en ook Turkije) bij de EU hebben, want de corpocratie (grote bedrijven) wil dat, immers die uitbreiding betekent meer business – en daar gaat het om. OK, de bevolking/ burgers willen dat niet, maar dat speelt geen rol.
  De EU dendert gewoon door.
  ,
  Tja, en dan wordt een vliegtuig tw MH17 neergehaald. De separatisten zullen blij zijn met de publiciteit. Als ze niets doen, dan worden ze uitgemoord…
  Triest maar waar….

 3. Die meneer Kappen is een snabbelaar , die op uitnodiging van de publieke omroep wat swatelt over oorlogsrecht enzovoort enzovoort. blijkbaar zo zeer dat zelfs de schrijver van deze column niet in de ware toedracht lijkt geïnteresseerd en op zijn stokpaardje terugvalt .

 4. Ieder zijn stokpaardje heer Jean-Claude. Maar mocht u de ware toedracht kennen, waar die ook over moge gaan, neem er de tijd voor en vertel.

  • Goed stuk in het Ref.Dagb.
   Iets dergelijks is dus al eerder uitgehaald door Oekraiense overheid.
   Citaat:
   “Het neerstorten van het toestel van Malaysia Airlines roept herinneringen op aan een eerdere soortgelijke gebeurtenis, eveneens in Oekraïne. Op 4 oktober 2001 trof een raket van het Oekraïense leger tijdens een militaire oefening op het –inmiddels door Rusland geannexeerde– schiereiland de Krim een Russische Toepolev-154. Het toestel, dat onderweg was van het Israëlische Tel Aviv naar de Russische stad Novosibirsk, stortte in de Zwarte Zee, waarbij alle 78 inzittenden –overwegend Israëliërs van Russische komaf– om het leven kwamen.”

 5. Soms kun je gewoon alleen maar stil zijn
  de ogen gesloten zodat je niets ziet
  de radio en televisie uit willen zetten
  je afsluiten voor al dat verdriet

  Soms kun je gewoon alleen maar stil zijn
  want woorden zijn er niet genoeg
  om je afschuw over al dat geweld te uiten
  de wereld is verrot en dat doet pijn

  Soms kun je gewoon alleen maar stil zijn
  ook als je al die wereldleiders ziet
  die elke ramp en alle ellende
  in hun voordeel proberen uit te buiten

  Soms kun je gewoon alleen maar stil zijn
  je mening voor je houden, zwijgen
  uit respect voor andermans verdriet
  omdat iemand een vliegtuig uit de hemel schiet

  Soms kun je gewoon niet meer stil zijn
  als je al die misère ziet,
  de wereld is een grote bende
  en onze “wereldleiders”geven elkaar de zwarte Piet

  Soms mag je niet meer stil zijn
  en moet je schreeuwen, protesteren tegen wat je ziet
  in alle landen van de wereld is het een grote bende
  want voor de bevolking zitten hun regeringen er niet

  Ik wil ook niet meer stil zijn
  door al dat machtsvertoon
  een wereldoorlog in ´t verschiet
  de bevolking, voor een groot deel nog niet wakker,
  blijft zachtjes slapen, want ze ziet het niet

  Door:
  Willemientje

 6. Citaat van Elsevier:
  “Hoofdonderzoeker van het forensisch team, Peter van Vliet, zegt dat hij onder de indruk is van de manier waarop de Oekraïners de lichamen van de slachtoffers hebben geborgen. Ze deden een ‘hell of a job’, zegt hij.

  In eerdere berichtgevingen werd juist het beroven van lichamen en onredelijke gedrag van Oekraïners benadrukt. Premier Mark Rutte (VVD) noemde zaterdag het ‘rotzooien’ op de rampplek ‘ronduit walgelijk’.”

  Ergo: Mark Rutte wordt door de NL hoofdonderzoeker gecorrigeerd. Het blijkt dat Rutte een mening heeft zonder de feiten te kennen…. Wat een eikel die Rutte.

 7. Citaat: “Volgens Voorbach waren KLM en Malaysia Airlines niet op de hoogte van de informatie”

  Ja, ja.. “Wir haben es nicht gewusst”.
  Maar iedereen wist toch dat daar soort burgeroorlog gaande was, die door de MSM nogal onderbelicht werd.
  De lullos van KLM wilden, natuurlijk op de kerosine kosten sparen.
  Dwz onnodig risico nemen….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: