6 miljoen Joden

SchuilkelderHet journaal in de vroege ochtend gaat erin als extra vierge olijfolie: dertien doden bij aanval op VN-school. En de slachtoffers waren ook nog Palestijnse vluchtelingen. Waarom de VN wel een enorme cluster aan VN-scholen neergezet hebben in gebieden van waaruit Hamas rakettenregens op Israël afvuurt, maar in de wetenschap dat de “moorddadige” Joden in de nabijheid zitten niet ook net zo bereidwillig waren schuilkelders te bouwen, is een vraag die het leger van Israël-haters weigert te beantwoorden.

Schreef ik al eerder dat de VN-scholen de nieuwe bloedsprookjes zijn,  en dat nadat gebleken is dat Hamas er niet voor terugdeinst er raketten in op te slaan, ook hedenochtend kreeg de vroege opstaander weer een wolk haatvoeding bij zijn beschuitje met jam en walmende thee.

Dat er in de school vluchtelingen zaten, is op zich al een rare constatering. Alle Palestijnen hebben immers de status van vluchteling, dus zouden er Hamasstrijders in gezeten hebben dan waren het ook vluchtelingen. Eeuwige vluchtelingen,  wel te verstaan, want het bespottelijke feit doet zich hier voor dat de VN slechts één categorie vluchteling een erfelijke status toegekend hebben en dat is de Palestijnse vluchteling. Die status geldt tot in de eeuwigheid en is dus chronologisch onbegrensd.

De christelijke vluchtelingen uit Mosul, de islamitische uit Darfur, Servische uit Kosovo, moeten het echter zonder die status doen. Waarom alleen de vluchteling voor de Joden een eeuwigdurende vluchtelingenstatus toebedeeld kreeg, maar de inmiddels miljoenen vluchtelingen voor de islam het zonder die status moeten doen, is ook zo’n vraag waar nimmer een plausibele verklaring voor gegeven zal worden.

Nu gebleken is dat Hamas veel meer smokkeltunnels gegraven heeft dan tot deze Gaza-oorlog aangenomen werd, schijnen maar weinigen zich af te vragen wat toch de reden was dat Hamas zich wel geroepen voelde smokkeltunnels te graven maar het vertikte schuilkelders te bouwen.

Met de “moorddadige” Joden als buren en gesitueerd in de grootste openluchtgevangenis van de wereld, zou het toch in de rede gelegen hebben schuilkelders te bouwen. Terwijl aan de andere kant van de grens de Joden aan de slag gingen schuilkelders te bouwen, gingen de VN echter aan de slag een cluster scholen te bouwen in een gebied van waaruit Hamas rakettenregens op Israël afvuurt en lieten ze Hamas begaan met het aanleggen van smokkeltunnels. Met geen woord werd er bij Hamas op aangedrongen schuilkelders tegen de “moorddadige” Joden aan te leggen.

Gezien de enorme stromen die in Europa scandeerden dat de Joden genocide op de Palestijnen plegen, zou je hier een voorzichtig eigen schuld, dikke bult kunnen roepen. De slachtofferschare van Gaza blijkt namelijk een vermijdbaar drama te zijn. Hamas was niet verplicht een voortdurende rakettenregen op Israël af te vuren, maar had zich ook kunnen uitputten in het aanleggen van schuilkelders. Fatsoenlijke regeringen beschermen hun eigen burgers namelijk wél tegen aanvallen van de vijand.

Toen in Europa en met brede steun van de Europeaan de grootste openluchtgevangenissen aangelegd werden voor de Endlösung der Judenfrage, ontbraken niet alleen de enorme stromen die scandeerden dat de Europeaan genocide op de Joden pleegde, maar ontbraken ook de smokkeltunnels, de schuilkelders en de VN-scholen. Zelfs het Rode Kruis stak geen poot uit naar de Joden in Auschwitz en Sobibor, maar staat nu op hoge poten naar de “moorddadige” Joden te wijzen.

De Joden die in tegenstelling tot de Palestijnen het moeten doen zonder eeuwigdurende vluchtelingenstatus, mogen dan de hemel op hun hoofd aan haat krijgen, de ironie zit hem misschien in het getal, om Gretta Duisenberg ongewild in herinnering te roepen. Op dit moment wonen in Israël ongeveer net zoveel Joden als er tijdens de Tweede Wereldoorlog afgemaakt zijn. Ten koste van hoeveel Gazanen het zal gaan weet ik niet, maar de wereld moet er maar aan wennen dat de Joden niet nog eens bereid zullen zijn zich te laten slachtofferen om antisemieten te bevredigen. Wie dus echt vrede wil zal zich nu maar eens moeten richten tot de antisemieten die vol ongeduld op hun extase zitten te wachten, maar die zij dankzij de dappere Joden van Israel niet nog eens zullen krijgen.

 

 

Advertenties

9 reacties to “6 miljoen Joden”

 1. Beste Filantroop,

  Dacht dat je er niet weer was op internet tot je gisteren ergens gelinkt werd. Heb je blog gelijk in mijn favoriete rss-feeds gezet.

  Hartelijke groet

 2. Mocht er op enig moment zich voordoen, dan trek ik graag mijn eigen steen over mijn graf.

 3. Een “StijlLoos” berichtje over hoe het in deze tijd toegaat:

  “Zo doen wij dat in Amsterdam-Oost”, twittert Internationaal Socialist Kinge Siljee over een Israëlische en een Palestijnse vlag die – ogenschijnlijk gebroederlijk – onder elkaar hingen. “Als dat Ajax en Feyenoord waren geweest stond de boel al in de hens”, zegt ze ook nog. Welnu, de boel staat ook in de hens. Letterlijk zelfs, lezen we in de column van Marcel van Roosmalen, die de Mexicaanse (!) eigenaresse van de Israëlische vlag gesproken heeft. Samenvatting van zijn relaas (nog niet online, tenzij je op Blendle zit): woningbouwvereniging Rochdale heeft de Mexicaanse vrouw gedwongen om het dundoek weg te halen nadat buren klachten verzonnen hadden, dreigbrieven met hakenkruizen hadden verstuurd, ruiten hebben vernield en een brandbom naar binnen hebben gegooid. Weghalen, zei Rochdale, anders zouden de kosten voor vandalisme op háár worden verhaald. Halen wij de postcode van het Krügerplein door de Allochtoon-O-Meter, dan lezen we dat de buurt door 37,5% niet-westerse allochtonen bevolkt werd (in 2010 – doe es updaten Joris, CBS zegt 48% in 2014 – red). Om de verzuchting van regisseur Martin Koolhoven te citeren: “Het is helemaal mis.” Na de breek een paar citaten uit de column, en hier een repo van AT5:

 4. Filantroop, ik laat je vandaag in de steek op dit tijdstip.

 5. Begrijpelijk dat de media zich aan een overkill aan informatie over Israël schuldig maakt. Ondertussen ergens anders in het Midden-Oosten:

  http://www.katholieknieuwsblad.nl/nieuws/item/6048-acht-christenen-onthoofd-in-mosul

 6. Filantroop, alweer! goed gezegd en geschreven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: