Hoe Hamas het maken van burgerslachtoffers uitlokt

Hamas tussen de journalistenMark Rutte hoeft niet voor Dries van Agt door de knieën, want de filmcrew van het Indiase televisiestation NDTV filmde in het geheim hoe Hamas een raketaanval onder een partytent en in een dichtbevolkt gebied voorbereidde met als hoopvol resultaat dat Israël er een bombardement zou uitvoeren zodat nog meer Israel- en Jodenhaat de wereld veroveren zou.

Moedig van de Indiërs dat die er niet alleen een film van maakten maar ook nog eens op onderzoek gingen.

Daar steekt het Nederlandse journaille maar magertjes bij af, dat wel graag met kogelvrij vest op het beeldscherm verschijnt, maar dit soort akkefietjes nimmer ziet en beschrijft.

Schakelen we nu weer over naar de dames en heren van ISIS.

8 reacties to “Hoe Hamas het maken van burgerslachtoffers uitlokt”

 1. Citaat uit de onroerende reactie van Timmermans:

  “Onbereikbare doelen”

  Over Hamas schrijft Timmermans dat die beweging bereid is de levens van onschuldige burgers op te offeren in een poging “onbereikbare” politieke doelen na te streven. Hij stelt de vraag hoe de Gazastrook er nu voor zou staan als de miljoenen die zijn uitgegeven voor raketten en tunnels in de ontwikkeling van Gaza zouden zijn gestoken.

  http://nos.nl/artikel/683100-timmermans-kritiek-over-gaza.html

  Alleen in het laatste heeft hij volstrekt gelijk.

  http://likud.nl/2011/01/hamas-handvest/

  Misschien uit bevooroordeelde bron maar ook alom Nederlands vriendelijke Wiki schrijft als volgt:

  Hamas (Arabisch: حماس, een Arabisch acroniem voor حركة المقاومة الاسلامية Ḥarakat al-Muqāwamah al-ʾIslāmiyyah letterlijk Islamitische Verzetsbeweging), is een Palestijnse islamitische politieke beweging die streeft naar wat zij zelf als de bevrijding van Palestina ziet en die zich verzet tegen het bestaan van de Israëlische staat.[1] Het Arabische woord حماس (ḥamās) betekent ‘enthousiasme, vuur, fanatisme’.
  Door onder meer de Verenigde Staten en de Europese Unie wordt Hamas beschouwd als een terroristische organisatie. In een aanzienlijk deel van de islamitische wereld wordt Hamas daarentegen gesteund.

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Hamas

  Het Handvest van Hamas is de eerste formele politieke verklaring van Hamas. Het handvest geldt als een ideologisch en politiek manifest waarin Hamas haar identiteit beschrijft als een islamistische partij met een geweldsvol verzet tegen Israël.[1] Het document werd in januari 1988 geschreven[2] en op 18 augustus 1988 uitgebracht. Het handvest is opgedeeld in zesendertig artikelen en vijf hoofdstukken, exclusief de introductie en de epiloog. De epiloog vangt aan met de soera Het Geslacht van Imraan 109-111 uit de Koran.

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Handvest_van_Hamas

  Begrijpt u het, Timmermans?

 2. Toch gek dat die oud poltitiek-bestuurders (voor Nederland van Agt , voor de USA Carter en voor België Claes ) de oorzaak van de ellende over Gaza namelijk hamas niet aanvallen en wel verrechts Israël .

 3. Palestijnse doden komen tot leven. Een mirakel:

  http://brabosh.com/2014/08/15/pqpct-xsf/

 4. Sinds het staakt-het-vuren tussen Israël en Hamas dinsdag sneuvelde zijn vanuit de Gazastrook meer dan 200 raketten afgevuurd op Israël.

  Volgens Israël zijn 162 van de projectielen op Israëlisch gebied terechtgekomen. Nog eens 35 raketten zijn uit de lucht geschoten,
  “”terwijl 16 projectielen in de Gazastrook zelf terechtkwamen.””

  http://www.bnr.nl/nieuws/581340-1408/meer-dan-200-raketten-afgevuurd-op-isral?s_cid=home:blogitems

 5. Niet eerder werd de kwaadaardige rol die Hamas speelde tijdens de afgelopen Gaza-oorlog zo overtuigend blootgelegd.
  Het Israëlische leger presenteerde woensdag bewijs van raketinstallaties bij dichtbevolkte plekken.

  http://www.elsevier.nl/Buitenland/achtergrond/2014/9/Israel-levert-het-bewijs-van-Hamas-raketten-bij-scholen-1590557W/?masterpageid=158493

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: