Barsten in de marxistische bunkers

ISIS komt ook langsWie de huidige situatie van de christenen en andere minderheden zoals de Irakese Yezidi’s overziet, snapt als die tenminste niet door het islamitische of marxistische virus besmet is, dat de Joden van Israël zich terecht verdedigen tegen de islamitische Jodenhaat. Zouden de Joden die nog in de tweede helft van de vorige eeuw in de islamitische gebieden van het Midden-Oosten leefden daar op dit moment nog steeds geleefd hebben, dan zou hen hetzelfde lot gewacht hebben als wat de christenen en andere minderheden nu ondervinden.

Ondanks de schijnbaar brede afkeer in de publiciteitsmedia voor Israël, en dat niet geheel ontdaan van een opvallende zachtmoedigheid jegens de Religie van de Vrede, beginnen in Nederland de schellen van de ogen te vallen. Je hoeft er eigenlijk helemaal geen hitsige teksten, langdradige opsommingen en een massa beeldmateriaal aan te wijden, want de moslims en hun willige verdedigers in Nederland doen er zelf alles aan te bewijzen dat wedden op het vliegende paard van de profeet je geld weggooien is.

Wie dat in de late vorige eeuw schreef werd nog voor gek verklaard, als racist geïsoleerd, en even over de grens van het millennium heen, zelfs tegen de vlakte geschoten.

Inmiddels hebben we in Nederland stromen boze moslims met flagrante haatteksten tegen Joden voorbij zien gaan, en stonden Nederlanders langs de kant bedremmeld toe te kijken naar dit stampvoetende volk.

Dat de eenzijdigheid in boosheid meer Nederlanders opvalt dan alleen die van de vrijsprekende en rechtse sector, beseffen deze moslims en hun marxistische vakbroeders in de zinsbegoocheling niet. In zo’n typisch Nederlandse wijsheid vervat “je hand overspelen” lieten ze zich helemaal gaan zonder te begrijpen dat er ook nog zoiets is als een zwijgende meerderheid die misschien niet bij ieder wissewasje de openbare ruimt opeist, maar ook een mening heeft.

Langzaam zie je het islamitisch/marxistische front aftakelen. In enkele bunkers, zoals VARA’s Joop, Stop de Bezetting, Vrij Nederland, Trouw en de Volkskrant, weet het nog stand te houden, maar de barsten zijn  reeds zichtbaar, want ook Nederlanders, maar dan de echte Nederlanders, kunnen zich levendig voorstellen hoe het zou zijn te moeten zwichten voor een denkrichting die achteruit in de tijd marcheert en eenmaal gesetteld het spreekwoordelijke koekoeksjong blijkt te zijn.

De harde kern is heden ten dage dag ook vooral te vinden in “hoge” academische kringen, waar wel grote bezorgdheid heerst over de zelfverdediging van de Joden van Israël, maar de massale slachtingen door moslims op christenen en andere minderheden geen gehoor vinden, zoals de genocide in Darfur door het regime van Soedan daar ook al geen gehoor vond.

Onder deze link een reeks namen van ondertekenaars die over de nog steeds voortdurende oorlog in Gaza dit schrijven:

Wij, wetenschappers, docenten en medewerkers van Nederlandse universiteiten en hogescholen, geven gehoor aan de oproep van collega’s in Gaza en spreken ons uit tegen het excessieve geweld van de militaire operatie ‘defensive edge’ en de structurele onderdrukking door de regering van Israël van de Gazastrook.

De ironie hierbij is niet alleen dat deze ondertekenaars met geen woord reppen over de misdaden tegen de menselijkheid door Hamas, maar al jaren actief zijn de misdaden van moslims in het Midden-Oosten en Afrika te negeren.

Onder de ondertekenaars valt daarom ook Prof. dr. Jan Pronk van het International Institutes of Social Studies te vinden. Deze PvdA’er bestond het als VN-gezant ten tijde van de genocide door het Arabische regime van Khartoem te beweren dat de slachting daar geen genocide was, en dat omdat het begrip genocide volgens zijn inzicht daarmee aan inflatie te lijden zou krijgen.

Ik zou er iets over kunnen schrijven, maar citeer hier liever Koen Koch die er in het dagblad Trouw op 9 juli 2004 het volgende over schreef: 

De Genocide Conventie schrijft voor dat staten zonder meer de plicht hebben om in te grijpen wanneer er sprake is van genocide, de meest barbaarse misdaad tegen de menselijkheid. Dus kronkelen de politici zich in allerlei bochten om te bewijzen dat er in Darfur geen sprake is van genocide. Ook VN-gezant Jan Pronk zegt hoogstpersoonlijk dat er geen genocide plaatsvindt. Wel is er sprake van zeer ernstige etnische zuiveringen. Voor de slachtoffers maakt het niets uit, ze worden toch wel vermoord, verkracht, van hun land gejaagd. Voor de politici is het een wereld van verschil. In het ene geval moeten ze ingrijpen, in het andere niet. Of er wordt ingegrepen, hangt niet af, zoveel is duidelijk geworden, van de ernst van de schending van de mensenrechten of van de omvang van de humanitaire ramp, maar van de politieke opportuniteit. Toen in Kosovo werd ingegrepen, was er geen sprake van een grootschalige etnische zuivering. Die kwam pas na dat ingrijpen, en voor een aanzienlijk deel werd zij nog bewerkstelligd door de zogenaamde slachtoffers, de Kosovaarse Albanezen, zelf. Maar genocide was wel de rechtvaardiging van het ingrijpen.

Je kunt er op wachten dat tegen het licht van wat er door toedoen van de islam en de moslims op dit moment in het Midden-Oosten, Afrika en Europa gebeurt of nog staat te gebeuren, deze bunkers niet langer bestand zullen blijven tegen het bombardement van harde feiten.

We zagen het al bij het met de deur slaande vertrek van Anja Meulenbelt en Gretta Duisenberg uit de SP, en we kunnen er op rekenen dat er op dat gebied nog veel te gebeuren staat, want de islam, de volgelingen en hun beschermers doen niets liever dan de eigen hand overspelen.

 

 

 

18 reacties to “Barsten in de marxistische bunkers”

 1. Ik hoop dat alle beschermers van Islam ooit voor Neurenberg2 tribunaal zullen staan !

 2. Een ander klein scheurtje is Erdogan van Turkije. Nog steeds kandidaat lidstaat van de EU. Dit land schijnt nogal heilzaam werk te verrichten voor IS. Niet vreemd overigens, aangezien de Ottomanen wel enige ervaring hebben met genocide. http://www.jpost.com/Middle-East/Islamic-State-fighter-Turkey-paved-the-way-for-us-369443

 3. Het onderstaande moet prof. dr. Jan Pronk als VN gezant ten tijde van Darfur bekend zijn geweest:
  Verdrag inzake de Voorkoming en de Bestraffing van Genocide

  Adopted by Resolution 260 (III) A of the U.N. General Assembly on 9 December 1948.
  Entry into force: 12 January 1951.
  Nederlandse vertaling, Tractatenblad 1960, 32, gewijzigd bij Tractatenblad 1966, 179.

  List of parties to the Convention (UN Treaty database), Nations that are NOT party to the Convention (this website)

  http://www.preventgenocide.org/nl/verdrag.htm

  Edoch keek de wereld even de andere kant uit en de VN:

  De Rwandese genocide, ook wel Rwandese burgeroorlog, was een volkerenmoord die in 1994 plaatsvond in het Afrikaanse land Rwanda. Gedurende deze genocide werden naar schatting 500.000 tot 1 miljoen[1] Tutsi’s en gematigde Hutu’s in een periode van 100 dagen, van 6 april tot half juli 1994, vermoord. De meeste moorden werden gepleegd door twee extremistische Hutu-milities, de Interahamwe en de Impuzamugambi.
  De internationale vredesmacht die in de regio gestationeerd was, UNAMIR, greep niet in vanwege het krappe mandaat van de troepen. Dit is de Verenigde Naties en vooral de leden van de Veiligheidsraad op veel kritiek komen te staan.

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Rwandese_genocide

  Op papier is het humanitaire recht mooi geregeld. Verkrijgen is nog wat anders.

 4. Inderdaad, 2 politieke prominenten hebben jarenlang voor dit soort extreme uitwassen van de islam gewaarschuwd. De ene (Fortuyn: “De islam is een achterlijke godsdienst”) werd afgeknald door een GroenLinkser; de andere (Wilders) wordt door vrijwel iedere linkser belachelijk gemaakt en gedemoniseerd. Of anders luistert men liever naar een glibberaal (Pechtold) die zich zeer druk maakt over de Princenvlag maar zich muisstil hield toen de ISISvlaggen in onze grote steden opdoken.

 5. Jordan
  Over het zwijgen van Pechtold over de vlaggen van ISIS, maar zijn daarentegen omstandige reageren over de Prinsenvlag, heb ik al eerder iets geschreven. Laat er dan ook bij vermeld zijn dat de Prinsenvlag de nationale driekleur was voordat de Fransen bezetters er een andere driekleur van maakten, dus in tegenstelling tot de vlaggen van ISIS en al die andere van vreemde naties, legitiem over de Haagse straten ging.

 6. Herinnert me trouwens aan de SP’er en hoogleraar nieuwste geschiedenis Gjalt Zondergeld, die zich opeens aan de meeuw van de PVV stoorde wegens een meeuw van de NSB, maar waarover ik op HVV schreef dat de Arbeiders Jeugdcentrale (AJC) van respectievelijk de SDAP en de PvdA, zich ook bediende van allerlei emblemen met gevogelte, waaronder meeuwen.

 7. kijk eens naar de islam en hoe ze te werk gaan in het zelfde licht als het communisme in de jaren 50 en daarna.
  Die commies wilden ook met heel veel moorden etc ook de wereld veroveren en de hemel op aarde vestigen.
  Wat is daar nu nog van over want zelfs toen waren de commies net zo fanatiek als nu de moslims.
  Als familie “Doorsnee ” maar gewoon bij zijn eigen waarden blijft dan is de islam ook verdwenen, binnen een tien jaar.

  Ali theedoek krijgt dan ook wel door , dat ” 80 maagden in de hemel” minder waard zijn dan een appeltje in de hand.

  Een veel groter probleem ( net als in de commie tijd) is het (chemische) drugsprobleem.
  De overheid loopt achter de feiten aan met bestrijden VAN de productie.
  Maar aan de VRAAG (van de jeugd) word niets gedaan- alleen maar de legale alcohol en tabak worden verboden.

  DAT ZAGEN WE TOCH OOK MET DE DROOGLEGGING IN DE USA ( jaren 30). De vraag bleef bestaan en dan word er geleverd.

  Visie van politici is tot de volgende verkiezing en die ouwe, die hebben last van alzheimer.

 8. De houding van links, en welke partij is niet links in Nederland, is een vruchtbare voedingsbodem voor het beperkte denkvermogen van de barbaren.

 9. Theodoor
  Ondanks het vermeende intellectualisme van links heerst in die kringen een opvallende hang naar het tribalisme. Een stille fascinatie voor het exotisme of toch blank zelfracisme?

 10. Nog altijd heb ik grote moeite met berichtgeving van de Telegraaf als “de waarheid” van wakker Nederland. Dat kan je zo hebben.

  Liever een andere internationale bron, mits objectief nog te vinden en met link.

 11. Aegolius
  Het zal toch niet zijn omdat de Telegraaf fout in de oorlog was? Dat was de VARA ook. En alle dagbladen die openlijk verschenen waren “gelijkgeschakeld”.

  Er is echter een verschil. De Telegraaf-baas tijdens de bezetting, de SS’er Hakkie Holdert, kreeg 20 jaar uitzetting uit het persbedrijf en 12 jaar gevangenisstraf. De bazen van de VARA en de gelijkgeschakelde dagbladen bleven aan het roer.

  Dus…

 12. Filantropius

  Duidelijk. Mede ook de aanvulling dat de VARA alsook de resterende “vrije pers” zich met de inhoud aan het hedendaags bestuur conformeert.

 13. Marxisten blijven maar liegen, want ze schrijven slechts voor eigen parochie en daar slikt men deze zoete koek:

  “Toen Israël in 1982 Libanon binnenviel en christelijke falangisten onder het toeziend oog van het Israëlische leger een bloedbad aanrichtten in de Palestijnse vluchtelingenkampen Sabra en Shatila, was er ook al sprake van polarisatie.”

  Nee Max van Weezel, er was geen Israëlisch leger in de buurt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: