VARA met 13 keer Israël op 18.00 uur

JoopWat heeft de VARA toch met Joden en Israel? Vandaag klokslag 18.00 uur gaat het op de voorpagina van VARA’s Joop 13 keer over Israël. Is er dan niets ergers in de wereld aan de hand dan de oorlog tussen Israël en Hamas? Natuurlijk is er veel aan de hand dat erger is, maar bij de VARA heeft men zich nu eenmaal voorgenomen alle registers open te trekken om over Israël vol op het orgel te gaan.

Wat zou het toch zijn met de leiding van die omroep dat die zich zo selectief opwindt over Israël? Misschien om de mens af te leiden van de gruwelijkheden die moslims op dit moment begaan in het Midden-Oosten en Afrika?  Immers, op dat punt valt de omroep grote desinteresse te verwijten.

Ligt de VARA-leiding ’s nacht te baden in het zweet van ergernis over de Joden van Israël en dat daarom de opdracht uitgegaan is vooral heel overdadig over Israël te schrijven? Wil men de moslims paaien? ISIS van brandstof voorzien? In Nederland een leger van Israël-haters mobiliseren? Tot antisemitisme uitlokken? Is het rode socialisme het bruine aan het overvleugelen in antisemitisme?

In geen enkele krant, zelf de linkse kranten, overheerst Israël maar gaat het steeds meer over de gruwelijkheden van ISIS.

Wat je er ook van mag denken, bij de VARA wordt iedere gruwelijkheid van Moslims met een klacht over Israël beantwoordt. Zo krijgt ISIS toch nog loon naar werken.

Mohamed Rabbae door de VARA nog maar eens van stal gehaald voor het geval Israël nog niet genoeg gecriminaliseerd is.

Zouden de VARA-leden echt dol op hem zijn?

 

 

 

 

Advertenties

One Comment to “VARA met 13 keer Israël op 18.00 uur”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: