Ohne Worte

Ohne worte 2

 

Zie hier verder.

In het Reformatorisch Dagblad:

Haifi reageerde woensdagmiddag in het radio-programma de Nieuws BV op de schorsing in verband met haar omstreden tweet. „Vrijheid van meningsuiting geldt kennelijk voor bepaalde groepen. Er wordt met twee maten gemeten. Kennelijk mogen bepaalde zaken niet gezegd worden.” Ze vindt dat een ambtenaar ,,ook recht heeft zijn mening te uiten.”

Opvallend is dat de vrouw haar opvatting over een link tussen IS en zionisme niet terugneemt. Ze zegt op internet diverse artikelen te hebben gevonden die volgens haar wijzen op een ,,link tussen IS en de zionistische staat Israël.” De vrouw zei dat ze nu „kennelijk moet boeten.” IS kan volgens haar „onmogelijk” een islamitische organisatie zijn, zei ze op de radio. Ze zei niet te hebben vermoed dat haar tweet zo’n storm aan reacties zou opleveren.

Tags: , ,

8 reacties to “Ohne Worte”

 1. Heb ik al eens eerder gehoord: Heeft NIETS met de islam te maken.
  Zal ook niet de laatste keer zijn.
  Van wie heb ik dat gehoord??
  Van Step Vaessen op de Tv over Jakarta waar Islamieten een andere groep islamieten de kop insloegen met een eind hout.

  Het zal je maar zo voorgelogen worden . . .

 2. ‘Omdat haar uitlatingen rechtstreeks betrekking hebben op het werk van de NCTV, vormt dat aanleiding om haar detachering van werkzaamheden bij NCSC/NCTV met onmiddellijke ingang te beëindigen’

  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2686/Binnenland/article/detail/3717763/2014/08/13/Ministerie-schorst-ambtenaar-om-IS-tweet.dhtml

 3. Zó ontmoedigend……bijna dagelijks geconfronteerd te worden met de bestuurlijk psyche van zeer bekwame personen.

 4. Neemt woorden niet terug

  Yasmina Haifi neemt haar woorden niet terug. Voor Radio1 zei ze woensdag dat de vrijheid van meningsuiting kennelijk maar voor bepaalde groepen telt. ,,Ik heb de vrijheid genomen me te uiten en kennelijk moet ik daar voor boeten”. ,,Ik zou niet weten waarom ik er afstand van zou moeten nemen. Dit is wat ik vind.” Op de radio zei ze: ,,Kennelijk mogen bepaalde zaken niet worden gezegd. Ik heb geen mening gegeven. Ik heb dat over het zionisme niet zelf verzonnen maar er talloze artikelen over gelezen.”

  Staatsgeheimen

  In de Tweede Kamer vroegen Joram van Klaveren en Louis Bontes, PVV en CDA al om maatregelen aan de minister Ivo Opstelten (Veiligheid en Justitie) en Ronald Plasterk (Binnenlandse Zaken). Van Klaveren en Bontes vinden ,,dat een persoon die zulke denkbeelden uitdraagt en werkt als projectleider van het Nationaal Cyber Security Center, en dus ook met staatsgeheimen, een gevaar voor de staatsveiligheid kan zijn”. Het CDA vroeg zich af wat het overheidsbeleid is ,,met betrekking tot ambtenaren die de terreurorganisatie IS steunen, hun daden bagatelliseren of anderen de schuld geven”.

  http://www.binnenlandsbestuur.nl/ambtenaar-en-carriere/nieuws/ambtenaar-die-over-is-twitterde-is-baan-kwijt.9440895.lynkx

 5. De meerderheid in Nederland heeft geen probleem met dubbele paspoorten. Ze schieten liever op de politicus die de loyaiteit van deze personen in twijfel trekken. Hoeveel meer van dit soort types zijn er nog in dienst van de Nederlandse Overheid? Gezien het daadkrachtige optreden van laatstgenoemde nog heel veel meer. Het tegengaan van islamisering mogen we tenslotte niet willen. De politiek heeft Nederland in de ramsj gedaan richting EU en uitgeleverd aan een niet aflatende stroom verrijkers/ruifvreters. Totdat de bom barst. Ik zal geen vinger uitsteken als de krokodillenvoerders zelf aan de beurt zijn. Ik kots op hun maakbare nachtmerrie.

 6. Genocidaal geweld is niet volgens de islam?
  Kijk hoe een Palestijnse moeder reageert nadat Israel het leven van haar zoon heeft gered.

  http://likud.nl/2014/08/hoe-reageert-een-palestijnse-moeder-als-het-leven-van-haar-zoon-gered-wordt/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: