Yasmina Haifi martelares van de Jodenhaters

massexecuties1Het zal geen mens met enig nuchter denkvermogen verwonderen dat er bijval zou komen voor Yasmina Haifi en haar bloedsprookje. Complottheorieën met Joden als doelwit zijn al zo oud als Methusalem en bijna op het lijf van de Jood geschreven. Van met kinderbloed doordrenkte matzes tot en met epidemieën, waarden ze als de spoken van de Jodenhaat door Europa.

Nadat boze moslims de aanslagen van 11 september 2001 pleegden gonsden de hommels van de Jodenhaat ook rond met het verhaal dat niet de moslims maar de Joden erachter zaten. En met 1,5 miljard moslims tegen 14 miljoen Joden is een complottheorie zo gefikst.

Omdat gemiddeld genomen moslims maar niet willen geloven dat ze tot iets slechts in staat zijn, worden er dan ook regelmatig door moslims begane wandaden tegen de menselijkheid op het conto van niet-moslims geschreven. En laten de Joden daar een gemakkelijk en traditioneel mikpunt van zijn.

De adhesiebetuiging aan Yasmina Haifi lijkt vooral geënt te zijn op de vrijheid van meningsuiting. En eerlijk gezegd, vind ook ik dat ze dit soort bloedsprookjes gewoon moet kunnen uitspreken. Het is haar dan ook niet verboden ze te uiten, ook al zijn het slechts sprookjes en is het niet lastig ze als bloedsprookje te ontmaskeren.

Zoals kinderen misschien in de Sprookjes van de gebroeders Grimm geloofden, maar op latere leeftijd ook wel wisten dat je uit het lichaam van een wolf geen levend mens kon bevrijden, blijken volwassen moslims zich niet van hun sprookjes te kunnen ontworstelen. Daarom ook dat alleen al het wijzen naar het grote sprookjesboek der moslims tot ongenadig geweld kan leiden.

Yasmina Haifi heeft de volledige vrijheid haar bloedsprookje te uiten en er in te volharden. Alleen niet op die plek bij het ministerie van Veiligheid en Justitie. Daar horen geen ambtenaren die bloedsprookjes die de Jodenhaat aanmoedigen te resideren.

Het was de Turkse wolf in schapenvacht Recep Tayyip Erdogan die inzake de genocide in Darfur beweerde dat moslims geen genocide kunnen plegen. Waarmee dan ook meteen de stelling dat de Turken een genocide op de Armeniërs gepleegd hebben van een ontlastend islamitisch antwoord voorzien werd.

Geen wonder dat 1,5 miljard mensen met het idee leven dat hun profeet een hemelreis op een vliegend paard maakte om Jeruzalem te claimen. Geen wonder dat Yasmina Haifi adhesiebetuigingen krijgt, want het idee dat niet IS (voorheen ISIS) maar de Joden doen wat IS in Irak en Syrië met de mens uitspookt, is voor moslims te mooi om waar te zijn, zoals ook de Sprookjes van de gebroeders Grimm dat waren.

De martelende gedachte dat Yasmina Haifi de martelares van de Jodenhaters is geworden mag dan onverteerbaar zijn, het schept wel een beeld van de gretigheid waarmee moslims zich in deze verdomd moderne tijd aan sprookjes overgeven.

Advertenties

8 reacties to “Yasmina Haifi martelares van de Jodenhaters”

  • Je ziet ‘time and again’, dat moslims criminaliteit door moslims goed praten.
   Zo leer je de mensen wel kennen. Daarom verbazingwekkend dat deze Yasmina Haifa op zo’n belangrijke job zat (positieve discriminatie ?).
   Blijkbaar zijn de meeste moslims niet in staat hun het gezond verstand te gebruiken, zodra de islam direct of indirect bekritiseerd wordt.

   • In het bezit van een doos en een bruin kleurtje. Dan heb je bij de overheid een streepje voor. De ex-minister Guusje ter Horst en huidig minister Jet Bussemaker spreken het gewoon openlijk uit.
    “Vrouwen en vertegenwoordigers van minderheden worden nadrukkelijk uitgenodigd te solliciteren”. Fatima maakt dus grote kans…

 1. Wat raar, een Criminoloog en mensenrechtenspecialist die bij de VARA de oren van Mark Rutte over diens weerstand tegen de Jodenhaat wast, maar oorverdovend zwijgt over de misdaden van Hamas, IS, en de Nederlandse vertakkingen van deze moordmachines:

  http://www.joop.nl/opinies/detail/artikel/28205_rutte_uw_uitspraken_over_antisemitisme_maken_mij_zorgen/

  Zou het mens wel weten wat mensrechten zijn?

 2. Wat raar, de VARA heeft wel kritiek op Israël maar niet op Egypte over de weigering Amnesty en HRW tot Gaza toe te laten. Waarom de omroep het wel de Joden maar niet de Arabieren verwijt?
  Tja, wat zou de reden kunnen zijn:

  http://www.joop.nl/wereld/detail/artikel/28219_israel_weigert_amnesty_en_hrw_wederom_de_toegang_tot_gaza/

 3. Ontslag ‘IS-ambtenaar’ mag niet

  DEN HAAG –

  De omstreden ambtenaar Yasmina Haifi van het ministerie van Veiligheid en Justitie mag niet worden ontslagen omdat ze twitterde dat terreurorganisatie IS een Joods complot is. Tot dat oordeel komt een commissie onder leiding van voormalig PvdA-leider Job Cohen.

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/23792979/__Ontslag__IS-ambtenaar__mag_niet__.html

  Wablief: Job Cohen vindt dat?!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: